Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 20
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crissy77 Dragaica, buburuza pe care ai vazut-o e surioara asteia. Am f multe materiale de lucrat cu copiii, abia astept sa vi le trimit Si inca una si ma duc .Cristina 12 s & Elise-Stefania |
Frumoasa si broscuta si casuta
Eu am pictat multi ani, am fost la clasa speciala de pictura dintr-a 5a pana intr-a 8 a, apoi am dat la Liceul de Muzica si Arte plastice, sectia pictura, in timpul celor 4 ani m-am specializat in pictura bisericeasca, asta mi-a placut cel mai mult, poate am sa reusesc sa fac cateva poze sa pun cu icoanele pe care le mai am aici.
Apoi am schimbat profilul la universitate (Litere), iar aici......am trecut la cealalta extrema (Administratie si conta.)
Totusi prima dragoste a ramas pictura

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
13+
aelita spune:
CRISSY in cazul tau trebuie sa iti faci des analizele la tiroida,si sa iti dea o dieta speciala pt problema ta.Eu cred ca cu o dieta speciala nu patesti nimic.deseori credem ca mancam la fel,dar nici nu ne dam seama cand introducem ceva foarte caloric desi mancam putin.din pacate tu trebuie sa eviti f multe acum...
13+
Sofía (2ian2007) ,
Andrés(22mai2008)
paula_m spune:
Multumesc inca o data pentru vorbele bune
.Ma ajuta mult, sunt mai optimista. Acum ma duc la medicul meu.Poate aflu si daca e baiat sau fetita
, ca la spital aveau un ecograf vai mama lui si nu se vedea nimic, ma mir ca au vazut ca sunt insarcinata...
Paula,
17+
Dragaica spune:
Apropo de vise, eu am visat ca eram la botezul fetei mele, o luam in brate si-o aratam invitatilor, ii spuneam Mara, era asa de frumoasa.
In schimb eram stresata ca nu mi-au venit toti invitatii 

Eu stiam ca e rau cand visezi fata 

stiti ceva despre asta?????
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
13+
puiutz_mic spune:
Imi da si mie cineva noua parola de la contul comun?
Multumesc anticipat, 
Elena
13+
pufescu spune:
Dragaica, eu zic sa staii calma cu visele. Bifeaza numele pe lista si nu te mai gandii la prostii. :)
Vorbeati de eco vaginala, controale pe masa si alte chestii placute de genul asta.
Mie mi-au facut transvaginala doar prima data cand mi-au identificat sarcina...dupa aia la 9 saptamani a zis ca se vede pe burta si nu il mai deranjaza pe ala micu :)
Control pe masa am servit la fiecare vizita(mai putin cand m-am dus cu piciorul in ghips :D ). Doctorita a fost dezamagita si a zis ca recuperam data viitoare, ca pt ea ,controlul local' e sfant. Nu imi dau seama ce simte exact, pot doar sa zic ca e la fel de neplacut ca inainte de a ramane gravida...plus ca nu imi place ideea ca il inghionteste pe minibubu(eu in schimb toata ziua sunt cu mana pe burta si abia astept sa miste...si il cam inghiontesc).
In alta ordine de idei azi am fost la fizioterapeut care mi-a zis ca am avut noroc ca nu e mai rau genunchiul si promite sa ma puna cat de cat pe picioare in 3 saptamani. Maine ma duc sa ma 'electrocuteze'(curenti de joasa tensiune in genunchi). El zice ca minibubu nu o sa simta ca e departe de el si local...eu am emotii. Nu stiu daca ar trebui sa intreb intai ginecologul....oricum sunt programata maine dimineata, nu prea mai am loc de intors.
15+
adrianaBuc spune:
Control pe masa. hmmm! Am facut o singura data de cand am ramas gravida. Am mai urcat 1 data pe masa pentru recoltare de probe. In rest eco transvaginala pana la 11 sapt si dupa pe burtica. La eco de 9 si 11 sapt am facut eco mixt, ca mormo nu statea locului si l-a inghesuit doctora intr-un colt al uterului (la eco pe burtica).
La mine a inceput sa se contureze dunga de pe burtica si e stamba 

19+
Vine bebe! 
puiutz_mic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pufescu In alta ordine de idei azi am fost la fizioterapeut care mi-a zis ca am avut noroc ca nu e mai rau genunchiul si promite sa ma puna cat de cat pe picioare in 3 saptamani. Maine ma duc sa ma 'electrocuteze'(curenti de joasa tensiune in genunchi). El zice ca minibubu nu o sa simta ca e departe de el si local...eu am emotii. Nu stiu daca ar trebui sa intreb intai ginecologul....oricum sunt programata maine dimineata, nu prea mai am loc de intors. 15+ |
poate totusi ar fi bine macar acum sa-l suni pe ginecologul tau si sa intrebi daca e sigur pentru bebe.. cred ca te poti si reprograma eventual la fizioterapie.
Elena
13+

&