Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

[/quote]

eu am platit eco+analize 330

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 19+

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

[/quote]

13+ cu o minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui enik83

fetelor...voi cum faceti de apare sus citat, ca sa stie cui i te adresezi? ca am tot incercat si numi iese..

13+ cu o minune de

Vezi ca ai un butonel in dreapta sus, e ca o pagina scris cu o sageata si cand dai click pe ea scrie "replay winthe quote".
Cand vrei sa raspunzi cuiva apesi pe butonul asta de la esajul lui, sper sa fi inteles ce-am vrut sa zic.
Incearca cu mesajul asta.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 13+

Mergi la inceput

fetelor nu ma ajutati ca nu-mi iese? nu stiu cum faceti voi de apare citatul ala..

13+ cu o minune de

Mergi la inceput

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=148586&REPLY_ID=5644456
nu stiu daca mi-o iesit...

13+ cu o minune de

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:

fetelor...voi cum faceti de apare sus citat, ca sa stie cui i te adresezi? ca am tot incercat si numi iese..

13+ cu o minune de

Vezi ca ai un butonel in dreapta sus, e ca o pagina scris cu o sageata si cand dai click pe ea scrie "replay winthe quote".
Cand vrei sa raspunzi cuiva apesi pe butonul asta de la esajul lui, sper sa fi inteles ce-am vrut sa zic.

gata cred ca am gasit....MULTUMESC...

13+ cu o minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:

13+ cu o minune de

gata cred ca am gasit....MULTUMESC...

13+ cu o minune de

Gata....merge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Si pe mine ma batea gandul sa iau un stetoscop.

Mie imi vine sa-mi cumpar ecograf. Azi m-a durut capul destul de tare. O fi ceva normal?

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Mie imi vine sa-mi cumpar ecografa-mi vad bebele de fiecare data cand mi-e dor de el. . Urmatoarea intalnire ar fi pe 23 februarie, poate atunci voi afla si ce este.
Azi m-a durut capul foarte tare, nici acum nu mi-a trecut. O fi ceva normal?

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Salutare!

crissy, mersi de intrebare, sa zicem ca sunt putin mai bine...insa tot nu mi-am luat stresul de pe cap... mai ales ca e legat de Eric, nu de mine personal...

Izvoia, Ramo, LA MULTI ANI SANATOSI, SA FITI FERICITE SI IMPLINITE ALATURI DE CEI DRAGI SI BEBEII MULT ASTEPTATI!

baby78, felicitari pt putzica..sa fie sanatos!

otilia, lasa ca e bine si fetita...mama cu 3 gineri...sanatoasa sa fie...

izvoria, ar fi o coincidenta extraordinara...asa ceva... cine stie, poate paote...

andreea, las-o pe nutritionista sa-si faca treaba, ea e datoare sa-ti spuna...nu inseamna ca tre sa pui lacat la gura si sa te stresezi pt atata lucru...kilele vin si se duc...o sa vei...sanatosi sa fiti...

pufescu, sanatate multa, sper sa-ti revii cat mai repede...cred ca e tare nasol...ufff...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 19+ cu

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Otilia, si eu sunt romantica, si de cand stau acasa imi simt toate osicioarele, la mine cu sensibilitate mare sunt genunchii, am citit intr-o revista ca cica compresa cu ulei de masline ar remedia din dureri, nu stiu ce sa zic, merita incercat totusi, ca antiinflamatoare n-o sa vedem prea curand.
Cat despre durerile de spate ca fiind prevestitoare de avort, e vorba de contractii, care se resimt diferit de la o femeie la alta, eu una am avut un avort spontan si n-am avut nicio trecere de durere de spate, in schimb alte prietene imi descriau contractia ca fiind o durere de la abdomen care cuprinde si spatele, deci, nu-i la fel la toate.
Dar orice durere care ne trezeste suspiciuni, chit ca ne facem paranoia, ar trebui macar sa ne faca sa ne sunam medicul, sau un cadru medical, pt linistea noastra si binele lui bb.

Alina 15+ cu
gargarita

Mergi la inceput