Licurici de ianuarie-februarie 2009 LMA!! (89)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

am vazut si eu piratul frumos, ce mare pare. parca nu mai e bebe - asa mi se par toti cand ii vad in picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyc spune:

Rein acuma vazut numai intrebarea despre suptul degetelului dupa 3 ani.....nu stiu ce sa zic, ca nu am citit despre asa ceva. Peste tot scrie ca nu e bine dupa 3 ani nici degetel, nici suzeta, stomatologii sunt clar contra, dar solutie nu stiu. Cert e ca nu trebuie brutalizat copilul, ridiculizat, legat degetul, pus piper pe degetel sau alte din astea....

Eu tocmai am terminat de spalat, culcat copilul si i-am pregatit de decorat masa pe maine!! Sa aiba o surpriza pe cand se trezeste.Abia astept sa vad ce mutrita o sa faca....e plin de baloane, artificii, masti, si chestii din astea. Tare fericita ma simt si nostalgica rau......ma tot gandesc ce faceam anul trecut pe vremea asta.....(eram la Mc Donald cu contractii, asteptand sa nasc:)

Nu prea am inteles cine cu cine se cearta, ca iar citesc pe diagonala......oricum Lisa nu pleca!! Foarte multe stie Ana deja, am vazut video-ul...bravo!

Va trimit pe mailul comun o poza cu masa pe care am pregatit-o pt Paul:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyc spune:

La Multi Ani Razvi!

Fetelor voi ce ati facut cu copilasii de ziua lor? Eu nu prea stiu ce sa fac.....i-am pregatit masa, (o sa arunce totul pe jos), suflam in lumanarica, deschidem cadoul......ati facut altceva mai ...."antrenant"?:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Acus am sosit de la Razvi...gata...sunt cu bateriile incarcate pana vineri...

Am facut 3 ore pe drum dintre care 1ora si ceva numai in Buc si inapoi vreo 2 ore jumate ca era o ceata sa o tai cu cutitul ... dar expresia de pe fatzuca lui Razvi a fost de milioane ...

Il tineam in brate amandoi (eu cu tati) si ne punea manutza pe obraji, cand la mine cand la tati, de parca ar fi vrut sa se convinga ca suntem acolo cu el, ca suntem reali

Poze nu am facut...ca am stat numai o ora si am vrut sa ne iubim cat mai mult...

Am citit ceva in masina pe telefon...da' cu scrisu' mic mi s-a facut un pic ameteala asa ca am lasat pe maine...sper sa nu plece nimeni pana maine

Cuscra, Razvi trimite multi peste balta la Anusca

Noapte buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

pyc, arata tare frumos masa, sigur o sa fie Paul incantat maine! Noi de ziua lui Andy l-am scos in parc, si ne-am jucat mult cu el afara ca asta ii place foarte mult. Era vineri si eu una mi-am luat liber si am stat cu el atunci, taica-su a venit si el devreme si am stat cu dansul mai toata ziua. Si Alex l-a pupacit incontinuu si noi ca deja nu mai suporta pupaceala . Dar nu am facut nimic iesit din comun in ziua respectiva, ne si pregateam de petrecere si mai aveam treburi..

lisa, stati f bine cu parul, ai o blondina, wow, lasa ca nu e vb de cantitatea de par, e de calitate

crisspy, ma bucur ca ai reusit sa-l vezi pe Razvi azi, sunt momente de neuitat.

cristi, atunci te asteptam cu elasticul pus si pune-l pe Carol la modeling si incepe photo shoot-ul

Mergi la inceput

ciufik, acum ti-am vazut calendarul, f mishto ideea si pozele super! Cred ca am sa fur idee si sa fac si eu unul cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

crisspy hai ca m-ai facut sa dau apa la soricei cu mesajul scris de tine ... va si vedeam parca facand ce ai descris cu bebe ... sa fiti sanatosi si bebe la fel LA MULTI ANI

IRINACCCCCCCCCC unde esti draga mea??????????
ce face ginerica????? la multi aniiiiiiiii

eu nu stiam de limitarea varstei pt salina da tot ce se poate !

veronica ce frumos v-ati distrattttttttt cu cea micaaaa ... ma bucur ca ai inceput sa scrii mai mult ... sa stii ca eu cred ca poti face acest drum ... eu sunt adepta mersului cu masiuna personala cu sau fara copil ... si nu e chiar atat de mult ... sunt obisnuita cu distantele caci suntem plimbareti pe distante mari

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI ANDREI!!
LA MULTI ANI FETITA DE EVA!!
LA MULTI ANI RAZVI!!

Ufff.. acum am reusit sa ajung si eu la calculator. Cum childminder-a mea a fost plecata azi la o inmormantare, Mister a stat la o prietena de-a mea si s-a jucat cu baietelul ei de 3 ani. Am inteles de la ea ca s-au jucat frumos, ma rog, baietelul ei nu prea a vrut sa-si imparta jucariile dar s-au inteles ei pana la urma, Mister a mazgalit ceva pe sevalet, a papat (biscuiti si fromage frais si banane, pasta carbonara a mancat-o la cina acasa), iar cand am ajuns eu la ei dormea. Deci... a fost bine (cam avusesem emotii, Mister a mai fost pe la ei, dar niciodata nu a stat acolo fara mami). Abia la 7 si jumatate seara am ajuns acasa... iar jupan a stat non-stop agatat de mine ( s-a lasat cu lacrimi cand nu am mai rezistat si am tulit-o la toileta). Acum doarme, eu m-am indopat cu clatite (ca azi e Pancake day aici si uite asa s-a dus [iar] la naiba dieta mea) si ...intru sa felicit sarbatoritii zilelor de ieri si azi.

Crisspy, tare ma bucur ca ati ajuns la Razvanel sa-i urati La Multi Ani cum numai mami si tati stiu sa o faca!!

Cristi, felicitari pentru prima hainuta facuta lui Carol, la cat mai multe si la cat mai multa relaxare. Intr-adevar, e nevoie si de asta... si inca ce mare nevoie!

Lisa, ma bucur ca nu ai plecat de pe forum Ba sa stii ca mie imi place parul blondinei tale, vorba Ancai, nu conteaza cantitatea ci calitatea

Pyc, sa ne spui ce mutrita face Paul cand vede masa dichisita maine

Ingrid, bine ai revenit (ca ai intrat mai rar pe aici in ultima vreme).
Eu sunt de parere ca putem vorbi frumos despre toate cele aici, si o putem face fara sa jignim sau sa ranim pe nimeni. Iar daca totusi se intampla si de-astea, hai sa ne gandim ca in majoritatea cazurilor se intampla fara intentie, de cele mai multe ori e vorba de neatentie, de o neintelegere, de neinspiratie...sau doar de o zi mai proasta. Si toate avem de-astea din cand in cand, nu ?

Roxana, pai daca-i dezmat... dezmat sa fie...eu ma mai gandesc la o clatita Felicitari pentru parametrii junioarei!

Leditia, ma bucur ca au iesit bine analizele lui David!

Anna, imi pare rau ca inca ai problemute cu mesele lui Vladut. Si Mister e uneori mai "rebel" cand e vorba de mancare... eu atunci il las in pace, il dau jos din scaunel si ii las la indemana bucatele de toast cu unt, banana, biscuiti...si uneori le papa.

Ciufik Fain flacau ai!

Irina, sper ca esti bine dupa (inca) o zi de servici si ca ai gasit toate bune acasa cand te-ai intors.

Bebelusi, sper sa treaca de tot problemele cu poponeata lui Vlad si sa va lamuriti la ce "face urat".

Veronica, noi drum mai lung de 11 ore nu am facut (Glasgow-Londra, cu 3 pauze, 2 mari si una mica). Dar sa stii ca daca ar avea tati conced mai lung, nu ne-am da in laturi sa venim si noi in Romania cu masina. Am mai facut o data figura, in 2005 (si atunci aveam un Rover Metro vechi, un fel de Lastun ) si ne-am intors prin sudul Europei, au fost 3 saptamani haioase rau. Ce ne-ar place sa repetam figura... cu bebe cu tot .

Me'c iar la clatite ca daca nu ma grabesc le papa pe toate tati lu' bebe

Inca o data, LA MULTI ANI sarbatoritilor si muuulta sanatate la toti bolnaviorii

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

Am tot stat sa ma gandesc daca sa scriu sau nu.. Avand in vedere ca nu mi-a placut deloc cum s-a discutat azi, am fost tentata sa nu scriu nimic. Dar mi se pare fair, ca membra a acestui grup, sa-mi spun si eu parerea.
Eu cred ca o discutie nu prea poate fi constructiva daca are un substrat conflictual, fiindca mai devreme sau mai tarziu pe undeva rabufneste respectivul conflict. Sigur ca subiectul in sine e interesant si binevenit, dar din punctul meu de vedere era mai salutar daca nu se dezvolta pe o altercatie intre 2 persoane care poate ar fi rezolvat-o daca nu se dadea toata amploarea asta temei. Asa s-au creat inevitabil tabere si avocati, din pacate.
Si mai cred ca pe forum se poate scrie orice atata timp cat se respecta filtrele de politete, atentie la sensibilitatea celuilalt si toleranta, pe care le folosim si in viata de zi cu zi. Ba mai mult, avand in vedere limitarile spatiului virtual, cred ca ar trebui sa fim cu atat mai atente cum ne adresam. Altfel ma tem sa nu ajungem si noi la tot felul de paruieli virtuale pe care le-am vazut pe la alte subiecte si care aici pana acum nu au prea fost (de-aia imi si place asa de mult grupul acesta).
Asta nu inseamna ca ma intereseaza doar poze, urari si party-uri, dar cred ca mai ales temele sensibile si importante nu ar trebui tratate in atmosfera tensionata.

Mergi la inceput

dark, m-ai innebunit cu clatitele alea , acum eu ce fac, numai la clatite ma gandesc...off, off ce mi-ai facut Bine ca a decurs bine ziua lui Mister, se adapteaza repede inseamna, bravo lui!

roxana, mai pune poze noi cu Eva, ca nu am vazut-o de multisor!

Mergi la inceput