La multi ani Paul!!!! Si inca o data multumesc mamai tale pentru toate informatiile pe care le imparte cu noi 
La multi ani Maya!
Eu azi nu am nici un entuziasm ca ma apuc de curatenie generala. Si sunt si tare dezamagita de faza cu petrecerea pentru ca oricum trebuie sa fac doua chefuri, acum daca nu vin nasii nu cred zau ca ma voi descurca si cu al treilea. Si in general vad ca am o fata de impins vagoane 
Dau o
la toata lumea.
neata!
La multi ani Paul, la multi ani Maya!! sa fiti sanatosi, norocosi, fericiti!!!! 

si la multi ani axis!! tot binele din lume!! 

Patricia sper sa fie ok Vlad si sa nu mai apara iritatia. zici ca fara fructe si lactate e ok? dar fructe prelucrate?
Edinutz, asa deci.. musai sa imi fac timp sa intru pe gmail. cand mai puneti pe acolo mesaje ziceti si p-aci.. ptr oamenii care nu intra de obicei ![]()
Ledi, jos in salina e tare mare locul si spatios. deci nu iti fie teama, claustrofobia nu cred ca o sa te supere ptr ca se coboara cu autobuzul acum.
Anca, na, imi fac mea culpa da nu prea mai am poze noi cu mandrulita. o sa ma conformez 
Iulia, as baga mana in foc ca 50% din faptul ca Eva e descurcareata se datoreaza firii ei. si restul de 50% competitiei cu Pat. si e de abia la inceput!
cum e Clara? (vez ca ai mesterit ceva la semnatura si nu mai apare ca lumea).
Alina, tare frumoase cadouasele! si pupam si mainile dibace! ![]()
si acu' ma duc sa fac capitol nou.