Licurici de ianuarie-februarie 2009 LMA!! (89)
Raspunsuri - Pagina 21
sdcristian spune:
noi am facut drum de 6 ore dus si 6 ore intors in aceeasi zi
a fost tare cuminte
da avea doar 7 luni
desi in masina tot timpul e cuminte, nici nu zice nimic
asparagus spune:
seara buna!
in primul rand
La Multi Ani, Razvi!
Sa cresti mare si voinic, sa-i iubesti pe mami si pe tati si sa le umpli sufletele de mandrie, bucurie si fericire! Crisspy, sa va traiasca baiatul si sa aiba parte de tot ce e mai bun in viata!
Am intrat sa va spun ca la noi este astazi carnaval. Toata lumea e la baluri, se costumeaza, magazinele s-au inchis de la pranz.
Lucas a avut si el carnaval cresa. I-am facut poze inainte de a pleca.
Poate va binesdipune "piratelul meu".
Poze la semnatura si pe mail.
O seara buna tuturor!
Ioana
mamica fericita de
Lucas 18.01.2009
http://www.foto-la.de/Lucas/
veronica75 spune:
fetelor 

multumesc de raspunsuri.
Mai am ceva timp la dispozitie si poate reusesc sa il conving. Daca nu macar sa ma pregatesc cat mai bine.
Asparagus distractie placuta. L-am vazut si pe micutul si frumosul pirat Lucas 
Fotografii noi si vechi 
http://lb2f.lilypie.com/NYCKp1.png
anca_ spune:
Crisspy, sa-ti traiasca baiatul, sa creasca sanatos si sa aiba o viata plina de bucurii! Si sa vina si un fratior/surioara cand va doriti voi!
Irina, cum a fost a doua zi la munca, mai bine?
daiopri, am vazut pozele, arati f bine, si baietii sunt frumosi foc! Mi-a placut si cum arata masa cu papa, mi s-a facut acum o foame, aoleu..nu ma mai uit la poze cu mancare ![]()
veronica, si mie mi se pare drumul lung cu masina, dar as zice ca mai bine mergeti impreuna cu masina decat sa lasi sotul singur. Acum tu stii mai bine. Poate reusiti sa faceti o pauza mai lunga pe undeva, eventual luati o camera la hotel si va odihniti peste noapte? Depinde si de copil, la noi Andy abia rezista o ora in carseat, la drumuri lungi nu ne-am incumetat inca.
leditia, dar ce face aparatul asta salin pe care il ai tu? care e scopul lui? Imi cer scuze de intrebare daca pare deplasata, dar nu am mai auzit pana acum de aparat salin..
Naty, chiar copil atomic, cate a putut sa faca in asa timp scurt in cabinet...dar e super asa, mie imi plac copiii energici, desi ne termina de oboseala
..cu bunicii ce sa zic, imi inchipui ca nu le e usor, dar se termina si perioada asta. Nu puteti sa o dati pe Ioana la program mai lung la gradinita, pana dupa-amiaza sau sa o ia bona? Ma gandesc ca daca nu ar mai trebui sa mearga bunicul dupa ea poate i s-ar mai usura si lui programul, macar nu ar mai merge sambata la serviciu..Sper sa rezolvati cumva sa fie ambele parti multumite.
Lisa, sper sa nu te superi, dar mi se pare ca te grabesti sa judeci..viata noastra e mult mai complicata decat ce apare pe forum, mi se pare pripit sa spui ca o persoana e rea sau mai stiu eu ce doar dupa ce citesti online, nu poti sa stii cum e persoana in realitate sau cat de mult ajuta sau nu pe altii. Si aici mi se pare ca tu ai jignit gratuit. Nu toata lumea isi face donatiile publice, si daca nu doneaza la cazuri de pe DC nu inseamana ca nu doneaza, poate doneaza in alte parti. Cat despre urat sanatate bolnaviorilor e complet relativ, fiecare intra si citeste cat poate de pe forum, si unele fete sunt mai apropiate de altele si tot asa, mai sunt si discutii pe PM, telefon sau messenger de care nu ai de unde sa stii. 
anca_ spune:
asparagus, super Lucas in costumasul de pirat! Se pare ca i-a placut si a stat imbracat cu el, asa-i? Tin minte cand avea Alex vreo 2 ani la o petrecere la gradi l-am imbracat in pirat si a rezistat in costum doar pt o poza, urla de numai sa-l schimbam..alta personalitate ![]()
cristi, am uitat, mi se pare super ideea cu croitoria, te-ai apucat deja? Care e primul proiect? Cred ca si eu ca dupa ce l-au alintat bunicii bine pe Carol acum se plcitiseste acasa
, cine-s mai buni decat bunicii la jocuri si alintaturi cu nepotii?
. Dar lasa ca vine acusi caldura, o sa fie mult mai usor de iesit din casa si nu o sa va mai plictisiti, o sa treaca altfel timpul.
sdcristian spune:
anca nu stiu, ma gandesc la lucruri simple. i-am facut niste bermude la carol, vreau sa-mi fac o fusta...
ma rog, acuma am niste materiale de sacrificiu de la mama pe care sa invat sa tai si sa cos drept
cand trece faza asta o sa ma apuc de lucruri serioase.
anca_ spune:
cristi, pune poze cu bermudele! Trebuie sa le vedem, prima creatie
. Le faci dupa tipar sau asa din ochi?
lisa79 spune:
Anca_,nu ma supar
,chiar apreciez ca imi zici,eu am zis ce gandesc si cred ca asta ar trebui sa facem,nimeni nu vrea tabere,dar nici sa vorbim dupa perdea. eu cred ca un pic de respect trebuie sa fie,pentru ca aici,toate suntem egale fiind mame.
nu am vrut sa jignesc pe nimeni,poate nu m-am facut inteleasa,oricum din mesajele fetelor de pe mess si PM,se pare ca m-am facut. Va multumesc
.
Cuscra...nu ne zici nik de Razvanel???
un vot va rog!
sdcristian spune:
astea-s oarecum jenante si inca trebuie sa le pun elastic... ![]()
dupa elastic pun poze cu el imbracat
le-am copiat dupa o pereche existenta care are doar linii simple
lisa79 spune:
p.s.Asparagus,l-am admirat pe Lucas...e un frumos...si ce par lung aveti. Noi stam fff prost la capitolul "podoaba capilara"
un vot va rog!