Licurici de ianuarie-februarie 2009 LMA!! (89)
Raspunsuri - Pagina 20
lisa79 spune:
Nu pot sa nu ii urez lui ginerica LA MULTI ANI, sacresti amre si sanataos si sa te iubeasca fetele
...dar tu sa o iubesti pe ANA![]()
La multi ani Ochila de IrinaC,sa cresti mare si cuminte sa o faci pe mama bucuroasa
un vot va rog!
Aalina spune:
Is tare dusa. Nu pricepeam de ce Lisa ii ureaza la multi ani lui Ochila
M-am prins intr-un final mai ales ca Papacelul mi-a trimis si sms
Irina tare ma mai iubeste fiul tau asa ca pupa-l mult si din partea mea
.
Sper ca mesajele le ai gratuite daca tot mi le trimite ![]()
alinuk spune:
Daiopri multa putere mamica inimoasa ce esti!
tudor la multi ani!
crisspy sa te bucuri intreaga viata cu toata inima asa cum te vad!
La multi ani Razvi strungaretz!
Lisa camonacilea!
Anushca e si licurici de'al nostru, nu-ti dam voie sa-ti iei jucarelele si sa pleci!
dragele mele,
e drept ca pentru fiecare problema lui este cea mai importanta
ca pe lumea asta sunt probleme grave/ de viata si de moarte
si probleme de zi cu zi
nu inseamna ca unele sunt mai importante sau mai putin importante..
... acest forum poate fi o terapie si cred eu ca este pentru multe dintre noi
asa ca aici la raport fiecare cu mici si mari probleme
in ceea ce priveste organizarea timpului..stiti bancul cela cu Bula care statea cu familia in casa, soacra blabla si se plange la psiholog ca nu mai supoooortaaaa, se sufoca de inghesuiala in casa..
i se recomanda sa aduca in casa timp de o saptamana nu stiu cate gaini, porci si alte multe vietati...asa incat abia de mai puteai arunca un ac in casutza lui
zis si facut
dupa aceasta saptamana psihologul ii recomanda sa scoata toate animalutzele din casa
zis si facut..
"ooooo ce liber e in casaaaaaa'
cam asa simt eu uneori cand Teo merge la bunici (mai mult de o zi doua nu pot sta fara el) ..ei bine, in zilele alea ma simt cam singura in casa 
iar in ceea ce priveste timpul petrecut cu copilashii, eu ma bucur in continuare de el (desi am vrut sa ma intorc in campul muncii, am constatat ca atmosfera acolo e tensionata in aceasta perioada si ca e mai cuminte sa mai astept putin si poate chiar nu e intamplator asta caci am timp sa aloc proiectelor umanitare in care m-am implicat...)
si totusi mi-ar fi ft greu, extrem de greu daca nu as avea ajutoare
recunosc si multumesc lui Dumnezeu la noi e cazul in care bunicii sunt in apropiere si 'se cam bat' pe copilashi
..ba e si o parte mai putin placuta desigur nu e totul roz... incep sa si-i dispute, asa ca am hotarat sa avem bona iar bunicii la program!
ufff recunosc ca uneori mi-e mai usor cu bona in casa decat cu mama sau cu soacra...oricat de toleranta as fi, oricat de bune intentii au ele / tot apar tensiuni
ei, dar suntem in post si toleranta si bunatatea sunt la mare cautare!
acestea fiind spuse, va anunt ca am reusit o victorie!
sa inchei colaborarea cu OPERA Romana....desigur in numele Asociatiei MAME
asa ca pe 21 febr, o sa fiu acolo in foayerul Operei, pt promovarea proiectului 'Atinge o stea' si pt a face mici cadouri contra unor donatii
ia priviti ce cadoutze (ghiciti ce maini dibace au facut voluntariat?????)
http://www.flickr.com/photos/23251288@N07/sets/72157623399562780/
pup si tineti-ne pumnii!
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
speranta si incredere infinita in semenii mei
www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
edinutza spune:
Vero_asa a fost si in cazul prietenei mele,el a insistat
!bine distanta de la mine pana in ro e de cam 3700 km nu stiu dinstanta belgia-ro!oricum problema mai este si anotimpul + ca este greu sa tii un copil mic in acelasi loc care de abia acum a descoperit ca stie sa mearga singur!solutii exista mereu dar de data asta trebuie cautat binele papusei!eu am fost cu masina si inca nu o aveam pe Ainoa dar am promis amandoi ca nu o sa mai facem asta doar in cazul in care facem turul Europei
!
Porumbita_da la asta ma referam.poate pare ciudat ce zic dar eu am inceput sa ii dau lapte praf Ainoei pacalind-o!la inceput a inceput sa rada cand i-am dat bibele a crezut ca ne jucam,e dar cand a vazut ca nu e chiar joaca nu l-a mai vrut si urla de numa! am intins-o langa mine cum o alaptam de obicei si am tinut-o lipita de pieptul gol si cu parul meu peste fruntea si fata ei,inainte de asta nu prea a avut contact cu parul meu in timp ce o alaptam dar se pare ca smecheria a functionat pt ca am pacalit-o!la inceput a fost f greu incepea sa bea din bibe si cand isi dadea seama ca nu e tzitzi urla dar nu m-am lasat,a tinut cam 2-3 saptamani!bine Ainoa avea 9 luni ,dar numai rezistam sa ma trezesc din ora in ora si decand cu laptele praf doarme chiar 10 ore legate!sper sa ma fi facut inteleasa nu ma prea am cu explicatul,daca nu intelegi ceva intreaba ma
!
bebelusi_exact si Ainoa dimineata avea fundul curat e si dupa un kk in 5 minute se facuse grena si chiar cu picatele de sange!groaznic!dar uite ea nu mananca iaurt de loc ci cascaval rar!
selene_si eu am o purcelusa asta sa nu zic scrofita!pana la urechi
si ma termina psihic ca fac curat intr-un loc si in altul iara este la fel,eu care inainte eram genul care adunam puful de pe jos,e acum m-am lasat de sportul asta ,ca altfel devin si mai nebuna
!
bpaula spune:
Alinuk mult succes cu proiectul.Sper sa reusiti sa strangeti cat mai multi bani pe 21. Felicitari bebelusi pentru cadourile facute. Foarte frumoase sunt.
Alinuk ti-am trimis un PM. Imi cer inca o data scuze de intarziere.![]()
bebelusi spune:
Edinutza la voi poate nu e iaurtul, poate e branza, poate e un fruct anume, poate e untul....etc
Multumesc Alinuk de laude, dar nu trebuia, sa dea DD sa ii ajute pe copii, atat imi doresc.
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
rein spune:
Ciufik, da, te rog sa-mi dai PM cu telefon si eventual daca are si site.
Anuc si Cami, la un moment dat am vrut sa-l duc eu pe cel mare la salina (imi era la indemana salina Slanic) si am citit mult pe tema asta si am gasit ca nu e bine sa fie dusi copiii sub 3 ani, ca pot avea efecte negative din cauza aerului de acolo. Nu am retinut amanunte tehnice, doar ideea asta mi-a ramas: dupa 3 ani. Dar e bine sa faca aerosoli dimineata si seara la malul marii dc se poate.
Poate gasiti voi explicatia, oricum, cred ca e bine de intrebat si un doctor care s-ar pricepe.
bebelusi spune:
Rein si eu stiu la fel de la Praid, dar am vazut multi parinti cu carucioare, dar nu stiu nici eu care e explicatia
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Ciufik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lisa79 si pt ca vreau sa zic ce am de zis exact cum a zis Ingrid nu sa pup in ...pe toata lumea,am ceva de zis,zic: M-am saturat de laude,de cate mi-am cumparat,de cate am facut si cand e vorba de un ajutor umintar... m-am saturat sa vad ,al meu e cel mai cel si sa nu intre sa ureze multa sanatate la altii copii bolnavi,care poate mamele lor au nevoie de sustinere morala. m-am saturat sa vad atata rautate intr-o singura persoana care nu da sfaturi ci impune,care nu spune cred ca e bine sa faci asta...ci sigur e bine numai cum zic eu...si nimeni nu zice nimic(chiar daca gandesc),jigneste pe toata lumea si ne priveste cu superioritate. mie imi e mila de persoana asta,care pare atat de tare si cand colo cred ca sufera enorm,cred ca nu e o peroana rea,dar cred ca nu stie sa arate mai bine ceea ce este defapt. Si acestea fiind spuse,ma retrag,va multumesc tuturor care ati fost alaturi de noi,multumesc dc-ului ca am cunoscut anumite perosoane care imi sunt la suflet. Multa sanatate si numai bine! 29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora! un vot va rog! |
Lisa, cand ai un conflict cu 1 persoana e bine sa il tratezi cu persoana respectiva. Nu cred ca foloseste cuiva sa facem tabere aici, cu cine ce crede si cine de partea cui e.
Si eu m-am laudat cu copilu' meu sau cu ce mi-am cumparat; si eu poate ca am avut momente in care am sustinut ceva cu inversunare de parca detineam adevarul absolut, dand impresia de superioritate; nici eu nu am urat intotdeauna sanatate copiilor bolnavi si mamelor lor putere sau nu le-am urat LMA, asta nu ca nu mi-ar fi pasat...poate ca sunt persoane care ajuta dar nu simt nevoia sa o spuna aici...si indiferent cum ar fi in niciun caz nu avem dreptul nici una dintre noi sa judecam pe nimeni.
Si asa cum am intrat in grupul asta asa si putem iesi. Nu e nevoie "sa ne dam demisia" oficial si nici sa asteptam sa fim rugate sa ne intoarcem.
Porumbita spune:
ref la drum lung eu zic ca ar trebui intai sa plecati un wk in afara casei, sa fie un drum macar de 5-6 ore dus intors si dc e de succes va aventurati si la drumuri mai lungi;
eventual sotul sa se gandeasca intai la confortul picei si apoi la ce vrea el;
alinuk talentate maini intradevar
sper sa se stranga cat mai multi bani!
edinutza ms; studiez medote de abordare a problmei;
vreau de sapt viitoare sa incercam
LA MULTI ANI: Tudor de Daiopri si Razvan de crisspy