Licurici de ianuarie-februarie 2009 LMA!! (89)
Raspunsuri - Pagina 19
cami_antonia spune:
anuc
ledi nu e rau la salina
lifturile sunt mari, largi , spatioase .. si culoarele la fel ... nici mie nu-mi plac lifturile da la salina nu am avut probleme ... deci poti merge linist
ita sunt f buneeeeeeee
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
ingrid70 spune:
Lisa, treci inapoi ca ma acum chiar ma supar!!!! Aici, pe forum, lumea e prea sensibila. Asa cum zice si Porumbita, faptul ca nu ne putem vedea si auzi distorsioneaza mult. De multe ori m-am gandit ca desi avem afinitati fata de unele sau altele, daca ne-am cunoaste in persoana sunt sigura ca ne-am vedea cu alti ochi (cele care nu ne cunoastem
) si ceea ce credem acum una despre cealalta s-ar schimba daca ne-am cunoaste.
Eu zic ca n-ar trebui sa o luam chiar asa de personal si sa ne dam seama, ca de multe ori, nu reusim sa exprimam in scris ceea ce gandim (ca deh, nu ne-am nascut toti scriitori).Acum, recitind ce am scris, imi dau seama ca nu e chiar ceea ce mi-am dorit, da' asa am o lene sa reiau ideea.... Poate se exprima alte fete mai bine si vin si eu si zic ca sunt de acord![]()
bpaula spune:
Lisa eu am inteles ce ai vrut sa zici..si eu am senzatia ca ma plang uneori prea mult, nu neaparat pe aici, cand de fapt nu am motive intemeiate sa o fac. Dar apoi sunt si unele zile in care ne plangem si altele in care citim despre atata suferinta ce este in lume si problemele noastre sunt un mizilic.
Oricum eu m-am convins ca pe forum, messenger, si alte discutii care nu sunt facute in fata se interpreteaza diferit in functie de starea de moment a cititorului. Am interpretat si eu gresit si am fost la randul meu inteleasa prost. Asa ca nu merita sa ne consumam pentru asta.
Legat de drumuri lungi eu zic ca e in functie si de fiecare copil in parte. Daca copilul iti face mofturi la drum de 2-3 ore nu ai nici cum sa te gandesti la un drum foarte lung. La fel, in toamna noi am avut un drum de aprox. 2800 km dar au fost facuti cu pauze. Cele mai lungi au fost 2 drumuri de cate 600 km. Pe atunci copilul era mai mic si avea cel putin 2 somnuri pe zi. Iar ca mancare, conteaza daca copilul tau mananca mancare la borcanel, de exemplu la al meu nu ii place. Dar aici poti alterna cu alte mancaruri ca acum mananca mai multe. Oricum e un drum cam prea lung pentru un copil mic.
Cred ca am vrut sa mai zic cate ceva dar am uitat. ![]()
iuliacris spune:
Ledi, bine ca a iesit proba digestiei ok, sa mai stai un pic si linistita.
Rox, ce fata descurcareata ai, stie sa faca scandal daca nu-i convine ceva. Felicitari pentru parametrii!
Aalina, ai program foarte bine pus la punct, bravo tie! Cu 2 sau mai multi copii trebuie organizare, altfel o iei razna.
Ingrid, e posibil sa nu doarma bine din cauza ca sunteti cu el in camera, ca va simte.
Vero, cat de mult se face cu masina? Noi cel mai mult am mers 8 ore cu Carla, cu 2 opriri de pipi. A fost ok. Wow, ce distractie ati tras!
Naty, ai o zvarluga de fata! Sper sa gasesti o solutie cu ai tai. Ei nu ies la pensie?
Hai mai Lisa, cum sa pleci, ca esti om de baza aici!!!!
Poze...
www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze
Iulia si 

Leditia spune:
Lisa,ma bucur ca ai intrat si nu esti suparata.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
iuliacris spune:
Asa Lisa.
Vero, tu iti cunosti copilul si stii cat rezista, banuiesc ca e obisnuita sa stea in masina, ca voi circulati destul de mult, nu? Eu zic ca va descurcati, eventual faceti opriri mai dese. Nu prea are de ce sa o strice la burtica mancarea de la borcanel (atata timp cat vrea sa manance). Daca nu-l poti convinge pe al tau sa mearga cu avionul, probabil ca ar fi mai bine sa-l insotiti (cred ca ai fi si tu mai linistita)
Poze...
www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze
Iulia si 

Selene_Bunny spune:
In cazul meu, amanatul treburilor casnice, lasatul lor pe mai tarziu sau chiar pe a doua zi nu prea functioneaza. Pentru ca transa de azi nu face decat sa se adune peste transa de maine si, asa, o sa am doua transe de rezolvat in timpul alocat uneia singure. De exemplu, am lasat aspiratul si stersul prafului si stersul pe jos in bucatarie pentru maine, poimaine, cand s-o putea. Cum Daria mai mananca paine si biscuiti in camera, s-au strans multe firimituri mici si mari, care s-au impregnat in covor si nu au mai iesit, chiar daca am aspirat temeinic. Ba am descoperit si bucati de mar si de banana calcate in picioare si lipite in firele covorului. Ceea ce nu pot sa spun ca imi convine. Asa cum spune si Anuc, dezordinea si murdaria ma deprima, ma scot din fire, nu o data m-am enervat din cauza asta si am tras cate un plans.
In plus, Daria este un copil care mananca la fel ca un purcelus, am mai spus-o, chiar daca las spalatul veselei, masutei, gresiei pe mai tarziu, nu fac decat sa muncesc mai mult, pentru ca mancarea storcosita si mestecata pe jumatate si aruncata pe jos se usuca si iese mai greu. Apoi, Daria se plimba peste tot, inclusiv in bucatarie, sunt zile in care schimbam sosetele / ciorapeii de la o ora la alta, pentru ca sunt negri pe talpa. Mai si culege orice scama, hartiuta, ata, firimitura si le baga in gura.
Sigur ca este obositor sa cureti de "n" ori pe zi dupa copil si sa mai si speli copilul de 2-3 ori pe zi, asa cum se intampla la noi, pentru ca orice kk nedepistat in decurs de maximum 10-15 minute inseamna impregnarea unui miros de nesuportat in hainute. Plus ca imi este mai usor sa o curat la dus, macar stiu ca nu ramane kk in locuri ascunse.
Cu mersul la serviciu, inteleg ca sunteti stresate, nu este deloc usor sa te simti presat de timp, ca se apropie un termen, de situatia financiara, si obligat sa te intorci la serviciu dupa ce te-ai obisnuit sa stai acasa si sa iti organizezi tu timpul in favoarea copilului tau.
Cred ca teama de a ma simti controlata, de a depinde de un program fix, m-a facut sa refuz sa-mi caut un loc de munca la stat sau la patron. Dar am si fost norocoasa, ca lucrurile pe care le-am invatat in facultate chiar m-au ajutat sa lucrez in domeniul pentru care m-am pregatit si sa am un program mai flexibil.
Eu nu sunt maestra intr-ale bucataritului, asa, ca bebelusi sau lisa, nu o data m-am necajit ca nu ma pricep la chestia asta care imi place, atunci cand pot aloca timpul necesar si nu se suprapun mai multe lucruri. Nu ma dau in vant dupa sport, desi am ajuns iar la 80 de kg. Imi place sa merg la cumparaturi, insa nu mai stiu cum este sa toci timpul la cumparaturi asa, de placere, sa nu te simti stresat ca se trezeste copilul si trebuie sa fii acasa la ora X. Ca hobby, acum ajut ori de cate ori pot copiii fara posibilitati, le cumpar din banii mei ce se poate, hainute, scutece, lapte, jucarii si ce-o mai fi. Soacra ma cearta ca ii cumpar si Dariei hainute de la SH. Well, prefer sa compromita o bluza de 3 RON decat una de 30 de RON.
Regret ca nu suntem mai multe mai aproape, sa ne intalnim macar in week-end, sa socializeze copiii nostri, ca a mea Daria nu stie ce sunt aia copii, la Carrefour a mai vazut, dar nu stie ce inseamna sa te joci cu cineva de varsta ta.
Cred ca fiecare mama simte nevoia, la un moment dat, sa scrie cate ceva despre performantele puiutului sau, performante care il deosebesc de ceilalti puiuti. Este ceva firesc. Si eu citesc ce fac ai vostri si spun "Daria, tu nu faci aia si ailalta". Dar nu cred ca m-ar satisface cu ceva sa stiu ca al meu e cel mai frumos, cel mai destept, cel mai cel, ca are ochii mai negri sau mai albastri decat altul, ca zambeste mai frumos decat altul, ca, ca, ca. Mandria este buna, dar trebuie si temperata, pentru a nu se transforma in altceva. Parerea mea.
Nici eu nu sunt de acord cu tot ce scrieti pe aici, cand imi vine, ripostez. 
Un puc mititel / Face numai ce vrea el!
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Lucrusoare de daruit
Selene_Bunny spune:
Asa, acum sa urez si eu La Multi Ani licuricilor:
Tudor de Daiopri
Razvan de crisspy
Sa cresteti mari si sa aveti parte de noroc si sanatate!
Un puc mititel / Face numai ce vrea el!
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Lucrusoare de daruit
Aalina spune:
Vero noi am facut cu Dori cateva drumuri pe an dar cam de 600 km de cand avea 6 luni si pana acum. Dar de obicei preferam sa mergem noaptea ca el sa doarma. Nu stiu daca un copil asa mic ar avea atata rabdare ziua. Pe la 4 ani am mers numai 7 ore cu masina ziua si am zis ca imi iau campii.
Cu borcanelele eu m-am descurcat super ok in concediul de la un an a lui Dori. Dar le testasem inainte acasa. I-am mai dat fructe, iaut cumparat atunci. Cred ca nu asta ar fi problema.
Sper sa gasiti solutia buna.
Fetelor nu are sens sa va certati, fiecare are zile bune sau nu si scrisul distorsioneaza uneori ideea de baza