Licurici de ianuarie-februarie 2009 LMA!! (89)
Raspunsuri - Pagina 18
iuliacris spune:
Vin si eu asa mai tarziu cu urarile
La multi ani Razvi!
Sa cresti mare, sa fii sanatos si fericit!
La multi ani fetitei de Ela2233
Ma apuc si eu de citit...
Poze...
www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze
Iulia si 

Anuc spune:
Cami, asta e planul nostru. Cum da caldurica (primavara), in fiecare week-end vrem sa mergem la Salina. 
Avem si aparatul ala Salin pe care il mai bagam noaptea in priza, dar nu cred ca e mare scofala.
Mami de Ioana&Filip
Leditia spune:
Lisa,de ce daca te supara o anumita persoana trebuie sa parasesti atatea fete dragi tie si care la randul lor te indragesc?Eu stiu de unde vine reactia ta,citesti cazuri umanitare,puiul tau a tot fost bolnavior,te afecteaza mult,iti dai seama prin ce cosmar trec anumite mame cu puii bolnavi si totusi nu se plang deloc,merg inainte si poate de aici si reactia ca uneori ne plangem din nimicuri cand altii au grave probleme si totusi merg inainte cu fruntea sus.Daca gresesc,imi cer scuze de pe acum.
Eu nu cred ca merita sa te superi si sa lasi o intreaga odisee pt o singura persoana care te-a suparat.
Daca pleci,vin cu bata dupa tine si te intorc din drum:))
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
veronica75 spune:
Edinutza - ai dreptate
si eu vreau cu avionul dar al meu sot e super incapatanat
, nici nu vrea sa auda.
El a spus sa fac eu ce vreau, adik sa ma duc cu avionul cu fata si el sa vina singur cu masina....Dar imi e frica sa il las singur cu masina la un drum asa de lung. Carnetul il are de 1 an si ceva si nu a mai facut drumuri asa lungi.
Pe de alta parte ma tot gandesc ce ii dau sa pape lui Alice...numai borcanele? daca ii fac rau...si daca nu doarme noaptea la hotel si in loc sa ne odihnim, ne obosim mai tare...
De asta voiam cateva sfaturi...ce ar trebui sa fac...
Sincer nici eu nu am facut un drum asa lung pana acum. Cu avionul stiu ca ajung in aceeasi zi, e altfel.
Binenteles ca mamicile si cumnatul m-au sfatuit sa nu il las singur ca e periculos.
Nah....ca am si eu o problema![]()
Fotografii noi si vechi 
http://lb2f.lilypie.com/NYCKp1.png
Leditia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anuc Cami, asta e planul nostru. Cum da caldurica (primavara), in fiecare week-end vrem sa mergem la Salina. ![]() Avem si aparatul ala Salin pe care il mai bagam noaptea in priza, dar nu cred ca e mare scofala. Mami de Ioana&Filip |
Mai e bun aparatul salin.Asa ai tu impresia ca nu-i mare scofala,asa zice si barbata-miu,dar cand l-am scos din priza si am uitat vreo 2 zile sa il pun la loc,David a tusit mai des.Oricum mie nu-mi miroase a sarat in camera..insa soacra-mea zis ca ar mirosi..:))
Si eu vreau sa merg cu David la salina,dar salinele sunt jos.sub pamant,se coboara cu in lift vai mama lui si io-s claustrofoba rau..

Insa la vara as vrea sa-l duc la salina..mai la plaja dim si seara,mai la o salina din cand in cand.Sa vedem cum om sta cu banii,ca stii tu,fara ei nu faci nimic..
POZE CU NOI
de David Christian
anna-mama spune:
Vero, noi cel mai lung drum cu masina l-am facut asta vara spre Grecia, cam 12 ore, dar Vladut manca numai laptic, asa ca a fost simplu cu mancatul. La hotel s-a acomodat f bine, era prima oara cand l-am culcat cu noi in pat si a dormit mai bine ca acasa. O sa va descurcati, trebuie sa ai cu tine multe jucarii ca sa nu se plictiseasca, sa faceti opriri dese..iar de papica poti sa-i pregatesti tu ceva si sa pastrezi in lada frigorifica daca ai, sau sa testezi borcanelele acum pana sa plecati. Succes 
Am implinit 1 anisor! 

veronica75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anna-mama Vero, cat de cuminte e Alice, e un omulet mare cu care te intelegi fara probleme, v-ati distrat pe cinste. Super, frumusetea.Cat despre alaptat...nu stiu cat o sa mai rezist, oricum, nu ma las pana nu-i scot si eu mesele de peste zi. Sa-mi tii pumnii ![]() Am implinit 1 anisor! ![]() ![]() ![]() |
Anna trebuie doar sa te hotarasti cand
.Trei saptamani a papat destul de putin dupa care s-a convins ca nu mai vine tzitzi si a inceput sa pape ceva mai bine.
Eu mai trebuie sa ii scot tzitzi de noapte ca ma trezeste de n ori
Astept sa ia sotul concediu si trecem la treaba
Fotografii noi si vechi

bebelusi spune:
\Edinutza sa stii ca nici eu nu i-am introdus nimic nou, dar de la un moment dat a inceput sa faca. I-am scos iaurtul, branza, cascavalul si fructele 2 saptamani. Nu a mai avut nimic. Apoi i-am baga ioaurtul 2 zile si seara a facut iritatie de i-a dat sangele, si am decis impreuna cu doc sa il tin pe regim inca o luna, apoi sa le bagam treptat, si la ce face alergie de-asta il scot o perioada. Intre timp ii dau vit C, A calciu si magneziu
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Leditia spune:
Veronica,al meu are carnet de 10-12 ani,dar zau ca nu asta conteaza.Ci ca e groaznic de obositor pt toti trei,nu are atata experienta sa faca drumuri asa mari,deci nu as recomanda.Nu intelege ca nu am incredere in faptul ca sotul tau nu ar fi un sofer bun,doar ca pana si unui profesionist i-ar fi greu,pana la urma oameni suntem cu totii,iar un asa drum te doboara rau de tot.
Ai putea sa-i iei borcanele,insa e greu,se plictisesc repede copii si cand s-o pune pe urlat si va trebui sa opresti masina din 5in 5min,chiar ca nu-ti mai trebuie plecat cu masina.
Parerea mea e sa mergeti cu avionul si sa-i spui sotului ca incapatanarea nu e o solutie mereu,trebuie sa se gandeasca in primul rand la pitica.Nu te superi da?
Pup
Am editat,k am scris cu picioarele:)))
POZE CU NOI
de David Christian
veronica75 spune:
Ledi
cum sa ma supar...eu de asta am intrebat. Multumesc de sfat
.
Din pacate cunosc "marfa" deci nu cedeaza.
Fotografii noi si vechi