Licurici de ianuarie-februarie 2009 LMA!! (89)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

lisa nu trebuie sa te retragi; stii si tu cum e,cand ajungi la un nivel de oboseala uneori poti interpreta aiurea niste prop simple care in mod normal nu sunt rau intentionate;

apoi odisee asta e ca o familie, unii cu prezente mai active, alti nu; uneori sunt certuri, alteori doar floricele... e totusi normal sa fie asa;

si ceva ce mie mi-a ramas bine,dabine de tot in minte: pentru fiecare om problemele lui sunt imp/grave... poate aceleasi probleme pt altul sunt banalitati, dar perceptia fiecaruia e diferita...

in plus spatiul virtual te limiteaza totusi, desi pui emoticoane de multe ori nu se intelege exact ce ai vrut sa spui pt ca nu poti vedea fata/ochii interlocutorului...

hai ca am limbarnita, se vede ca robert s-a trezit doar de 3 ori azi noapte ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Lisa, suntem atatea si atat de diferite, eu de multe ori imi propun sa nu mai scriu ca am impresia ca vorbesc aproape singura, dar nu ma pot abtine sa nu urez un "la multi ani" sau sa transmit ganduri bune tuturor puiutilor bolnaviori ca-mi sunt dragi indiferent de personalitatea mamei. Asa ca, macar pt licurici ramai aproape

Bebelusi, uitasem sa-ti spun ca v-am admirat in poze
Ciufik, este un pediatru obisnuit, este de fapt pediatra mea de cand eram copil, are 50 si ceva de ani si lucreaza la policlinica Titan.

Am implinit 1 anisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Vero ne-a trecut iritatia dar mancam orice in afara de lactate si de fructe. De la 1 martie o sa incep sa le bag ytreptat sa vad exact ce nu ii prieste

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Vero, cat de cuminte e Alice, e un omulet mare cu care te intelegi fara probleme, v-ati distrat pe cinste. Super, frumusetea.
Cat despre alaptat...nu stiu cat o sa mai rezist, oricum, nu ma las pana nu-i scot si eu mesele de peste zi. Sa-mi tii pumnii

Am implinit 1 anisor!

Mergi la inceput

anna nu stiu dc ai citit in urma; eunu ii mai dau san lui robert pe zi cam de la inceputul lui ianuarie (pana atunci ii dadeam de 1-2 ori);

ii dadeam dupa masa de fructe si dupa masa de pranz (cam la 30-60 de min)

i-am scos inatai pe aia de dim (il scoteam afara si a trecut mai usor peste);

cea de dupa pranz aiesit un pic mai greu ca ii gaseam activitate, il faceam sa rada, ieseam afara etc...

succes

Mergi la inceput

stie vreuna din voi un ginecolog (a) bun(a) in zona muncii, iancului, obor, stefan cel mare?

Mergi la inceput

Porumbita, pai la tine a fost usor ca iti mai manca altceva, la mine e teroare, ca alea cateva lingurite de solide pe care le ia, le ia numai pt gust si doar daca a mancat san cu aprox 30 min inainte, de foame nici macar nu deschide gura la mancarea solida. O sa ma astepte zile grele, dar trebuie sa o scoatem si noi cumva la capat.
Multumesc pt sfat

Am implinit 1 anisor!

Mergi la inceput

Crisspy, ffff frumoase pozele puse in power point, voiam sa-ti zic care imi plac mai mult dar ar fi o insiruire prea lunga. Sa-ti traiasca minunea si sa petreceti frumos diseara

Am implinit 1 anisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Roxana_stiu si merit doar ca nu am stiut ca mi se tine evidenta!da sa stii ca am pus poze de ieri pe contul comunasa ca m-am intors cu datoria platita!

Flo_wow poi e super Alexiuta!numai face parte din clubul manechinelor ,e la fotomodele!da sa stii ca este un sfat bun eu m-am inscris la scoala de soferi macar sa fac ceva util,problema mea e ca nu prea reusesc sa merg!multumesc de bun venit

bebelusi_nu stiu ce sa spun ,mie pediatra mea spus ca este din cauza ca e in perioada in care ii ies dintii si ca acestia cauzeaza acizii care o irita!acum iara este iritata,nu a mai fost demult si are cam acelasi meniu nu i-am introdus nimic nou!oricum stau cu ochii pe ea ,poate intradevar e ceva care ajuta si mai mult sa se irite!

lisa_era sa uit Anusca este superba!ma dat gata filmuletul si mai ales faza cu eskimosii,e desteapta foc!nu vreau sa ma bag,doar imi spun parerea :nu te retrage!

veronica_Alice este minunata si ce cuminte e!v-ati distrat pe cinste!nu stiu ce sa iti zic despre plecarea in tara cu masina,depinde de copil,uite acuma's 2 sapt a plecat o prietena de a mea acasa cu 3 baieti unul de 4ani ,2 ani si unul de 2 luni si au ajuns toti 3 raciti !desi au ajuns in 2 zile record !eu as recomanda avionul ,e mai rapid,mai sigur si economisiti si timp!

porumbita-nu stiu ,dar Robert este inca alaptat exclusiv?

Mergi la inceput

edinuta dc prin exclusiv te referi ca nu ii dau inca lapte praf, raspundul e da

Mergi la inceput