Licurici de ianuarie-februarie 2009 LMA!! (89)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

mai fetelor eu nu stiu ce ati inteles,eu tot ce am vrut sa zic,ca urmare a bolii Anei,este ca sa ne bucuram de ei,copiii nostri.eu n-am vrut sa supar pe nimeni... .
o zi buna va doresc

un vot va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Edinutza sa stii ca nu mai incerc alifiuri noi pentru ca stiu clar ca de la un aliment face caca acid care se duce de la orice alifie dar reapare cand mananca din nou. Asa ca sunt la faza la care depistez la ce face. Incearca si tu sa faci ca mine daca vrei, o sa iti spun exact cum am facut daca te intereseaza, eu de 2 saptamani nu mai stiu ce e aia iritatie.

Crisspy ce mult ma bucur, go go

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

anuc de ce mai stai cu filip si nu mergi de pe acum la analize si investigatii? multa sanatateeeeeee

bee daaaaaa ... avem fete cochete ... felicitari pt primii pasi

naty stai linistita ca si diana a lui dana de la cealalta odisee a ta .... care sunt nasii antoniei .... e la fel de grasuna ... ahahahah .... si chiar ne ajungeti din urma cu kg ca noi am mai spus ca abia avem 9 kg cu ceva hainute ... deci vreo 8,7 probabil fara ... asa ca ne luam de mana

irinac iti simt lipsaaaaaaaaaaaa

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Naty, caut un apartament cu 4 camere, nou daca se poate. Nu vreau in centrul Bucurestiului, dar nici cine stie prin ce balarii, pentru ca nu vreau sa fim dependenti de masina. Am vazut si case pe langa Bucuresti, dar nu pot sa le angajez sofer copiilor cand vor incepe scoala/liceu/facultate..plus ca nici eu nu conduc, desi am carnet de vreo 7 ani. Initial cautam tot prin zona in care stau, Iancului, Mihai Bravu, dar sunt numai blocuri vechi pe aici, cu preturi de nu fac. La blocurile noi, ne ucid preturile. Nu am un buget de 150-200 mii euro...din pacate :(...deci fie nu ne place zona, fie apartamentul in sine, fie pretul....si as mai astepta, poate mai scad, dar cum am spus, deja ma sufoc aici...

Mami de Ioana&Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

si pt ca vreau sa zic ce am de zis exact cum a zis Ingrid nu sa pup in ...pe toata lumea,am ceva de zis,zic:
M-am saturat de laude,de cate mi-am cumparat,de cate am facut si cand e vorba de un ajutor umintar...
m-am saturat sa vad ,al meu e cel mai cel si sa nu intre sa ureze multa sanatate la altii copii bolnavi,care poate mamele lor au nevoie de sustinere morala. m-am saturat sa vad atata rautate intr-o singura persoana care nu da sfaturi ci impune,care nu spune cred ca e bine sa faci asta...ci sigur e bine numai cum zic eu...si nimeni nu zice nimic(chiar daca gandesc),jigneste pe toata lumea si ne priveste cu superioritate.
mie imi e mila de persoana asta,care pare atat de tare si cand colo cred ca sufera enorm,cred ca nu e o peroana rea,dar cred ca nu stie sa arate mai bine ceea ce este defapt.

Bebelusii,multumesc!
Ingrid multumesc de comaplimente.

Cristi,nu ma supar,am intrat in post si nu vrea sa fiu suparata pe cineva. am spus ce am avut de spus,fiecare interpreteaza cum vrea.
CRed ca e greu pt mamele care lucreaza,eu lucrez in 4 locuri diferite de munca si nu ma plang,o fac pentru mine si pt Ana,e alegerea fiecareia. in ochii mei nu sunt mai buna decat alta mama care sta acasa.
Si acestea fiind spuse,ma retrag,va multumesc tuturor care ati fost alaturi de noi,multumesc dc-ului ca am cunoscut anumite perosoane care imi sunt la suflet.
Multa sanatate si numai bine!

un vot va rog!

Mergi la inceput

aaaaaaaaaaaaaa

si fetelor
de luni suntem in POSTUL PASTELUI
SA INCERCAM SA FIM PUTIN MAI TOLERANTE
MAI INTELEGATOARE

SI post usor celor care il tin

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Lisa nu te supara asa de tare te rog mult de tot, intoarce-te, eu am inteles exact ce ai vrut sa zici. Ai dreptate cu tot ce ai zis, dar eu zic ca am avut pre3a multe momente frumoase ca sa te retragi acum, e pacat.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Cami, trebuia sa mergem saptamana asta la analize, dar a intervenit ceva si n-am mai ajuns. Le vom face in fctie de dr noastra acum. Teste si altele voi face cum vine vremea mai frumoasa. N-am mers pana acum ptr ca niciuna dintre dr la care am fost nu s-a panicat cand cu tusea asta. Ma gandesc ca daca era ceva evident, ma trimeteau ele deja. Ce vreau sa verific eu, fac pentru ca sa-mi iau o grija de pe cap....Plus ca am tot incercat tratamente pana acum.

Mami de Ioana&Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

e furtuna pe aici...

In alta ordine de idei Lisa sa-ti traiasca Anusca ca e tareee desteapta si frumoasa pe deasupra. Am vazut filmuletul si chiar am ramas impresionata

La multi ani Razvan! sa cresti mare, frumos, destept si sa fii fericit . Am vazut calendarul - f frumos.

Cami, Bee intru si eu in clubul licuricilor cocheti Alice a ales peria de par prima apoi cerceii de aur si abia a treia oara cheile. Si noi am dedus ca va fi cocheta.

Roxana - multumesc
Anna felicitari pentru parametrii lui Vladut e super ca inca vrei sa il mai alaptezi .
Bebelusii imi pare rau ca nu cedeaza iritatia off - morcovul l-ai scos din alimentatie?? - zic si eu asa am citit undeva ca poate da dermatita de scutec.
Am vazut si ce descurcaret e Vladut
Bee 79cm bravoo poate se face manechin

Mai fetelor voi va plangeti ca aveti servici si eu ca nu am
e adevarat ca nu mai stai cu bb asa mult timp dar totusi...
Cateodata ma mai plang si eu la sot ca e greu singura ...si imediat imi da replici de genul: altii se descurca si cu servici si cu 2 copii... etc.
Ciufik - mi-am bagat si eu nasul prin pozicile de pe mail pup Andreiut cel frumos.
Hai ca revin daca mai pot
Doarme Alice si eu gatesc
Pupici la toti si insanatosire grabnica licuricilor bolnavi

Fotografii noi si vechi
http://lb2f.lilypie.com/NYCKp1.png

Mergi la inceput

NICI EU NU VREAU SA [PLECE LISAAAAAAAAAAAA

ANUC de ce nu incerci o salina?
nu poate avea efecte benefice?

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput