Licurici de ianuarie-februarie 2009 LMA!! (89)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Doarme Alexiuta si am intrat si eu nitelus sa vad ce mai faceti. Parerea mea este ca mama e tot mama, fie ca sta acasa, fie ca munceste. Dragostea nu se demonstreaza prin numarul de ore petreceute alaturi de prunc ci prin felul de a ne purta si de a simti pentru mogaldeata. Eu nu ma intorc la serviciu in primul rand din cauza banilor pentru ca mi s-ar injumatati veniturile (cred ca sunt printre rarele cazuri in aceasta situatie), din cauza unui examen f greu care va fi la toamna si de care depinde enorm cresterea substantiala a salariului si din cauza tezei de doctorat. Daca nu ar fi fost aceste cauze, la 1 ianuarie as fi fost la servici pt ca imi lipseste activitatea si socializarea.

Razvi, La Multi Ani! Sa cresti mare, sanatos, frumos, dragastos si norocos!

Cristi, eu le recomand prietenelor mele care sunt in aceeasi situatie cu a ta, de fapt, cu a noastra, a celor care stam acasa si simtim ca ne-am pierdut o parte din identitate, sa ia cursuri, sa invete o limba straina sau sa o perfectioneze pe cea cunoscuta. Chestia cu croitoria mi se pare super si iti doresc mult succes.

Edinutza, bine ai revenit si sa mai scrii ca sa mai stim de tine si de fetita!

Ledi, ma bucur ca testul de absorbtie a iesit bine!

Lisa, ce mai face Anushca? Cum se simte?

Roxana, buni parametri, bravo voua!

Cami, si Alexia tot rujul l-a luat primul. Ce mai fete cochete avem noi!

Ieri a venit dr de familie a Alexiei (pediatru) si i-a facut vaccinul ROR. A plans dulceata de am plans si eu cot la cot cu ea. Sa va zic ca Alexia are 2 masele, a sarit incisivii inferiori laterali si caninii si are masele! De aceea de trezea de nu stiu cate ori pe noapte si era maraita mititica. Ca sa nu mai zic de mancat...Cu toate acestea, lungimea si greutatea sunt ok, 79 cm si 10 kg.

Fetelor, IN CE ZODIE E FATA MEA? Intr-un horoscop zice ca e capricorn, in altul ca e varsator. Care o fi?

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

LA MUUUUULTI ANI RAZVI!
Cristina sa-ti traiasca puiul scump, sa fie sanatos si sa va bucurati de el!

Vin si eu la raport - ieri am fost la dr. Culcer. Am facut analize, totul OK, doar o usoara anemie. A cantarit-o (8,200 gr la 1 an si mai bine de 1 luna!), a masurat-o (72 cm!) si a consultat-o - muci multi, tuse de la muci - luam Ambroxol 2 zile si apoi Prospan.
Continuam cu Lantingen B si Imunobaby.
In rest, ne-am "distrat", fiindca atomica mea fetita a facut un adevarat show, a patrulat prin tot cabinetul, a scos absolut toate jucariile din cosuri, a daramat 2 scaune, i-a umblat doctoritei in geanta pe care in prealabil a tras-o de pe masa dupa multe sfortari, s-a strambat la ceilalti copilasi, i-a scos unei fetite clama din par, s-a bagat cu patul pe care se sta pentru ecografii; nu a plans de loc la analize, ba chiar era incantata ca vede ceva pe degetul ei ce nu mai vazuse (acul ).
Toate lumea se minuna de cat de mica e si ce bine merge . Cand am ajuns era o mamica cu o fetita de 9 luni cu un cap mai inalta decat piticuta mea; cand a vazut femeia ce bine merge fie-mea a inceput sa o indemne si pe a ei zicand "uite mami, fetita e mai mica si ce merge, tu de ce nu mergi?" Am lasat-o sa se streseze un pic si numai dupa vreo 15 minute i-am zis ca are 1 an si 1 luna, de aia merge asa, doar ca e mica de inaltime.

Ioana nu a vrut sa-si faca analize in ciuda tuturor rugamintilor, amenintarilor si promisiunilor mele.
In rest, ea e bine, a reusit sa ajunga la fabuloasa greutate de 17 kg (alta grasa!) si la 116 cm.

miere , cred ca va e tare greu. Eu am o gramada de ajutoare si tot imi e.
Apropos de asta ieri mi s-au plans ai mei ca sunt tare, tare obositi si sa facem cumva sa schimbam situatia.
Adevarul e ca tata are 67 de ani; se scoala la 6 dimineata, pleaca la 7 la servici (pe jos din 13 Septembrie pana la Sala Palatului), la 12,30 pleaca sa o ia pe Ioana de la gradi, o aduce acasa si se intoarce la servici unde sta pana la 4, dupa care vine inapoi pe jos si acasa o preia pe Nadia cu care sta (numai el) pana pe la 18,30 - 19 can ajungem noi. Sambata de regula lucreaza toata ziua ca sa isi poate lua orele libere la pranz sa o aduca pe Ioana. Mama are 65 de ani, probleme mari cu spatele, lucreaza si ea si in plus se ocupa de Ioana, de mancare, de cumparaturi, de spalat, de calcat.
Nu stiu cum naiba sa fac sa ii mai scutesc, noi nu putem pleca inainte de 18 de la servici, bona nu sta mai mult de 17.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Naty, ai niste fetite dulci, sa le dea Dumnezeu sanatate! Barbatii recunosc ca minionele au ceva, un je ne sais quoi, sunt fragile si feminine. Deci, hai sa vedem si partea plina a paharului.

Cat despre parinti, si mie mi se pare ca sunt tare chinuiti si munciti. Pe de alta parte, sunt tare bucurosi si impliniti ca ne ajuta si ca stau cu nepotii. Noi vrem sa ii mutam pe ai mei la Bucuresti, de fapt undeva pe langa Snagov, ca sa fim cu totii aproape.

Si Alexia merge de vreo 3 zile dar nu are inca directie. Parca e un pui cu aripioarele intinse. Dar tot mersul de-a buselea e favoritul.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Aalina - eu de-abia astept petrecerea de 2 ani a lui Andrei sa fim doar noi, fara socrii pe cap carora si asa li s-a parut un efort f mare sa vina sa-si serbeze nepotu' la 1 an si nasii care il vad pe Andrei mai mult in poze... Voi sa fiti sanatosi si sa mancati tort!
Io acus la 30 ani nu fac nimic deosebit, ma serbez cu neamurile mele asa cum imi place.

Naty - 8.2 e f bine, noi 8.5 si suntem baieti si suntem si mai mari cu 2 zile.

Irina - multa bafta la servici! (ca nu am apucat sa iti spun, dar m-am gandit la tine)

Rein - fotograful care mi-a facut pozele la nunta din buc (poze pe contul meu pe webshots) are un studio pe Calea Serban Voda(Adesgo) si face poze si pt copii. Ma caut acasa de nr lui de telefon si iti trimit PM dc vrei.

Vroiam sa va intreb dc este vreo limita de varsta in a face ROR. El e recomandat pana in 15 luni pe schema obligatorie, dar cum noi inca nu stim cand o sa ne operam iar as vrea sa il fac dupa.
De asemenea, dc eu am anticorpi pt rujeola/rubeola, oreion, varicela si zuzu e alaptat inca e ferit de bolile astea?
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

irina primele zile e greu, dar ai sa vezi, cu trecerea timpului te vei obsinui cu programul asta. Mai ales ca iti place atat de mult meseria ta, air satisfactiile profesionale, desi nu pot fi copmarate cu bucuria de a te afla langa puiul tau, sunt totusi o parte importanta a vietii noastre.

cami deci si Antonia va fi credincioasa
Sa sti ca Ioana mea a les crucea si e intr-adevar tare evlavioasa de pe acum.

ledi ce ma bucur ca proba digestiei a iesit bine!

anuc si ale mele tusesc asa. Mai ales Ioana, m-a innebunit cu tusea asta.
In ce zona cautati casa? Si noi suntem in aceeasi situatie.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Ne-am intors de la doctor, am facut Infarixul, luna viitoare facem ROR-ul si peste inca o luna Prevenarul, prima doza. Pediatra noastra nu este pt a face 2 vaccinuri odata. Avem 10 kg si 78 cm. Mi-a zis ca ar fi mai bine sa nu-l intarc, ca nu e o solutie pt a manca, si ca laptele meu e important pt el in continuare atata timp cat il am, ea il recomanda chiar pana la 3 ani, dar sa ne chinuim sa-i scoatem pe cat posibil din mesele de lapte de peste zi. Daca vreau inca un copil sa-l inatc cand o sa fie sa fie bb2.
Cam asta...
Pup

Am implinit 1 anisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Am reusit sa-i conving sa ma lase sa plec la 4:30...deci pe la 6:30 sunt si eu la Razvi ...sa-i dau mii si mii de pupici, sa-i fac baita, poate sa-l si culc...si dupa ma intorc la Bucale

Va pe toate...ne "auzim" mai incolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

Ne-am intors de la doctor, am facut Infarixul, luna viitoare facem ROR-ul si peste inca o luna Prevenarul, prima doza. Pediatra noastra nu este pt a face 2 vaccinuri odata. Avem 10 kg si 78 cm. Mi-a zis ca ar fi mai bine sa nu-l intarc, ca nu e o solutie pt a manca, si ca laptele meu e important pt el in continuare atata timp cat il am, ea il recomanda chiar pana la 3 ani, dar sa ne chinuim sa-i scoatem pe cat posibil din mesele de lapte de peste zi. Daca vreau inca un copil sa-l inatc cand o sa fie sa fie bb2.
Cam asta...
Pup

Am implinit 1 anisor!

Anna-mama - ce pediatra ai? cum o cheama? ce clinica/spital?
pt ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui edinutza
Roxana_!multumesc de primire am crezut ca mi-a disparut postarea

pai fata mea, dupe atatea absente atata asteptam sa apari sa sar cu bata . glumesc, stii tu. si nu uita ca esti restanta cu poze, da???
din partea mea stiti voi, dezlegare la dezmat tot timpu'
Ingrid, dar lasa-l in pace noaptea. sa stii ca si ai mei copii amandoi dorm asa agitati. dar se culca la loc singuri. si daca ziua cand e singur doarme mai bine... poate intr-adevar doarme ok singurel
Vero, o sa se cam plictiseasca Alice... doarme ea ce doarme... dar.. pregateste ceva jucarii noi si eventual joculete cu mainile, cu degetelele... ca o sa fie ceva drum.
Bee, moama ce lungana e Alexia!!! brava! eu stiu ca 20 e ultima zi de capricorn. varsatorul incepe pe 21.
Raluca, Ioana e ok mai la 17kg si 116cm!!! si zau ca e inaltuta bine de tot. sa stii ca si Pat a stagnat asa mult timp la o greutate... si apoi in vreo 6 luni a pus 3kg de nu imi venea sa cred! Nadia e atomica... mie asa imi plac copiii!
Andreea, acum nu mai are imunitate totala ptr bolile astea. eu as zice totusi sa faceti ror pana in operatie. asta din considerentul sa nu agatati ceva din spital.
Anna felicitari ptr parametri lui Vlad. vaz ca 10kg e cam standard zilele astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

La multi ani Razvan!!!!!! Sa cresti mare, sanatos si sa fii fericit!

Nu am timp sa stau la calculator (sa vezi ce de-a timp o sa am de la 1 cand incep munca ). Ieri am facut si noi vaccinul de la 1 an si peste o luna o sa facem ROR-ul. Marius e marait, are momente de suparare. E posibil sa fie si maselele de vina ca ne-a zis ieri doctorita ca are gingia de jos inflamata in ambele parti.

Vineri vin ai mei. Tata vine sa o aduca pe mama si pentru ca nu au ajuns de ziua lui. Iar mama ramane pe post de bona. O sa fie grea pentru toata lumea situatia dar pentru Marius e mai bine ca vine ea.
Abia astept sa merg la un film cu sotul ca nu am mai fost de aproape 2 ani de zile.

Nici la noi nu au ajuns nasii de ziua lui. Dar nasa e bolnava si deci nu se putea deplasa atata drum de la Constanta. Ca sa nu mai zic ce blocaje au fost cu zapada pe toae drumurile. Speram sa ne vedem cu ei la vara in concediu. Asa ca nu intotdeauna nasii pot fi alaturi.
Eu tocmai ce am aflat ca finuta mea cu parintii ei si fratele ei pleaca pentru 2 in China asa ca cel mai probabil nu vom fi nici noi langa ea sa ii taiem motul in decembrie.

Mergi la inceput