Licurici de ianuarie-februarie 2009 LMA!! (89)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

beyyyy, io am scris in titlul mail-ului "pt Rox" da?, de ce ati deschis mail-ul? ha?
hmmm, curiozitate feminina , asta cred ca e pleonasm
las' ca-i fac we-ul asta poze si va trimit, dc va vaitati atat ca nu aveti poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ciufik

Citat:
citat din mesajul lui Aalina

Fata Ciufik da io parca am mai vazut "iegzact" aceleasi poze cu copilul ala frumos. Nu ca nu imi place sa il revad ca e un dulce da credeam ca bagi si tu altele
Te pregatesti de chef mare?????

no, bine ca ma dai tu de gol . altele i-as face dar cand? tocmai ce ma vaitai ca nu am timp . si pozele sunt pt Rox, ca se pare ca ea le-a ratat... ntz, ntz...
da, da, fac trej de ani odata cu "tizu'" meu, cred ca il cunosti . lasa-ma pe mine ca's babataie, spune tu ce-i faci lui Fabi? tort, cadou, invitatii, d'astea ...

Andreea si Andrei (27.12.2008)

Io taman ce m-am crizat aseara ca ma tot stresam cu meniuri etc si numa bine al meu mi-a spus ca nasi nu stiu daca pot veni in ziua stabilita. Si cum am si ramas cu ceva bube pe creier de la ultimele ture de musafiri era tot ce imi lipsea ca sa mi se duca si ultima urma de entuziasm. Da macar azi i-am impachetat cadourile ca sa nu fiu tentata sa i le dau in avans.
De aia te-a intrebat ca stiam ca schimbi prefixul ... asa ca spor la chefuiala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Ce mi-au placut ultimele pagini! ca am descoperit ca si alte mamici au probleme ca ale mele si ca si alte mamici si le rezolva cu un program, ca nu sunt numai petreceri, felicitari si poze frumoase! E super sa iti prezinti viata ca un sir de momente frumoase dar pentru cine nu participa devine plictisitor. Si eu cred ca frumusetea vietii consta in momentele in care suntem pusi la incercare si trebuie sa facem fata cu brio. Hai sa ne ajutam reciproc, sa ne sprijinim, pentru a ne ridica iar, si iar, pentru copiii nostri!

Pyc ti-am pus o intrebare acum cateva capitole, ti-o trimit si pe pm poate ma ajuti, stiu ca nu ai avut timp de citit tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Of, Aalina, cred numai asta iti lipsea! Si ai mei erau sa-mi faca una bucata asemanatoare, dar eu le-am zis din start ca petrecerea e atunci si daca pot sa participe bine, daca nu, asta e! (si ei erau singurii nostri invitati (in afara familiei), deci contam pe ei ), tare, nu?
Acum, eu nu zic ca asa tre' sa faci si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Va rog sa imi spuneti daca stiti in Bucuresti un fotograf cu aparate profesionale, eventual studio foto, pe care l-ati testat sau ati auzit ca e ok. Si care sa faca si poze minunate cu copii in miscare.
Vrem sa ne facem pentru noi, in familie, cateva poze deosebite, dar vreau sa gasesc pe cineva care sa surprinda profesionist frumusetea varstei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

crisspy,La multi ani sanatosi lui Razvanel.Nah,zic si aici,sa nu te uiti peste ani de zile pe aici si sa zici ca tocmai io am fost neserioasa si v-am uitat.

Ciufika,ce te iei ma de mine?Am zis io de cearta undeva?huuuuhhh?Las' ca te prind io la vara pe plaja,vezi tu...:P
Si daca avem dezlegare de la Rox,sa inceapa dezmatul:))))
Astept poze noi da?

Eu am iesit un pic afara,m-a rupt David de spate,asa ca intr-o juma de ora eram acasa..si a picat lat(maine iau carutul clar:)) ).L-am lasat 5min sa-mi pun sa mananc si l-am gasit dormind:)))Am facut si curatenie..am facut si pilates..Se cunoaste ca-i soare si frumos afara,ca am iesit,mi-a mai crescut si mie moralul:))))Si de 2 zile ma trezesc baietii de la 7,7 fara ceva..groaznic..Si nu dati cu pietre da?Ca eram obisnuita cu nani pana la 9(ca asa se trezea David inainte la 9-10 dim,boierie:))) ),dar cum fii-miu are radar si-l simte imediat pe ta-su,e in picioare de la ore asa matinale:)Veste buna,e ca ai timp de mai multe:)))
Acum s-a trezit,a dormit doar o ora,asa ca pana la 9 diseara cand face nani,avem distractie de voie..
Pupam gasca si va dorim o zi frumoasa si linistita.

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

LA MULTI ANI RAZVII!!!

Roxana_!multumesc de primire am crezut ca mi-a disparut postareafelicitari pt parametrii si pt copii frumosi,am vazut pozele!da ,apa era curata numai ca eu pun niste pastile de dezinfectie in rezervor si nu imi convine deloc sa se "dezinfecteze"in aceea apa!oricum se vede ca e nascuta in zodia pestilor,ca adora apa!

Anna_multumesc!de Vlad no comment!cam in aceeasi situatie suntem si noi!doar Radu lucreaza si eu acasa cu Ainoa!ne mentinem pe linie ,adica nici nu ne lafaim in bani dar nici datorii nu avem!

Cristi_te inteleg perfect!nu esti singura!eu decand o avem pe Ainoa mai mult de cateva ore nu am fost fara ea!si cand am fost in tara era mai mica si nu statea fara mine deloc!am crezut ca innebunesc si am mers cu gandul ca o las cu mama ca eu sa ma relaxez!
iar aici,departe de familie este f greu,nu am absolut pe nimeni cu cine sa o las,si zilnic stau cu ea si am acelasi program monoton!ma simt buna de nimic de multe ori si ma cuprinde lenea ce a ce eu nu eram !dar sunt sigura ca este o perioada ca si toate si o sa treaca!cu toate ca atatea stari depresive nu am avut de cand ma stiu!
acum ca ai fost la mama ta ,ti-ai mai incarcat un pic bateriile.

Bebelusi_o ce bine de tine,sa stii ca trebuie sa ii multumesti lui Dumnezeu pt ca Vlad mananca ,nu iti doresc sa stii chinul prin care trec eu de multe ori cu asta!uite si eu am probleme cu funduletul Ainoei si mie mi-a prescris pediatra Brentan-super buna !ai probat-o?

Pyc_cand aud de soacra desi e la 4000 de km parca simt asa cateodata ca ma sufoc!dar nu e bine trebuie sa imi moderez sentimentele ca nu merita nici macar atata efort!bravo -wow ce tare e Paul sau Poldar nu mazgaleste masa?si Ainoa tine pixul perfect in mana dar m-am gandit ca ar putea deja sa mazgaleasca!

Daiopri_asta de la mine:x100,dar ce de bunatati!poti sa imi spui ce ai facut?ca sambata urmama noi!da pisoiul sigur ca a implinit una an?la cat e de mare!

Mergi la inceput

Ledi, ce tare ai fost! Intr-adevar cred ca ai mai mult timp acum!Mey, de cand a invatat piciul sa se ridice in picioare nu mai adoarme singur (am mai zis), tre'sa-l adorm in brate sau pe perna (nu ma plang, ca de la 3 la 11 luni ma lasat in pace), dar nu doarme bine deloc noaptea. Asta am zis ca-i trecator, ca o fi de la dinti, dar nu stiu ce sa ma mai fac cu el. Ziua doarme bustean aproape 3 ore (adoarme tot leganat, da' nu-i asta baiul), adica cum il pun in patut, asa ramane, nu misca deloc, dar noaptea e titirez, se invarte in pat non stop, isi duce picioarele la cap, se suceste, se scoala in fund, isi cauta biba, totul in somn, uneori se si trezeste (o semi-trezie caci cum il iau in brate si il legan de doua ori adoarme). Azi noapte l-a gasit sotul in fund, rezemat de patut cu degetul in gura (ca nu gasise biba) si cu baticul/doudou in mana cu ochii inchisi. Mai pateste cineva asa? De la ce o fi oare? Ca tot dau vina pe dinti de m-am plictisit.... Nu vrea apa, daca incerc sa-i dau da din cap ca nu vrea si se trezeste de tot (de mancare nu cred ca poate fi vorba, una ca mananca destul de mult peste zi si doi el a refuzat singur laptele de la ora 2 noaptea la 5 luni si pe cel de la 5 dimineata la 7 luni si de atunci nu a mai mancat noaptea).

Mergi la inceput

Tot astept sa se trezeasca fi-miu, dar nici vorba! S-a trezit la 8:45 si de la 10;45 doarme nemiscat. Se vede ca a avut program artistic azi-noapte Tocmai l-am verificat, e in aceeasi pozitie de la 10:45.Tocmai m-a pocnit o revelatie! Singura diferenta intre noapte si zi este ca ziua doarme singur si noaptea cu noi in camera. Poate deranjam copilul? Dar pana acum o luna, pana a invatat sa se ridice in picioare nu a avut nici o problema! Tre' sa verific si asta, dar nu acum, la primavara, ca nu putem incalzi suficient a doua camera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Salut fetelor,

Am si eu o rugaminte la voi: plecam iarasi in Romania si sotul vrea neaparat sa mergem cu masina ...eu sunt de-a dreptul ingrozita de un drum asa lung dar nici singur nu l-as lasa....
Voi ce spuneti?????????
A mai facut cineva drumuri asa lungi cu copilul????????

Trebuie sa citesc din urma ca am avut compu busit.

uitati ce am facut noi in wk

http://www.youtube.com/watch?v=Zgdq3bd0hqQ

si pozici la semnatura
Alice a fost ffff incantata, nu ii mai tacea gura si se ducea la copii si ii lua de manuta. A fost frumos.

Fotografii noi si vechi
http://lb2f.lilypie.com/NYCKp1.png

Mergi la inceput