Licurici de ianuarie-februarie 2009 LMA!! (89)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Ciufik, nu am mucegai. La noi se face curat saptamanal, cu spalat ca lumea prin toate colturile, deci daca ar fi, am depista. Am femeie care-mi face curat la 2 saptamani + eu care sterg praful aproape zilnic. Facem curat si pe sub paturi, pe sifoniere, unde se face mai rar. Ideea e ca eu sunt alergica la polen, iar copiii ma mostenesc, au teren alergic si sunt predispusi. Ioana la fel, are perioade cand tuseste mult. Cu ea am facut teste de alergie si nu e alergica, la plamani nu are nimic.
La Filip nu-mi dau seama ce fel de tuse e ptr ca tuseste in aceeasi zi si gros, zici ca are muci pe piept, cand sec...si tuseste de cateva ori, apoi stranuta....deci poate fi alergie, astm, bronsita...nu stiu!
Sunt amandoi pe singulair, ketof...si nimic! Ma oftic si cate medicamente am bagat pana acum in ei. Am umidificator, dar anul asta nu l-am prea folosit ptr ca nu mi s-a parut ca am avea nevoie. Nu a fost f cald si nici uscat aerul.
Macar sa-mi zica si mie un dr ce are si asta e, actionam in consecinta...

Cristi, o sa vina primavara si o sa iesiti in parc, cu tati, in week-end, la padure, la mare, munte....o sa fie altfel, ai sa vezi!

Mami de Ioana&Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

anuc - asa facea si carol cand avea bronsita, parca avea un motoras in piept, asa harcaia acolo. i-a trecut cu un pic de caldura si eurespal 7 zile apoi 7 zile ketof. si umidificator.

eu acuma vreau sa invat sa croitoresc. bine, nu industrial, doar asa pt mine si carol si cristi. si nu chestii complicate gen costume sau.. na. o fusta, un tricou, niste pantalonasi de joaca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Citat:
citat din mesajul lui Ciufik
dc si Rox-moderatoarea ne da voie.
cand tz-oi da fro doo....
da, 10.5 e rezon, fra-su avea fro 13 la varsta asta . umflat cu pompa da si tu niste poze noi cu baiatu ala!!

am trimis pe mail-ul comun, ca nu pot accesa webshots. mail-ul cu copilu ala frumos e de la mine .
v-am atasat si macheta unui calendar cu poze pe care l-am facut cu andrei cu poze facute in luna respectiva cu 1 an in urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Fata Ciufik da io parca am mai vazut "iegzact" aceleasi poze cu copilul ala frumos. Nu ca nu imi place sa il revad ca e un dulce da credeam ca bagi si tu altele
Te pregatesti de chef mare?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aalina

Fata Ciufik da io parca am mai vazut "iegzact" aceleasi poze cu copilul ala frumos. Nu ca nu imi place sa il revad ca e un dulce da credeam ca bagi si tu altele

deci io nu am apucat sa vad pozele da te-a prins Alinaaaa!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

La multi ani, Razvi!!!
Nici mie nu-mi prea place ca nu prea putem discuta despre nimic fara sa nu se supere cineva sau sa o ia ca un atac personal (fara aluzii), dar asta e! Pacat! Eu citesc in fiecare zi, si de multe ori as avea o parere despre una despre alta, dar in ultimul timp am ales sa nu mi le mai exprim tocmai ca stiu ca nu toata lumea gandeste la fel si sigur cineva se va supara. Eu nu vreau sa supar pe nimeni, dar nici sa fac frumos pentru a ma place toata lumea nu mi se pare corect, asa ca mai rarut si doar cu lucruri bune .Daiopri, am tot respectul pentru tine si optimismul tau! Eu la cel mai mic semn de boala banala (a mea sau a celor apropiati) intru intr-o depresie crunta. Deci, tot respectul!
Cred ca fi-miu nu s-a imbolnavit pana acum (febre, infectii etc.) tocmai ca nu puteam eu duce. Imi sta inima in loc si cand stranuta! Cand vad cat de bine gestionati bolile micutilor va invidiez, eu nu cred ca as face fata prea bine. Cand i s-a inrosit fata (dermatita) nu am dormit 3 nopti si am plans intr-una.Cristi, eu te inteleg, si eu stau intr-un oras mic, mai mic decat al tau, in care nu ai ce sa faci si unde sa te duci. Plictisul e maxim! Cand da un fir de ploaie nu mai vezi un om pe strada si de ai merge o ora. Si eu cred ca timpul de calitate e mai putin daca mergi la serviciu. Ce pacat ca nu putem evita, sau cel mai bine cred ca ar fi un part-time, din pacate in Rom, nu prea se practica. Cel mai bine se practica programul prelungit! Eu cand aud de oameni ca merg la serviciu de la 8 la 16 si la 16:30 sunt acasa ii invidiez. Eu cel mai devreme ajungeam la 18:00, dar de regula la 19;00 si erau zile cand ajungeam si la 20:00, zdrobita de oboseala. Ma trezeam la 6 si la 7 fara 10 eram plecata pe usa.
Cand ma gandesc ca mai am doar 11 luni si iar o iau de coada, asa imi vineeee....., dar asta e, nu avem incotro, noi cu un singur salariu nu ne putem descurca fiindca e mic ...., da asa as sta acasa cu Alex pana face macar 6 ani, ca sunt cei mai frumosi, irepetabili, ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aalina

no, bine ca ma dai tu de gol . altele i-as face dar cand? tocmai ce ma vaitai ca nu am timp . si pozele sunt pt Rox, ca se pare ca ea le-a ratat... ntz, ntz...
da, da, fac trej de ani odata cu "tizu'" meu, cred ca il cunosti . lasa-ma pe mine ca's babataie, spune tu ce-i faci lui Fabi? tort, cadou, invitatii, d'astea ...

Mergi la inceput

Bravi, Cristi, un hobby ti-ar face f bine la psihic! Eu vreau sa ma apuc de gradinarit. Are mama o gradinuta mica si o sa i-o cer sa pun una alta in ea, tot de hobby

Mergi la inceput

Am vazut filmul cu Anusca, i l-am aratat si sotului, foarte avansata, noi nu facem mai nimic din ce face ea. Daca vreau sa-l invat "unde-i nasul" rade si crede ca vreau sa ma joc cu el, de privit, priveste f atent si apoi rade, da' el nu face!

Mergi la inceput

Si m-am apucat iar de slabit (a nu stiu cata oara)! Diferenta e ca s-a apucat si sotul cu mine odata (prima oara in viata lui), deci, cred ca de data asta voi avea mai mult succes (vorbesc postpartum, ca inainte nu era nici o problema in a slabi) si am scapat si de gatit !

Mergi la inceput