Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *75*LMA Luci!
Raspunsuri - Pagina 17
Lali_mete spune:
Carinablanca ai o fetita scumpa foc.Ce frumos sta ea in cadita la baita...iti vine sa o mananci nu alta!
Am fost si noi afara,ne-am plimbat,am adormit aproape cand sa intram in casa.Dacastiam ca e asa cald afara ieseam mai devreme,dar de la mine de la geam se vedea urat tare
.
Lali Lacra
de
Paul-Iulian
http://picasaweb.google.com/Lali.mete/Paul#
http://picasaweb.google.com/Lali.mete/PaulSiMamiSinguriAcasa#
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian
carinablanca spune:
Kemsy, multumesc de raspuns. 
Lali, multumim de aprecieri. 
Carina
de scumpete de
Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Happy Valentine's Day

happy_uka spune:
Maaaai... Stiti voi de ce mi-a amintit mie spusele lui ttik? Acum 2ani, pe 13 februarie, sotul meu imi spunea sa fac bagajele.. Nu, nu ma dadea afara, plecam in concediu .. destinatia, surpriza.. La aeroport ne asezam la coada pt Istambul, ma arat entuziasmata desi eram dezamagita, am eu ceva cu orasul asta.. Dar , yess! era doar escala, destinatia era Dubaiul
... Nu mi-a venit sa cred!! Nebun tare al meu, a ramas de poveste. Inutil sa spun ca e de vis orasul, nu m-as mai fi intors. Am facut plaja, am vizitat minunatiile de locuri de acolo...ptiu ca frumos a mai fost. Mai putin in safari, unde am facut un atac de panica pe bune. Te ia cu ub jeep si prin dune dinalea super abrupte merge cu o viteza fratele meu, cu muzica la maxim, nisip cat vezi cu ochii!! Am inceput sa plang, ma vedeam moarta, nu e pt mine, jur! Si acum cand imi amintesc ma ia tremuratul. In rest....mi-a promis ca ma mai duce... trebuie sa ma port frumos ![]()
Multumim pt nominalizare la " cel mai bun sot"
. Eu zic ca toti o merita, sunt implicati si devotati, si desi nu au instinctul nostru matern, se poarta cateodata ca o mama cu puiutii. Sau incearca, si pt asta ii iubim. Si le-o zicem maine, din tot sufletul. Sa nu uitati, da?
Uka, cea mai fericita mamica de
C a r i n a - 14 septembrie 2009
cristina_ana spune:
Hello!!!!!!
Fetelor, uite asa va imbratisez eu pe toate
si va dau un pupic mare de tot
, ca asa de dragute ati fost toate!!!!
Mie mi-a trecut supararea. Am fost la IKEA sa mancam si sa se joace dracusorul cel mare si m-am epuizat de-a binelea. Ce-a putut sa faca Andrei pe acolo, e greu de descris in cuvinte. O secunda daca nu eram cu ochii pe el disparea in fuga mare. Noroc ca stiam unde se duce, la sectorul de jucarii, asa ca l-am recuperat de fiecare data. Alta data l-am pierdut de-a binelea pe acolo, de a trebuit sa alertam personalul de acolo sa-l caute. Era bagat sub un raft, n-avea nici o treaba!
Eu tocmai am prestat clatitele Moniqai! Le-am papat cu magiun din ala fara zahar, de Topoloveni, amestecat cu nuci prajite si tare bune au fost! Le-am facut si cu faina integrala, deci uite un desert super bun, fara zahar sau alti inlocuitori.
Lucia, eu te cred ca nu reusesti sa tii Montignacul ala. In perioada de alaptat mi se pare imposibil sa tii orice fel de regim. Eu una as manca si peretii, niciodata nu mi s-a mai intamplat sa mananc asa de mult si cu asa o pofta.
Mi-a placut la nebunie cheful de aseara. Altdata dati si la fata un bip sa stiu si eu ca se lasa cu paranghelie!
Monica, tu ai fost pe sufletelul meu cu melodiile acelea. Mi-ai amintit de superchefurile din tineretile mele, cand ascultam acele melodii, le cantam, dansam hore si bagam vinulet pana la ziua! Ce vremuri, oooffff!!!!!!!
Dana, tu esti sigura ca nu esti surioara mai mare de 16 ani a Anei?
Tare bine iti sade tunsa, esti o frumoasa de frumoasa!
Claucia, ce frumos petreceti voi astazi! Ce bine e sa ai bunicii in Bucuresti, sa mai poti iesi in 2 la un folm, sau la un restaurant! Eu as vrea sa ma duc sa vad un film nou care se numete Valentine's Day, cu Julia Roberts, dar nu am nici o sansa. Si nici de down-load-at nu am reusit ca nu l-am gasit.
Apropo de topul sotilor, mi-a luat-o Iulia inainte, ca si eu vroiam sa il nominalizez pe sot de Techila pentru super gratarelul facut de el la bortosicile care ii invadasera gradina. Ia uitati aici barbat mandru:
http://entertainment.webshots.com/photo/2580130870104955882gksKkO
Plange asta mica de 10 minute. Ma duc sa vad ce ii doreste sufletelul
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
alex25 spune:
Doamne, dumnezeuleeee......2 capitole intregi din care unul de 34 de paginiiiiii?????????????????

Vai de capul meu ce peterecere am ratat, ca imi vine sa imi dau una in bot.
Ma bag la recuperari, desi slabe sanse sa va ajung din urma.
Oricum va pup~
-------------------------------------------------------------------------
Alexandra
super fericita de
ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Iulika29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia0807 Iulika iubito,imi amintesc multe sa stii...drept e ca nu chisar atit cit mi-as dori. spre ex imi amintesc de una fata frumoasa si curajoasa care dicta prietenei salw si sotului ce sa scrie in timp ce ea se lupta cu gazul fermecat !hmmm ce zici ? Si uite asa se lupta fata noastra si ce credeti? a venit pe lume o minune mica si bucalata si frumoasa nu mai zic,toata numai maica-sa!pup fata mereu aranjata si gata de distractiesi puiul din dotare!Raducu si mamica lui Iulia Bebe voios de mami Iulia |
Multumim frumos.Si så mai ramai cu noi da?
Si mai ales så ne mai povestesti de Rducu cel voios.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå
Iulika29 spune:
fetelor så va spun ce face Brucu in ultima vreme(mai mult incepand de azi)
..In balansoar fiind nu mai sta asa la cea mai joaså pozitie ci se ridica in fundulet.Uneori ai impresia ca face abdomene in locul meu
.Si apoi cum da de o jucarica o ia si o aruncå asa cu toata forta si se distreaza de numa, i-o dau si bineintels ca o arunca din nou si rade in hohote.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
liliac1 spune:
Ola gagicas!!
Am bagat nanel si io, pe reprize, de la 4 jumate la 7
Nu-mi dau seama daca-s fresh sau doar ametita ca m-am trezit de cinshpe ori.
Ce-mi place ca iulia isi aminteste de fiecare in parte cat suntem de speciale
Asa este, fiecare are cate-o poveste deosebita care ramane intiparita in mintea tuturor.
cris si zici ca ai facut clatitele alea?? Hmmm, m-as baga si eu, nu de alta ar nici n-am nik de mancare si sotul are de proiectat ceva pt job...deci slabe sperante sa se imprieteneasca azi cu aragazul.
Am scos si eu niste carne de la congelator si ma uit cu scarba la ea...ca nu stiu ce-as putea face..ar merge o tochitura sau niste carne cu sos. Inca nu ma pot hotara
.
In alta ordine de idei, m-a luat o durere imputita de masele si ma dor de-mi tasnesc lacrimi din ochi
Si macar de-as sti care si cum dar zona unde ma dor sunt 2 masele tratate, fir-ar sa fie. Si s-au apucat si ele de treaba acum in we. Ma tot invart in jurul unor fiole de algocalmin si-am facut si-un recensamant la
de prin casa. Fac calcule ca poate 1 ml pus la masele nu afecteaza creieru lapticul.
Aici ploua de rupe si ma enerveaza cumplit de tare...
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
diamar78 spune:
Salutare!
Mai, mai, 2 capitole si jumatate! V-ati facut de cap nu alta.
Nu am recuperat nimic dar am intrat sa va servesc cu o fetesca negra demisec ca am desfacut o sticla pt friptura.
Am citit si ca Brucu a inceput sa faca ping pong cu Iulika cu jucariile.
La noi ninge ca in povesti. Eu sunt tare incantata pt ca la noi nu ninge asa mult si se topeste in 1-2 zile.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
cristina_ana spune:
Diamar, se baga fata la o Feteasca!
Ia uite ce idee buna mi-ai dat, sa serbez si eu Valentines Dayul asta cum se cuvine!
Liliana, poti sa iei linistita fiola de algocalmin. Sau un nurofen pentru dureri. Mi-a zis mie doctorita ca merge si in timpul alaptarii. Cu carnea nu stiu ce sa zic, eu ma duc acum in Cora si imi iau avocado sa fac guacamole!
M-am dat naibii, de cand cu voi numai fineturi din astea mananc!
Iuliko, ca fain te distrezi tu cu Bruculica! AI baiat mare de acum, ce mai!
Hai ca fug in Cora ca se inchide in curand!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE