Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *75*LMA Luci!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ttik spune:

Iulika, hai aici la soare! Dar crede-ma la 50 de grade 4-5 luni ,chiar e criminal.Nu stiu cum o a ma descurc cu copilul la temperaturile alea,inseamna ca "iesitul la aer" e la mall.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Asaaa..acum så va spun ca am descoperit ce se intampla cu Brucu de se foieste in somn si nu ma lasa så dorm de vreo doua nopti incoace..Påi el ducea dorul så doarma cu picioarele in colåcelul meu si noaptea cand le cauta dadea peste niste zåbrele tari si respingatoare..Ei bine azi-noapte la aceeasi ora a inceput marea foialå dar eu , må-sa cea petrecareatå m-am gandit så il iau cu mine in pat ,doar doar dorm si eu ceva si uite asa am dormit linistiti pana la 6 dimineata cand a cerut lapticul si apoi ne-am luat locurile de somn pana la 8.30, fårå probleme.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ttik

Iulika, hai aici la soare! Dar crede-ma la 50 de grade 4-5 luni ,chiar e criminal

Cred ca m-am razgandit, mai am niste trebi pe aici..Vai!!! 50 de grade..Dar asa in general, tu cum rezisti ca vezi tu, picå oamneii la 40 de grade, dar la 50

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Iulika multumesc de info. Un dinn acela normal cred ca am si eu.

Selen, da stiu ca se reconada fara sare, dar a mea bebelina are imediat 2 luni de cand am inceput diversificarea si nu imi accepta decat fructe si cereale. De aceea deja incerc sa ma gandesc la variate sa o fac sa accepte si legumele. Pediatra a zis fara sare sau foarte putina.

SI ca sa ne mai vedeti si pe noi am trimis un link pe mail-ul comun la albumul de poze actualizat.

Carina de scumpete de Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Happy Valentine's Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Iulika iubito,imi amintesc multe sa stii...drept e ca nu chisar atit cit mi-as dori. spre ex imi amintesc de una fata frumoasa si curajoasa care dicta prietenei salw si sotului ce sa scrie in timp ce ea se lupta cu gazul fermecat!hmmm ce zici ? Si uite asa se lupta fata noastra si ce credeti? a venit pe lume o minune mica si bucalata si frumoasa nu mai zic,toata numai maica-sa!pup fata mereu aranjata si gata de distractiesi puiul din dotare!

Raducu si mamica lui Iulia
Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Citat:
citat din mesajul lui ttik

Iulika, hai aici la soare! Dar crede-ma la 50 de grade 4-5 luni ,chiar e criminal

Cred ca m-am razgandit, mai am niste trebi pe aici..Vai!!! 50 de grade..Dar asa in general, tu cum rezisti ca vezi tu, picå oamneii la 40 de grade, dar la 50

Bruce, minunea noastrå

ma gandeam eu ca nu pleci de la multe grade minus sa te duci la multe grade plus..macar asa intr-o zona ca la noi acasa daca e sa pleci nu?

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Monica,de mult vreau sa-ti zic ca te admir dar dupa seara ce a trecut nu numai ca yte admir dar imi place tare mult cheful tau de viata si faptul ca nu te lasi doborata.Dragosel este un scump si am asteptat cu interes vesti despre evolutia lui stiindu-te un pic ingrijorata.Dupa cum vezi a fost fara motiv,baiatul este fffffffff bine

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Si pentru ca tocmai spuneam ca imi aduc aminte multe... nu-mi amintesc ceva important : ce mamica se vaita c aii curg ochii bebelusului? Avem si noi acesta problema si nu stiu ce sa fac.Doctora lui mi-a dat niste picaturi TOBREX insa fara rezultat .Ce sa fac ? sa merg la oftalmolog? sau sa mia astept?eu l-am tot curatat si de aseara ii fac masaj.poate nu mai ajungem la oftalmolog.Offffffff mi-e asa urat de doctori

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

si mie mi-a -placut tare mult de Monica aseara, parca se simte ca esti msi ok mami, sau mi se pare mie??

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Hello!
Vad ca s-a lasat cu petrecere mare aseara si mahmureala azi!
Carina sau uka, am uitat cine intreba. Aici, pentru gust, se recomanda adaugarea de parmezan ras, in loc de unt (o lingurita).
Din recomandarile dr mele pediatre: sa incep cu legumele, ca au fier, si asta e important cand incepe sa se diversifice hrana (in lapte exista de toate, inclusiv fierul), si sa ii dau fructe de sezon.

Va

Gianina, fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput