Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *75*LMA Luci!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Vik ai fost super tare cu bataia pe aspirator!!Unde s-a mai vazut asa ceva??Må bucur ca va face viata mai usoarå..Si eu as investi in asa ceva dar eu nu prea am covoare prin caså

Liliac haha ce tare e radulesco..så te tii tare de acum, ca nu mai scåpi..så vezi tu cum nu ii convine ceva baga un ticnal asa de proba så vada daca e auzit

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulia0807

In ceea ce priveste votul pentru soti ,ati uitat sa-l trecti pe sotul Techilei si ca maestru bucatar-domunul cu gratarul-ce frumos ii sedea lui cand s-au intalnit fetele gravidele in ograda duamnei TechilaJos palaria Duomunul Sotz Vali

Raducu si mamica lui Iulia
Bebe voios de mami Iulia

uite cum ti-ai amintit tu, draga de tine!

Bine ai revenit!

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Carinablanca cand am spus un 'fel' de unt nu te gandi la cine stie ce, ci asta e 'sårat normal'..Sunt unele care au prea multå sare sau deloc..si asta normal de sårat si il recomanda..nu e special facut pt copii ,ala il folosim si noi pe paine.

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Dana iti sta tare bine, sunteti niste frumusele amandoua!

puteti sa-mi spuneti si mie ce-i cu girafa asta, de ce e atat de deosebita fata de alte jucarii de dentitie??

Techila have fun!

Claucia sa-ti traiasca Alessia, fata mare fara pampers si suzi si noi tot doar la somn bagam suzi...asta pt ca n-a stiut s-o tina prea bine (si nici acum n-o face), si nu puteam sa i-o dam cand era si la verticala....asa ca am limitat uzul ei doar la somn....
nu ne dai si noua reteta de cartofi, priti pliz?? ca si noi suntem mari mancatori de barabule

Carinablanca eu stiam ca nu e bine sa folosim sare pana la un an...

Ttik bine ai venit?? cum e vremea acolo??

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mama_si_pisa spune:

Buna!
Ma bucur ca atmosfera revine la normal. Am vazut pareri pertinente si corect exprimate.
Eu am o fire foarte combativa când observ o nedreptate, pactizez rapid cu victima si iau cu asalt dusmanul, dar în cazul asta flama mea a decodat eronat mesajul trunchiat al celei care nu era victima. Comunicarea online ne-a jucat o festa urâta.
Plec sa ma aerisesc pentru 2 saptamâni si când ma întorc ma înscriu la Greenpeace, ca sa fac ceva cu flama.
Mie, sincer, îmi ajunge câte valuri am stârnit de-a lungul timpului aici si nu cred ca voi mai reveni cu mai mult decât urari de aniversari si de Paste. Va îmbratisez cu caldura si va respect pe toate!
Cristina, mama, Superwoman ia vacanta.

Cu bine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mama_si_pisa

Va îmbratisez cu caldura si va respect pe toate
Cristina, mama, Superwoman ia vacanta.

Cu bine!

------------------------------

Mamica lui Simon (19.09.2009)

As vrea din tot sufletul så cred asta .

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttik spune:

Salutam fetele !

Selen,vremea e buna, 25 de grade, da' nu mai dureaza mult ,vine soarele criminal

Copilul avu o zi buna azi, reusi si eu o mancare si o prajitura,sa nu cumva sa slabesc.Acum vorbesc cu el in timp ce va scriu ,daca tac . Sotul doarme,imbaie odrasla si obosi tare rau.Off offf.

O seara buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Buna seara!
Ce plimbarica frumoasa am facut.. Ma simt un fel de Nela... Neh..noi am ajuns doar pana in parc la o terasa, 10 grade, boierie...10 prieteni, bunica plimba bebelusha, dezmat ce sa mai.

Va spun si eu parerea in legatura cu actualul conflict. Este si o rugaminte inclusa.
Aici, forumul asta, este OAZA NOASTRA DE LINISTE. Aici incercam sa ne linistim una pe alta, sa ne educam, ajutam..incurajam. Asta e spiritul. Avem toate parte de rautati si lucruri urate, in viata reala, e destul. Aici ne-am castigat dreptul, am creat locul asta frumos unde predomina buna dispozitie, compasiunea, prietenia, good stuff in genelral, pozitivitaturi de-astea.
Deci rog cu respect sa nu fie alterata bucatica asta de fericire prin postari de genul celei de aseara,si fiecare sa gandeasca inainte de a scrie daca vorbele ei vor supara pe cineva.
PEACE

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ttik

Selen,vremea e buna, 25 de grade, da' nu mai dureaza mult ,vine soarele criminal

O seara buna tuturor!

Nu il trimiti si la mine så ma asasineze .Doamne, cum astept eu vara!!

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Salutare!

Vreau sa zic si eu mai multe, dar ma rezum la:
Lucia, LA MULTI ANIIII!!!!
Mor de ciuda ca nu am fost si eu la petrecerePup pe toate fetele care au facut atmosfera de atmosfera. Eu as zice ca magnificul capitol sa fie trecut cu font mai mare ca sa ne intoarcem la el de fiecare data cand ne simtim mai obosite sau mai necajite.

Si vreau sa pup dulce pe Cristina si sa o rog sa nu puna la suflet ce a spus mama si pisa, cred ca mesajul ei exprima mai mult niste probleme personale.

Si vreau si eu sa nominalizez pe domnul sot RAZVAN, care sta 2 nopti pe saptamana cu copii, le da sa pape, ii schimba, ii culca si nu o trezeste pe mami deloc. Mami se trezeste cand nu mai incape somnAr mai fi si masajul pe care il face, si mancarea...mai gasim daca mai cautam

Revin mai pe seara, daca mai pot.

Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi

Mergi la inceput