Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *75*LMA Luci!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Neata petrecaretelor!!
M-am retras aseara ca simteam ca-mi pierd demintatea, mi se urcase beutura la cap! Asta, sau maimutica a inceput sa urle si nu am apucat sa-mi iau la revedere cum se cuvine, sa pup gazda, sa pup fetele care au ramas... Nici tort nu am gustat.. am auzit ca a fost belea!

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

scurta

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Foarte frumoasa esti!
Sa-ti fie de bine!

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Si pentru ca sunt singura pe aici ,ma destrabalez..Nela ,citesc cu mare drag blogul tau si te admir sincer pentru felul tau de a fi.Vreau sa-ti spun ceva: mi-ai fost de mare ajutor .Sotul meu trebuie sa plece pentru 1 luna sau mai mult in Canada si eu cand am aflat imi plangeam de mila pana cand mi-am adus aminte cu cata tarie ai trecut tu peste lipsa sotului tau ( e adevarat ca numai tu stii ce a fost in sufletul tau)Asa ca acum cand imi aduc aminte de inevitabila plecare ma gandesc cum tu la capatul pamantului ,fara familie si prieteni langa tine nu te-ai plans si ma imbarbatez ca trebuie sa trecem si peste asta,ca sa nu mai vorbesc de Lucia care si-a petrecut singura o buna bucata din ultima parte a sarcinii,de era sa vina nascarea si s-o gaseasca singura.Trimit si revin as nu pierd mesajul...

Raducu si mamica lui Iulia
Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carinablanca

fetelor care ati inceput diversificarea si dati deja supica de legume, voi punetii sare in ea. La Maria nu ii place de nici o culoare si ma gandeam ca poate nu e gustoasa asa fara sare. Dar nici nu stiu ce sa fac. Mie mi se pare chiar bunicica.

Carina de scumpete de Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Happy Valentine's Day

Eu pun un fel de unt care mi-a fost recomandat de pediatrå..I-am dat la inceput fårå si nu am avut succes..acum papå bine si l-am gustat si eu si e diferenta..Si acum mi.au spus ca så pun 2 lingurite .påna acum ii puneam decat una

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Liliana ,posturile tale sunt delicioase ca si tortul de aseara sau ca si ciocolata de casa de la Croco.Pai ce credeati voi? daca nu scriu nu inseamna ca nu ma chuie talentul in bucatarie...72 de ml de apa ,am intzepenit cand am cititS atraiasc aRadulescu si surioara lui sa se faca mari

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Carina..merci..si noi avem in casa D3 de la Hipocrate dar am rezerve in a-i da asa ceva copilului...prefer aia de Merck si din motive intemeiate. Dar merci oricum...am dat de un depozit si mi-au promis pe marti...

Andra...e o marca necunoscuta la noi...se fabrica in UK si de acolo l-a comandar sotul: Dyson.

Acuma mai fetelor nu chiar credeti ca stam si dam cu aspiratorul ca avem asa o pasiune pentru curatenie. In vremurile bune eram si eu femeie cu 2 locuri de munca, acum stau eu acasa dar tot timpul am ceva de facut. Din pacate chiar stam in zona circulata si prafoasa si trebuie sa scot praful cumva din casa. Tanti care imi vine o data pe luna imi face doar geamurile si mai freaca faianta (ca urasc de moarte sa fac asta).

Nela...venim da' te taxam la minut, ai grija, cu aspiratul . La calcat nu te pot ajuta...sotul isi calca pantalonii la dunga ca eu nu stiu...dar in rest e distractia mea

Si noi ne pregatim de placare: ne vizitam nasii. Asa ca va spun dupa masa faina!

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Maria ,ai lipsit motivat de la petrecerea Luciei insa mi-ar fi placut sa te citesc si pe tine printre ele aseara,asta intre reprizele de alaptat Piski frumusel si buzatel si grasunel

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Raluk16 ,tare frumos iti sta tunsa ,Dana si petine te prinde noua frizura numai ca trebuie probabil intretinuta mai mult decat o tunsoare scurta la care te piepteni cu prosopul dupa baie

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

In ceea ce priveste votul pentru soti ,ati uitat sa-l trecti pe sotul Techilei si ca maestru bucatar-domunul cu gratarul-ce frumos ii sedea lui cand s-au intalnit fetele gravidele in ograda duamnei TechilaJos palaria Duomunul Sotz Vali

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Citat:
citat din mesajul lui carinablanca

fetelor care ati inceput diversificarea si dati deja supica de legume, voi punetii sare in ea. La Maria nu ii place de nici o culoare si ma gandeam ca poate nu e gustoasa asa fara sare. Dar nici nu stiu ce sa fac. Mie mi se pare chiar bunicica.

Happy Valentine's Day

Eu pun un fel de unt care mi-a fost recomandat de pediatrå..I-am dat la inceput fårå si nu am avut succes..acum papå bine si l-am gustat si eu si e diferenta..Si acum mi.au spus ca så pun 2 lingurite .påna acum ii puneam decat una

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Deci nu ii pui sare. Ok.

Dar cum adica un fel de unt? Eu am unt proaspat acasa, dar oare din asta ii pui tu? Si eu m-am gandit launtul nostru dar nu am vrut sa ma hazardez.

Multumesc

Happy Valentine's Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Merci, Cecilia! Super. Sa vedem ce-om achizitona si noi. Eu imi faceam ordine la hainutze. Ca de cand cu pasiunea pt ale Sophiei, ale mele au mai fost neglijate.

Mergi la inceput