Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *75*LMA Luci!
Raspunsuri - Pagina 18
alex25 spune:
Deci sunt ofticata de-a dreptul ca aseara am picat ca proasta in pat, imi dau pumni in cap, dar jur ca nu ma las pana nu citesc tot, ca deja am ras de zic astia din casa ca am innebunit de-a dreptul!!

-------------------------------------------------------------------------
Alexandra
super fericita de
ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
kemsy spune:
Am uitat sa va zic ce spaima am tras aseara. Il alaptam pe Loris, in semi-intuneric, si la un moment dat s-a desprins de tzitz. Cand ma uit mai atenta la el, il vad plin de sange, pe obraz, pe langa gurita
. Am inlemnit, dar apoi mi-am dat seama ca e de la san, si ca nu are el nimic. S-a "spart" punctul de pe gurgui (
)de care am pomenit. Asa ca, acum, nu e numai sange din sangele meu,l-a si gustat...

.
Iulika, iti lipseste un i de la semnatura.
Eu stau si ma gandesc cum o sa sarbatoresc ziua de maine, ca sunt in blue, iar sotul e "ranit", a alunecat aseara in dus de era sa se "dezasambleze"
Gianina,
fericita de strengar
Loris Stefan (02.10.2009)
Asa s-a nascut Loris
hepilica spune:
Salutare!
Super petrecere. Sunteti foarte tari mai fetelor.
Am intrat doar sa ii spun Cristinei ca e o super, super finuta. Iar dupa reactia de azi, mi se pare ca are si prea mult bun simt. 
Hai ca azi, asa pe seara, am avut parte si de o veste buna. Pleaca in vacanta o duamna de pe forum, dar nu-i mai stiu numele.
Hai pa.
h. 
de
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
Iulika29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kemsy Am uitat sa va zic ce spaima am tras aseara. Il alaptam pe Loris, in semi-intuneric, si la un moment dat s-a desprins de tzitz. Cand ma uit mai atenta la el, il vad plin de sange, pe obraz, pe langa gurita . Am inlemnit, dar apoi mi-am dat seama ca e de la san, si ca nu are el nimic. S-a "spart" punctul de pe gurgui (![]() ![]() . Iulika, iti lipseste un i de la semnatura. Eu stau si ma gandesc cum o sa sarbatoresc ziua de maine, ca sunt in blue, iar sotul e "ranit", a alunecat aseara in dus de era sa se "dezasambleze" ![]() Gianina, fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)Asa s-a nascut Loris |
Ouffff chiar ca ai tras o sperietura zdravånå..bine ca nu a fost nimik.Si imi pare rau de sot , poate pana maine va fi mai bine si veti petrece asa cum doriti..
Sa stii ca habar nu aveam ca a mancat cineva i-ul ala intre timp, pt ca pot så jur ca era acolo
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå
Lullaby_2009 spune:
Buna seara!
Cu intarziere, te rog primeste urarile mele de bine, draga Lucia. Iti doresc multa sanatate, o viata lunga si fericita alaturi de cei dragi. La multi ani!
Astazi puiul tau drag, David, implineste 5 lunite minunate, iti doresc sa te bucuri de el! Sa fie sanataos! La multe lunite si la multi ani!
Un buchet de
pentru mami si un
pentru scumpetea mica!
Sa fiti fericiti!
monique02 spune:
Buna seara,
Intru doar sa a las o info, tocmai am vazut o emisiune pe M6 despre alimentatia copiilor. Unul din lucruri se referea la fapul ca in general copiii sunt reticenti la alimente noi si explicau ca asta e un instinct ancestral. Toate omnivorele au aceasta reticenta de a manca lucruri noi din frica de a nu se otravi. Ideea era ca daca copilul refuza o mancare noua o data trebuie sa ii mai oferim si alta data sa nu tragem concluzia ca nu va manca mancarea ceea niciodata. Una din metode era sa ii explicam copilului de unde vine alimentul respectiv, cum arata de ex planta respectiva sau de ex laptele care e facut de vacuta samd. 
Lullaby_2009 spune:
Nu am reusit sa citesc din urma, vreau sa va urez un week-end placut, iar pentru cine sarbatoreste, o zi a indragostitilor minunata!
Kemsy, nu am uitat de reteta, dar e inca la farmacie, abia luni o iau inapoi.
Va pup.
Dana15 spune:
| citat din mesajul lui selen80 Dana iti sta tare bine, sunteti niste frumusele amandoua! puteti sa-mi spuneti si mie ce-i cu girafa asta, de ce e atat de deosebita fata de alte jucarii de dentitie?? |
Selen se pare ca girafa aceasta, Sophie, este the best of al jucariilor de dentitie!
-este din cauciuc natural..este mai moale decat cealalalta jucarie de dentitie pe care o aveam (de la Chicco)..efectiv isi poate baga gingiutele in ea;
- ceea ce imi place mie este faptul ca o poate tine in mana!!! adica o apuca de-un picior si si-o duce singurica la gura.."partile" care sunt bune de ros: picioarele (copitele
Initial ana nu a fost incantata de ea pentru ca daca o apesi chitzaie..noi nu i-am luat pana acum astfel de jucarii si cred ca am speriat-o putin in prima seara; dar ulterior au devenit prietene bune!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Fragutza spune:
Cristina, te admir tare mult! Ai atat de mult bun simt,cum rar am mai vazut!
Vrei sa pleci cu sotu' la film?..Adu copchii la mine, eu stau cu fetele la tzitzi si sotz il storce de energie pe Andrei ardei! Cand vrei tu, oricand!
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
Fragutza spune:
| citat din mesajul lui monique02 Buna seara, Intru doar sa a las o info, tocmai am vazut o emisiune pe M6 despre alimentatia copiilor. Unul din lucruri se referea la fapul ca in general copiii sunt reticenti la alimente noi si explicau ca asta e un instinct ancestral. Toate omnivorele au aceasta reticenta de a manca lucruri noi din frica de a nu se otravi. Ideea era ca daca copilul refuza o mancare noua o data trebuie sa ii mai oferim si alta data sa nu tragem concluzia ca nu va manca mancarea ceea niciodata. Una din metode era sa ii explicam copilului de unde vine alimentul respectiv, cum arata de ex planta respectiva sau de ex laptele care e facut de vacuta samd. ![]() Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09) |
Monique,multumim, foarte interesant!
..asta inseamna ca mai pot da o sansa la mango si avocado..
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.