Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

a, daca nu m-a lasat prea rau memoria, noi am folosit Nivea si Pampers;

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Zguby bine ai venit, sacina usoara si la termen si felicitari pt bebe sanatos..
Pis_pis sunt bine acuma..in legatura cu epilatul cu ceara eu stiu ca poate provoca contractii..acum sunt pareri si pareri..eu am renuntat la ceara si o am pe prietena mea lama
NAna am uitat sa-ti spun ca imi place mult cucusul Adelinei..ma incanta si pe mine ideea..

elena22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Citat:
citat din mesajul lui zguby77

Buna fetelor, nu stiu daca va mai amintiti de mine, am mai intrat pe acest forum acum o saptamana.
Sunt insarcinata in 26 de saptamani, pe 20 mai am termenul.
Astazi am fost la ecograf, a zis ca e totul ok, e dezvoltat bine piciu, are aprox 1,100 kg. Singura chestie care m-a pus pe ganduri a fost cand a zis ca are cordonul pe langa gat, sau in jurul gatului, nu a fost foarte clara, probabil ca sa nu ma sperie. Intrebarea mea este, va mai confruntati careva cu asa ceva?

Multumesc!

Zguby, 26+ ,si mama lui Matei, de 4 anisori!!!

Zguby, cat e bebe in uter e safe circulara de cordon. O singura circulara e ok si la nastere vaginala(dar asta oricum hotaraste medicul) Eu am nascut un bb cu o circulara de cordon si a fost ok, stiu o mamica bebele carea a avut circulara dubla, a nascut vaginal, fetita a fost ok, dar mi se pare f riscant. Pe Cami am nascut-o si avea nod la cordon! Medicul a spus ca are noroc copilul. Deci, nu ma intind, cat e bebe in uter o circulara n-are cum sa-i faca rau.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns murica spune:

Buna fetele

A intrat sa va scriu, celor care sunteti racite si mai ales va inteapa-ustura gatul, ca saptamana trecuta aveam si eu un inceput de simptome, iar doctorita mea mi-a dat reteta si am luat de la farmacie un spray de gat, dadeam 2 pufuri in gat sau in nas, se ungeau amigdalele cu solutie, iar in 3 zile am scapat de usturimi. Intrebati la farmacii, cred ca sigur au si in RO ceva asemanator. Chiar si spray-uri homeopate exista de la Boiron.
In ce priveste tensiometrele, eu am acasa vreo 3, unul de mana, 2 pt incheietura mainii (am sotul hipertensiv, eu abia ajung la 10 cu 6 cu o cafea dimineata). Sunt bune si unele, si altele, noi le-am verificat si dau aceleasi valori mereu, cu ff mici diferente. Intr-adevar, tensiunea e mai mare cand mergi la medic din cauza de drum, emotii sau alte perturbari (tot din exeperienta cu sotul meu va spun, ca o sperie pe doctorita cand merge la control si are 2 puncte mai mult decat trebuie). Nu le aruncati ca sunt bune. Poate depinde si de firma, dar daca diferentele acasa-medic nu sunt mari, e ok.

mai vorbim

Murica 28+ si Evelyne-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza09 spune:

Salutare si de la noi

Subscriem si noi la probleme de tensiune desi ultima data mi-a spus doctora ca e buna tensiunea, am avut si 140 si chiar 180 cu numai stiu a doua valoare asta la eco de 14sapt de erau totzi agitatzi in jurul meu cred ca mi-au luat atunci de patru ori tensiunea(si emotiile controlului) ....astept sa vad si miercuri la control cu moasa plus cu kg luate sa compar cu al meu canatar pt ca nu stiu cat de bine arata...oricum nu am avut inainte probleme cu tensiunea dar cine stie mananc cam sarat acum incep sa reduc sarea si sa beau cat mai multa apa dar e fff greu pt mine sa ajung la 2l/zi...

Pentru adultii contemporani, pseudo-intelecto-neuro-ipohondri....

adica noi...

Se spune ca in fiecare zi trebuie sa mancam un mar pentru fier

si o banana pentru potasiu. De asemenea o portocala pentru

vitamina C, o jumatate de pepene galben pentru a imbunatati

digestia si o cana de ceai verde, fara zahar, pentru a preveni diabetul !
In fiecare zi trebuie sa bei doi litri de apa (si apoi sa astepti timp

dublu decat timpul pe care ti l-a luat ca sa le bei).
In fiecare zi trebuie sa mananci Activia sau iaurt, pentru a avea

'L.Cassei Defensis', care nu stie nimeni ce este, dar se pare ca,

daca nu bei un iaurt si jumatate in fiecare zi, incepi sa vezi lumea cam
tulbure.
In fiecare zi o aspirina, pentru a preveni infarctul, si un pahar de vin

negru, pentru acelas lucru. Si altul de vin alb, pentru sistemul nervos.

Si unul de bere, pe care deja nu-mi mai amintesc pentru ce era.

Negru, pentru acelas lucru. Si altul de vin alb, pentru sistemul nervos.

Si unul de bere, pe care deja nu-mi mai amintesc pentru ce era.

Daca le bei pe toate impreuna, chiar si daca faci o congestie,
nu te mai preocupa si probabil nici nu te mai intereseaza.
In fiecare zi trebuie sa mananci fibre. Multe, foarte multe fibre.

Trebuie sa mananci intre 4-6 mese zilnic, usoare, fara sa uiti sa

mesteci de 100 de ori fiecare inghititura.

Facand un mic calcul, doar pentru a manca, iti ia cam 5 ore.
Ah, dupa fiecare mancare trebuie sa te speli pe dinti, adica:

dupa Activia si fibre, dintii, dupa banana, dintii, dupa mar, dintii...

si asa, daca ai dinti, fara sa uiti sa folosesti firul dentar, masajul

gingiilor, o sorbitura de Plax...
(Mai bine umple cada si pune muzica, pentruca intre apa, fibra

si dinti, iti vei petrece cateva ore aici, inauntru).
Daca dormi 8 ore si lucrezi alte 8, plus cele 5 pe care le folosim

pentru mancare, fac 21. Iti raman 3, in care intotdeauna se poate

intampla ceva imprevizibil.
Dupa statistici, ne uitam 3 ore zilnic la televizor.
Ei bine, deja nu se mai poate, pentru ca in fiecare zi trebuie sa

mergi cel putin o jumatate de ora (adica sa te intorci dupa 15 minute,

ca altfel dupa o jumatate de ora se face o ora de mers).
Si trebuie sa-ti pastrezi prieteniile, pentru ca sunt ca plantele: trebuie

udate zilnic. Si cand pleci in vacanta deasemeni.
Pe langa asta trebuie sa fii bine informat, asa ca trebuie sa citesti

cel putin doua ziare si anumite articole de revista, pentru a compara informatia.
Ah !, trebuie sa faci sex zilnic, dar fara sa ajungi sa fie ca o rutina: trebuie sa

fii inventiv, creativ, sa reinnoiesti seductia. Asta ia timp; si nici nu mai vorbim

daca este sex tantric !!! (cu respect iti amintesc: dupa fiecare mancare, trebuie

sa-ti perii dintii !).
De asemenea trebuie sa-ti faci timp pentru curatenie, pentru spalat rufe, vase,

si, nu mai zic, daca ai caine, sau alt animal... Copiii???
In fine, dupa socoteala mea, imi ies cam 29 de ore zilnic.
Singura posibilitate care-mi trece prin minte este sa faci mai multe lucruri deodata,

de exemplu: iti faci dus cu apa rece si cu gura deschisa, asa bei cei 2 litri de apa.

In timp ce iesi din baie cu periuta de dinti in
in gura, te duci sa faci amor (tantric) in

picioare, cu perechea ta, care in treacat se uita la TV si comenteaza, in timp ce

tu maturi.

Ti-a ramas o mana libera? Cheama-ti prietenii. Si parintii !!! Bea vinul (dupa ce iti

chemi parintii va fi nevoie). Iaurtul cu mar ti-l poate da perechea ta, in timp ce isi

mananca banana cu Activia si maine schimbati.

Deoarece deja am crescut, cel putin nu mai trebuie sa luam obligatoriul Danonino

Extra Calciu in fiecare zi.

Asaaa ca

23+ Luca Octavian+ Cristina 12.01.1999

www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zguby77 spune:

Multumesc mult de raspunsuri, nu sunt f agitata dar stiti si voi cum sunt mamele, dejuns cea mai mica neregula si imediat ne facem griji.
va dedic o melodie:

http://www.youtube.com/watch?v=0E4PWHTS4BA&feature=related

O seara placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Nati, zi-mi te rog daca ti-a ajuns in sfarsit PM de la mine, ca l-am scris de doua ori pana acum si de fiecare data la send mi-a dat eroare

Nana 26+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Am mancat ultima data pe la sase si mi-e o foame de-mi vine sa ma urc pe pereti ! Macar de mi s-ar face somn... Ca nu pot sa mananc la ora asta ca o sa ma omoare stomacul!

Nana 26+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Uf abia am reusit sa imi culc fata. Ale mele se zbenguie in burt aca nu stiu ce. Ma chinuie si ceva arsuri, cred ca ma duc sa le sting cu o inghetata, la mine mai tine figura.

Ca sa nu mai umblu ca bezmetica noasptea prin casa, ma culc mai tarziu, in jur de 1 si ma trezesc si eu ca omul la 9 dimineata.

Mira am uitat sa iti spun, ca am primit si eu 2 patuturi albe de la Ikea ptr bebeline, dar nu cred ca am sa le folosesc, decat la tara. Sunt f f frumoase, dar am si eu o problema cu aparatorile alea, ca se sufoca copilele, sau ca nu le vad eu pe ele si ele pe mine, ca sunt cumva ingradite. Pentru aici am comandat unele de plasa cu Winnie. Sper sa le primesc in timp util.

Noapte buna fetelor!

Sabina 30+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 10 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

Mary, eu am folosit si Libero si Huggies, parca sa zic ca imi placeau mai mult Libero, erau mai moi.
dar inainte sa iei un pachet jumbo poti lua 1-2 bucati de la o farmacie, vezi cum se comporta, daca copilul nu e alergic la vreo componenta din scutec.

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + xy 23+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Am retinut si notat Vivela, merci de sugestie! Interesant e ca unii copii nu se irita la nici un scutec, altii insa la mai toate, in anumite perioade.

AAA, apropos: ati vazut ce botez de neam prost a facut Regina RNB? 100.000 euro - dak ii ai nu te gindesti la nimic!!!

Mary 25+ cu minune de

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput