Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

salutare si de la noi

nana, colul se poate lungi. eu la eco de la 14 sapt aveam colul de 3,24 cm si la morfologie de 4 cm, deci a mai crescut putin. n-as zice ca m-am menajat prea mult, doar am evitat sa-l mai car in brate pe david.
ce sa zic, nici prea lung nu e bine sa fie, eu la prima sarcina am avut col lung de 4 cm si la 40 de sapt si inchis, dr mi-a zis ca am col bun de tripleti .
sper de data asta sa fie mai maleabil, nu vreau sa ajung iar la inducere a travaliului.

alesico, ma bucur ca ti-a venit sotul acasa, imi pare rau ca n-ati putut sa sarbatoriti evenimentul cum se cuvine. hai ca trece .

Mary, produsele cosmetice pt bebe le alegi in functie de bebe. al meu, de ex, a avut pielea buna, nu se irita usor. insa cat a fost mai micut am evitat tot ce continea parfum puternic (se gasesc servetele umede fara parfum, eu le prefer pe cele de la nivea ca sunt foarte imbibate, poti sa storci un servetel si curge apa din el). daca eram acasa, il spalam la dus sau in chiuveta si il stergeam cu prosopul, eu nu i-am dat decat ocazional cu creme cu oxid de zinc (cand se mai irita, dar f rar), in rest il lasam sa se aeriseasca cat se putea de mult si atat.
personal, n-am suportat scutecele pampers -desi imi placeau dpdv al calitatii - din cauza mirosului. mi se pare o tampenie sa pui parfum pe ceva pe care faci pipi/caca, imagineaza-ti combinatia . preferam sa fie doar miros de caca si atat, nu de caca cu parfum!! motiv pentru care am ales alte marci.
cosmeticele (adica sampon/gel de dush) am folosit sanosan, mi se parea ok. de fapt am primit un set inainte sa nasc si mi-a ajuns mult timp.

revin

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + xy 23+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Vivela, dar exista alte marci de scutece care sa fie bune din punct de vedere al calitatii? La cit de "cunoscatoare-s" in domeniu credeam ca in afara de pampers nu mai exista alta firma de scutece care sa ii dea clasa calitatii... Poate ne dai sugestii de variante? Stiu bebelusi care s-au iritat de la Libero... alte marci nu cred ca mai cunosc!

Eu "bolesc" acum; mi-a facut mama oblojeala;): cartof dat prin razatoare stropit cu alcool medicinal pentru git rosu si inflamat, primit cadou de la sotz!

Mary 25+

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be

MaryAi dreptate cu medicul. De asta m-am si hotarat sa-i fac o vizita maine. Intre timp imi mai iau tensiunea si o sa vad cum stau. Ma intrebi cate kg am luat... ei bine, deja am ajuns la +17 si chiar nu inteleg cum. Ceea ce e ciudat e ca lumea imi zice ca m-am ingrasat foarte putin si ca intr-adevar, burta e foarte mare, dar la picioare si in rest nu se cunosc multele kg in plus... Nu stiu ce sa zic. O sa renunt si la sare, sa vad daca tot asa sus urca cantarul

Mira fericita 26+cu Maya Alesandra

minunea mea
Bine ai venit in clubLa mine +12 kg,dar nu renunt la sare,ci la cantar

poze
Cristina cu Seby 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Fetelor, care vreti sa cumparati tensiometru de la Plus. Oferta e de miercuri valabila! Si eu am d-ala de incheietura si e vax albina!
M-am intors de la Fundeni si raman pe acelasi tratament pana la urmatoarea eco si urmatorul set de analize!

21+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be

MaryAi dreptate cu medicul. De asta m-am si hotarat sa-i fac o vizita maine. Intre timp imi mai iau tensiunea si o sa vad cum stau. Ma intrebi cate kg am luat... ei bine, deja am ajuns la +17 si chiar nu inteleg cum. Ceea ce e ciudat e ca lumea imi zice ca m-am ingrasat foarte putin si ca intr-adevar, burta e foarte mare, dar la picioare si in rest nu se cunosc multele kg in plus... Nu stiu ce sa zic. O sa renunt si la sare, sa vad daca tot asa sus urca cantarul

Mira fericita 26+cu Maya Alesandra

minunea mea
Bine ai venit in clubLa mine +12 kg,dar nu renunt la sare,ci la cantar

poze
Cristina cu Seby 28+

Cu cit se aduna mai multe fete cu multe kile, cu atit mai linistite vom fi cu toatele... ca nu e v b de preeclampsie... ci numai kile in plus:P!!!! Renuntarea la sare este insa o atitudine sanatoasa!;) - am mai bagat o fiertura de legume, ca nu o pot numi ciorba de legume:))!!!!!1

Mary 25+

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Onana

Salutare, burtici!

Ma deprima total vremea asta, iarna asta chiar nu ne mai lasa o data in pace? Dimineata cand mi-a zis sotiorul ca ninge am crezut ca e o gluma proasta , chiar credeam ca vine primavara!

Ma opresc aici, dar stau cu ochii pe voi!

Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 28+ Tudor
Onana ma enerveaza chiar si pe mine ninsoarea,care la inceput eram mega fericita ca avem si noi zapada.Dar parca prea a luat-o in serios si nu se mai opreste

poze
Cristina cu Seby 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Buna fetele!

Aseara am revenit si noi in Bucuresti dupa mica escapada de weekend.
Noi de obicei nu sarbatorim Valentine's da asa s-a nimerit sa mergem. Am fost la Izvoare la o cabanuta si de sambata seara a nins intr-una. A fost ca in povesti: zapada de juma de metru, foc in semineu cu lemne care trosnesc si mancare din belsug. Ne-am mai odihnit si noi un pic si am mai fugit de nebunia din Bucuresti.
Si eu am probleme cu tensiunea dar normala la mine inseamna un 12 cu 8/7. Medicul mi-a spus ca daca sare de 13 cu 8 sa-l sun indiferent de ora. Am redus sarea cat am putut de mult dar din pacate mie mi se trage si de la greutate. Aveam 98kg inainte de sarcina iar acu am renentat sa ma mai cantaresc desi nu par a fi luat prea mult avand in vedere ca inca ma incap majoritatea hainelor pe care le aveam. Mai putin pantalonii pe care nu pot sa-i mai inchid de burtica.. Sper sa le dau jos dupa ca altfel o sa o iau razna.
toate burticile si va doresc o zi usoara si in continuare.

Bia

Bia 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Mary, eu am folosit si Libero si Huggies, parca sa zic ca imi placeau mai mult Libero, erau mai moi.
dar inainte sa iei un pachet jumbo poti lua 1-2 bucati de la o farmacie, vezi cum se comporta, daca copilul nu e alergic la vreo componenta din scutec.

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + xy 23+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui biajitaru

Buna fetele!

Aseara am revenit si noi in Bucuresti dupa mica escapada de weekend.
Noi de obicei nu sarbatorim Valentine's da asa s-a nimerit sa mergem. Am fost la Izvoare la o cabanuta si de sambata seara a nins intr-una. A fost ca in povesti: zapada de juma de metru, foc in semineu cu lemne care trosnesc si mancare din belsug. Ne-am mai odihnit si noi un pic si am mai fugit de nebunia din Bucuresti.
Si eu am probleme cu tensiunea dar normala la mine inseamna un 12 cu 8/7. Medicul mi-a spus ca daca sare de 13 cu 8 sa-l sun indiferent de ora. Am redus sarea cat am putut de mult dar din pacate mie mi se trage si de la greutate. Aveam 98kg inainte de sarcina iar acu am renentat sa ma mai cantaresc desi nu par a fi luat prea mult avand in vedere ca inca ma incap majoritatea hainelor pe care le aveam. Mai putin pantalonii pe care nu pot sa-i mai inchid de burtica.. Sper sa le dau jos dupa ca altfel o sa o iau razna.
toate burticile si va doresc o zi usoara si in continuare.

Bia

Bia 22+

Am luat si eu tensiunea azi si o am 125/78... si intru tot in categoria de kile de care spui tu... insa am pus 10 - si tare nu ma simt bine in pielea mea, asta pentru ca imediat inainte de sarcina nu am mai reusit sa dau jos ceea ce pusesem... si parca desi as fi incercat ceva, nimic nu a dat rezultat! Asa ca am spus: dupa sarcina, cu bebe mic, viata noua si stres o sa reusesc sa fiu iarasi ce=am fost si mai mult deict atit! Sper sa ne ajute Dumnezeu sa ajungem la liman cu reuzltate bune, fara probleme de sanatate si noi si bebe!

Mary 25+

evolutia lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna fetelor,
Noi azi ne-am plimbat iar pe la Mall, dar nu am gasit nimic! Vreau la shopping in Romania!
Au inceput insomniile, raportez: trezit la 5 dimineata si privit in tavan 2 ore!(citesc din urma si vad ca nu sunt singura, ) Macar pe net nu puteam sta ca eram fara lentile. Pai sa vedeti ca dupa 35 sa. nu mai dorm aproape deloc.

Dana81, pe mine nu sanii ma dor ci sfarcurile, da rau de tot. Alaptand-o pe Cami am facut ragade, iar acum resimt durerea de atunci. Iar ma asteapta lacrimi, cred. Sper sa nu dureze mult.
Alessicoo, bine ca a ajuns sotul cu bine acasa. Sanatate multa si tie. Si, hai, ca lumea asteapta un nou proiect de la voi.
Mary, eu am purtat centura si in ultima luna de sarcina, si dupa nastere(era aceeasi, de fapt, care o intorceai pe verso si capata o alta pozitie. In ultima luna am avut nevoie de brau pentru ca simteam ca-mi cade burta. Iar dupa nastere o purtam la insistenta mamei, desi ma coceam cu el in luna august. Deh, vorba ei,sa nu-mi ramana burta! Acum nu stiu ce sa zic, de la brau, nu de la brau, dar dupa 2 nasteri una peste alta eu nu aveam burta deloc, desigur a disparut nu imediat dar cam dupa 1,5 ani de la nastere. Atunci aratam asa: http://www.dropshots.com/mamanati#albums/Croaziera
Nana, daca ai timp, te rog, sa-mi trimiti si mie un PM cu reteta cu varza de bruxelles. ti-am scris PM.
Trimit ce am scris si mai citesc din urma.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 23+

Mergi la inceput