Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *74* - Luci!
Raspunsuri - Pagina 20
andraiulia spune:
Doamne, fetelor, ce frumoase si nebune sunteti!! Capitol de 34 pag?? Incredibil! Dar merita sarbatorita noastra LA MULTI ANI, LUTO!!!!!!Sa ai un an extraordinar alaturi de baietii tai dragi!!!

SabinaY. spune:
Hai ca bag eu capitol nou,pentru Asia ca acum se trezesc fetele!
Mie mi-a dat trezirea Erika,s-a urcat peste mine si a inceput sa sara..."jump...jump.jump..
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut S-auzi unaaa, s-auzi doooo S-auzi nouazecisinoua Chiuu iiiiiuuuuiuuuuiuuu ![]() Cine-a pus carciuma-n druuuum, Alaaa n-a fooooost om nebuuuuun Alaaaa a fost om cu minte cien intra-n ea sa canteeeeee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() UIte-asa as vreaaaa sa mooooor cu paharul langa mine, cu cobzarul langa mine UIte-asa as vrea sa mooooooor Intr-o crasma din Obooooorrrr Sa-mi scriu cand o fi momentu cu vin rosu tesatmentuuuu UIt-easa asa vreaaaa sa moooooooorr ![]() ![]() TAighi dighi dighiiii daaaa Taighiighighi ghighi daaaa Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei ![]() |

Moni tzambalista!! (parca e un sport Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
liliac1 spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut S-auzi unaaa, s-auzi doooo S-auzi nouazecisinoua Chiuu iiiiiuuuuiuuuuiuuu ![]() Cine-a pus carciuma-n druuuum, Alaaa n-a fooooost om nebuuuuun Alaaaa a fost om cu minte cien intra-n ea sa canteeeeee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() UIte-asa as vreaaaa sa mooooor cu paharul langa mine, cu cobzarul langa mine UIte-asa as vrea sa mooooooor Intr-o crasma din Obooooorrrr Sa-mi scriu cand o fi momentu cu vin rosu tesatmentuuuu UIt-easa asa vreaaaa sa moooooooorr ![]() ![]() TAighi dighi dighiiii daaaa Taighiighighi ghighi daaaa Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei ![]() |
Hooop si-asa mai!!
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
techila spune:
zi-le asa monica.... (io pocnind din dejte)
ca-n ritmurile astea nu ma mai culc io...
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
raluk16 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
Io!!DE ce?? www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå |

credeam ca dormi numa cu usturoiu
se simtea pana la mine mirosu de techila cu 4 picioare

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut Cine-a pus carciuma-n druuuum, Alaaa n-a fooooost om nebuuuuun Alaaaa a fost om cu minte Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei ![]() |
''Variantå neplagiatå''
http://www.youtube.com/watch?v=8sXOjZgC9x4
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå
monica_dicut spune:
Va rog sa va imaginati ca inca sunt pe masa cu sticla de tquilla in stanga si lamaia in dreapta iar pe buze am sare...
Continuare in capitolul urmator 

Mai am niste dedicatiii de la nasu asu su suuu uu
PEntru luci uci ci ci iii 

Monica
de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui SabinaY. Hai ca bag eu capitol nou,pentru Asia ca acum se trezesc fetele! Mie mi-a dat trezirea Erika,s-a urcat peste mine si a inceput sa sara..."jump...jump.jump.. ![]() "Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic" "Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic." Jurnal de "mogalnete" Japonia prin ochii unui amator Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009) fosta devylla |

o stiut si ea ca-i petrecerehai fetelor
jump jump jump jump
Toata lumea tzatzele sus jump jump jump
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
liliac1 spune:
| citat din mesajul lui SabinaY. Hai ca bag eu capitol nou,pentru Asia ca acum se trezesc fetele! Mie mi-a dat trezirea Erika,s-a urcat peste mine si a inceput sa sara..."jump...jump.jump.. ![]() "Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic" "Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic." Jurnal de "mogalnete" Japonia prin ochii unui amator Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009) fosta devylla |
Vezi ca pe-aici au vehiculat fetele diverse forme. Unele cu patratele, altele cu gogosici..ia uite si-o trambulina
Io am ditamai sacul de box

Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri