Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *74* - Luci!
Raspunsuri - Pagina 21
monica_dicut spune:
CAre are tupeu sa se bata cu mine la caraoche??? 

Uan, tciu, tri for!!!
Gimme beibi, gimme mor 

Monica
de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
raluk16 spune:
fetele va las ca ma cauta tzatzaroshu meu lingand cearsaful
VA IUBESC
Distractie maxima in continuare... cred ca-mi salvez undeva capitolele astea sa le recitesc la suparare ![]()

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Fragutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui raluk16
![]() ![]() o stiut si ea ca-i petrecerehai fetelor jump jump jump jump Toata lumea tzatzele sus jump jump jump Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |

Si numai lapte in jur...
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
liliac1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui raluk16
![]() ![]() o stiut si ea ca-i petrecerehai fetelor jump jump jump jump Toata lumea tzatzele sus jump jump jump Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
da' mi-i ciuda mai, ca eu tocmai m-am intors de la
si nu mai sunt asa de ferme. Bine ca nu-mi dau cu ele-n ochi...ca flescaite cam is Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
Iulika29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 fetele va las ca ma cauta tzatzaroshu meu lingand cearsaful VA IUBESC Distractie maxima in continuare... cred ca-mi salvez undeva capitolele astea sa le recitesc la suparare ![]() ![]() ![]() Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Estio draguta si ma bucur asa de mult ca te-ai distrat cu noi in seara asta!!

Si noi te iubim!!odihneste-te pt PART 2

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå
Fragutza spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui liliac1
da' mi-i ciuda mai, ca eu tocmai m-am intors de la si nu mai sunt asa de ferme. Bine ca nu-mi dau cu ele-n ochi...ca flescaite cam is Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |

Nu mai am putere decat sa rad..
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
techila spune:
gata fetelor, plec si io.
Luto, minunata petrecere ai avut, multumim de invitatia pentru la anu', sigur vom veni. La multi ani inca o data si tot ce iti doresti!!
(noi la usa, io te iau in brate si zic toate astea si tu zici "multumesc, sper ca ne mai vedem')
Iulika, La multi ani surorii si parintilor...asa...ca la spartul targului.
va pup
(io pupandu-va)
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia 
liliac1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 fetele va las ca ma cauta tzatzaroshu meu lingand cearsaful VA IUBESC Distractie maxima in continuare... cred ca-mi salvez undeva capitolele astea sa le recitesc la suparare ![]() ![]() ![]() Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |

Noi intre timp bagam

Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri