Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *74* - Luci!
Raspunsuri - Pagina 19
mary_07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 Meeeiiii io nu va mai fac capitol acuma seara!!! Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Daca nu tu,atunci cine?
Mely ,
implinita de Alexandru si RazvanAstept primavara...

_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui crystina Fetelor eu ma retrag, Ruby s-a trezit si vrea papa...io-mi iau felia de tort la pachet, da? Luci, la multi ani!!! Distractie placuta in continuare! Va pupacim! Cristina cu Lilly Elisa (27.10.2003) si http://lb1f.lilypie.com/mZkN.pngRuby Elena[/ur] |
Noapte buna! Vai, sper sa ajung si io si la baie inainte sa vrea puiu papa, ca prea bine am ras
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui crystina Fetelor eu ma retrag, Ruby s-a trezit si vrea papa...io-mi iau felia de tort la pachet, da? Luci, la multi ani!!! Distractie placuta in continuare! Va pupacim! Cristina cu Lilly Elisa (27.10.2003) si http://lb1f.lilypie.com/mZkN.pngRuby Elena[/ur] |
Noapte bunå

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå
Iulika29 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui techila
si la mine la fel, sotz doarme de rupe in stanga, dar din dreapta de unde doarme fi-mea se aud asa...niste sforaieli si din cand in cand isi intrerupe sforaielile si se aude prttt si mirosul corespunzator Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia ![]() |
Ioi ce te-a salvat så mai aprinzi lumanarele din alea parfumate ca dehh! atmosfera ....
Iuliana, Cea mai Fercitå
raluk16 spune:
citat din mesajul lui techila
si la mine la fel, sotz doarme de rupe in stanga, dar din dreapta de unde doarme fi-mea se aud asa...niste sforaieli si din cand in cand isi intrerupe sforaielile si se aude prttt si mirosul corespunzator Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia ![]() |

io tocmai am vrut sa intreb care o mancat ceapaioooiii am auzit zgomote din camera

SabinaY. spune:
Noapte buna Cristina!
Tortul este excelent!
Multumim Luto!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
monica_dicut spune:
S-auzi unaaa, s-auzi doooo
S-auzi nouazecisinoua
Chiuu iiiiiuuuuiuuuuiuuu 
Cine-a pus carciuma-n druuuum,
Alaaa n-a fooooost om nebuuuuun
Alaaaa a fost om cu minte
cien intra-n ea sa canteeeeee 

UIte-asa as vreaaaa sa mooooor
cu paharul langa mine, cu cobzarul langa mine
UIte-asa as vrea sa mooooooor
Intr-o crasma din Obooooorrrr
Sa-mi scriu cand o fi momentu
cu vin rosu tesatmentuuuu
UIt-easa asa vreaaaa sa moooooooorr 

TAighi dighi dighiiii daaaa
Taighiighighi ghighi daaaa
Monica
de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui raluk16![]() io tocmai am vrut sa intreb care o mancat ceapaMami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Io!!DE ce??
Iuliana, Cea mai Fercitå
raluk16 spune:
citat din mesajul lui mary_07
Daca nu tu,atunci cine? Mely , implinita de Alexandru si RazvanAstept primavara... ![]() _ "You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau |
Moni pui pui, am dat mai departe
Ce va faceti de ziua mea, ca nu se poate face capitol de 16 pagini, ca varsta mea firava?
Ai, da parca vad ca mi=o coace piticul sa nu ma lase pe net pana dupa 2 noaptea

liliac1 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui raluk16
![]() io tocmai am vrut sa intreb care o mancat ceapaioooiii am auzit zgomote din camera ![]() Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |

Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri