Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *74* - Luci!
Raspunsuri - Pagina 14
lutoniana spune:
Fetelor ma puteti biciui, omori, injura, suturi in fund...ce mai vreti...dar merg sa spal copilul ca pute rau a branzica ![]()
daca mai pleaca fete la culcare, considerati ca eu stau la usa si va strang tare in brate, va pup pe ambii obrajori si va spun:
"va mai astept la ziua mea"
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
Iulika29 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mary_07
Nu beyyyy,in visul tau...si al nostru deasemenea , inchiriem o cabana/pensiune...si facem gratarele afara .sI ii dam si Iulikai un sort pe ea,ca se stie la gratare![]() ![]() Mely , implinita de Alexandru si RazvanAstept primavara... ![]() _ "You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau |
Beyyy!!påna aici!! Eu le stiu a MÅNCA!! nu ALTCEVA!!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå
SabinaY. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monique02 Sabina mi-au placut filmuletele si de mogalnete, tare de tot. Scena aceea in care Erika ii ia jucaria Lisei mi-e tare cunoscuta si mie. ![]() Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09) |
Off,Monica...Erika e f geloasa la faze de genul asta.Inca nu este obisnuita sa imparta sau sa ma imparta!Dar ce sa facem,rivalitate intre frati o sa existe mereu.
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
mary_07 spune:
AM avut noroc cu Luci,mai vine si petrecerea pt Raluk si ajung si eu "membru matur" si ma "albastresc"

Hi hi,pe sus deja se imprastie lumea...ce tare,party-ul nostru e mai k-lumea decat al lor

Mely ,
implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
SabinaY. spune:
Iuliko multam fain de tratatie...dar io am baut deja in cinstea Luciei aseara un pahar de vin alb adevarat
Jurnal de "mogalnete"
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
monica_dicut spune:
Beyy, io de luni imi tot promit SOLEMN in fiecare seara ca maxim la ora doispe ma culc 

Sabina, la ora asta vedem ORICE... DUBLU 

Monica
de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
SabinaY. spune:
| citat din mesajul lui monique02 O perla de la Teodora din seara asta si va las: "Mami, a venit azi dumineata un rechin si mi-a spus ca daca nu suntem cuminti ne mananca cu os cu tot." "Cu ce os Teodora" "Cu osul pe care il avem fiecare" "Unde il avem?" "Sub piele" Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09) |
Super tare,am ras cu lacrimi!Bravo Teodora!
Jurnal de "mogalnete"
fosta devylla
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut Beyy, io de luni imi tot promit SOLEMN in fiecare seara ca maxim la ora doispe ma culc ![]() ![]() Sabina, la ora asta vedem ORICE... DUBLU ![]() ![]() Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei ![]() |
Vezi pe 16 cum incurci zilele ca e ziua cuiva drag da??
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå
happy_uka spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mary_07
Io ma bag la gatit !!!! ![]() [:-)))Mely , implinita de Alexandru si RazvanAstept primavara... ![]() _ [teal]"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau[/teal |
Si eu va fac poze!!!
Uka, cea mai fericita mamica de
C a r i n a - 14 septembrie 2009
techila spune:
| citat din mesajul lui mary_07 AM avut noroc cu Luci,mai vine si petrecerea pt Raluk si ajung si eu "membru matur" ![]() ![]() ![]() Hi hi,pe sus deja se imprastie lumea...ce tare,party-ul nostru e mai k-lumea decat al lor ![]() ![]() ![]() Mely , implinita de Alexandru si RazvanAstept primavara... ![]() _ "You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau |
corect mary, o mai punem si noi de-o steluta cinstit.
La muuulti ani Luto!!!
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

, inchiriem o cabana/pensiune...si facem gratarele afara
.sI ii dam si Iulikai un sort pe ea,ca se stie la gratare