Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *74* - Luci!
Raspunsuri - Pagina 15
mary_07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Beyy, io de luni imi tot promit SOLEMN in fiecare seara ca maxim la ora doispe ma culc ![]() ![]() Sabina, la ora asta vedem ORICE... DUBLU ![]() ![]() Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei ![]() |
Si te induri sa pleci acum,cand esti plina de euroi si caruri pe la suten?

Mely ,
implinita de Alexandru si RazvanAstept primavara...

_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
SabinaY. spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut Beyy, io de luni imi tot promit SOLEMN in fiecare seara ca maxim la ora doispe ma culc ![]() ![]() Sabina, la ora asta vedem ORICE... DUBLU ![]() ![]() Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei ![]() |
Gata,am trimis
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
Iulika29 spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui happy_uka
Si eu va fac poze!!! Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
da da! ca tu ai camera din aia mistoacå!

Si nu se vede ca esti beat nu??
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå
monica_dicut spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui techila
corect mary, o mai punem si noi de-o steluta cinstit. La muuulti ani Luto!!! Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia ![]() |
SI uite asa ne multumesc oamenii astia pentru contributia adusa la sfaturi pentru cresterea copiilor

Monica
de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
monica_dicut spune:
| Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui Iulika29
da da! ca tu ai camera din aia mistoacå! ![]() Si nu se vede ca esti beat nu??![]() www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE [teal]Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå |
CAmera d'aia smechera de ne ies la toate ochi albastrii de sectorist

Monica
de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra
Ingerasul Andrei
raluk16 spune:
Dana somn usor
si io dispar in curand, ca tre sa sune "alarma" ![]()
Ralu si recunoaste, care cartonas te satisface mai bine? ![]()
Iooooiiii de-i zic aia la Relu astia ma pun pe tratament de maine sigur 

Moni cu pipi si cu microfonu cu pantofu
si cu multumirile de contributie 
Techila
iiooooiii cu potarnichile 
Iulika io aduc pufuleti ca la cuscra ta ii plac astia de Baia Mare!
(vad ca toata lumea aduce pufuleti, pentru ca-s ieftini, recunoasteti! )
Mai ce ciuda o sa-i fie lui Aidutz ca a pierdut cheful asta! Io zic sa ne facem link la inceputul lui si sa ne punem la semnaturi 
Luci io dispar mintenas
, multumim de chef de chef 
Meli nu stiu ei cum petrec mamicile 

.
Iooiii Moni ca ma doare inima cand ma uit la ceas
, va zic, somnul l-am pierdut clar, daca dispar brusc sa stiti ca m-a strigat capcaunul mic ![]()
Iulika da sa te tzuc cu 16 

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Fragutza spune:
| citat din mesajul lui techila aoleo fugiti fugiti...a venit asia...daca ne prind ne dau cu bata in cap pt cat le-am dat de treaba (multe potarnichi alergand)(alte potarnichi) Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia ![]() |

Vaaai, nu am crezut ca pot sa rad atat..
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
monica_dicut spune:
La teveu incep deja filme d'alea cu bulina rosie 

Ia mai toarn0un paharel
sa ne cherchelim nitel
CHiuuuu chiu uiiii uiiii
Monica
de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Ingerasul Andrei
techila spune:
bey...treaba e treaba...io mai stau la tort si ma culc
(unu' care ofteaza)
pfai si maine tre sa merg la un botez...pariu ca n-o sa ma distrez nici jumate cat m-am distrat la ziua luciei
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia 
Fragutza spune:
Buey, ma bag eu la gratare..
Si pt Raluk, fac un file de ciuperci!
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Uka, cea mai fericita mamica de