Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *74* - Luci!
Raspunsuri - Pagina 13
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Da halatu? CAt e halatu? E alb halatu? ![]() Duamna in halat alb, adjudecat ![]() Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei ![]() |

ala-s io, clar, si o sa vorbesc la internare numa de Luci, Iulika, Moni, etc
(si ai mei din spate "pai nu avem in familie nici o Iulika" 
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
SabinaY. spune:
Alooo?V-am lasat la pagina 6 cap 73...cat ati putut nene sa scrieti...50 de pagini intr-o seara???
N-aveti mila deloc de astia cu simtul muncitoresc![]()
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
Iulika29 spune:
Ioi techilo m-ai uns..så stiti ca in ziua de 1 maj fetelor imi voi face codite cand vine techiluta
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui SabinaY. Alooo?V-am lasat la pagina 6 cap 73...cat ati putut nene sa scrieti...50 de pagini intr-o seara??? ![]() N-aveti mila deloc de astia cu simtul muncitoresc "Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic" "Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic." Jurnal de "mogalnete" Japonia prin ochii unui amator Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009) fosta devylla |
hai ca se crapa de ziua in Asia

Pupam mama tinerica frumusica

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
mary_07 spune:
| citat din mesajul lui lutoniana adica sa va gatiti ca sa fiti frumoase ? Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Nu beyyyy,in visul tau...si al nostru deasemenea
, inchiriem o cabana/pensiune...si facem gratarele afara
.sI ii dam si Iulikai un sort pe ea,ca se stie la gratare

Mely ,
implinita de Alexandru si RazvanAstept primavara...

_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
Iulika29 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui raluk16
![]() ![]() ala-s io, clar, si o sa vorbesc la internare numa de Luci, Iulika, Moni, etc (si ai mei din spate "pai nu avem in familie nici o Iulika" ![]() Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Påi då-le nr meu de telefon de pe acum.
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå
SabinaY. spune:
Pai hai treceti la nani!Ca peste cateva ore aveti de distrat bebei!![]()
Jurnal de "mogalnete"
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui SabinaY. Alooo?V-am lasat la pagina 6 cap 73...cat ati putut nene sa scrieti...50 de pagini intr-o seara??? ![]() N-aveti mila deloc de astia cu simtul muncitoresc "Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic" "Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic." Jurnal de "mogalnete" Japonia prin ochii unui amator Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009) fosta devylla |
mami drag ce ma bucur ca ai venit si tu cu noi aici macar la un pahar de vinut diluat cu apå muulta..ce zici?

Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå
techila spune:
aoleo fugiti fugiti...a venit asia...daca ne prind ne dau cu bata in cap pt cat le-am dat de treaba
(multe potarnichi alergand)(alte potarnichi)
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia 
SabinaY. spune:
Bai puteti sa vedeti pps-uri?Va trimit ceva pe mail?Spune mama ca ar fi amuzant,io inca n-am vazut![]()
Jurnal de "mogalnete"
fosta devylla