Goldie Pants - 35
Raspunsuri - Pagina 9

iona2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mj_girl e mai mult decat normal ca mercurul din termometru sa fie la cote maxime, 40 grade zici tu? la ce poison running through my veins ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |

www.youtube.com/watch?v=YtlouaU35lo" target="_blank">aci sigur e mai multe grade ..chiar si la umbra

mey iona ![]() |
da,ce sa zic,e realitatea ta

www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race

JoAnn spune:
Buna dimi
pfff dupa 2 randuri de doze shock de cafeli io o sa servesc ceva mai soft www.youtube.com/watch?v=yxDPDWJnEso" target="_blank"> dar super delicios
citat din mesajul lui oana_n JoAnn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oana

iona

cat despre finutu'

fetili

www.youtube.com/watch?v=YUswfxAkLME" target="_blank">

mj_girl spune:
citat din mesajul lui iona2005 da,ce sa zic,e realitatea ta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mey iona, io nu-nteleg

fetili,

ankutzaaaaaaaaaaaa

www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !

oana_n spune:
hello
Happy Friday!

purple_blue spune:
Very merry Friday
Eu asa ma pregatesc pentru uichend
Iona si mj..cred ca aveti nevoie de un arbitru...nuuuu...nu ma ofer

iona2005 spune:
citat din mesajul lui purple_blue Iona si mj..cred ca aveti nevoie de un arbitru...nuuuu...nu ma ofer ![]() ![]() |
nu e nevoie a sosit un sol de pace

www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me

lisa-marie spune:
buna seara mj
da ce-mi vad okii?
il scoti pe BAD
la defilat fara aprobarea mea pentru a incheia un pact cu anka
? yo ti-am scos vreodata baietii tai
la defilat?
vrei sa stricam pretenia?
astept o esplicatie plauzibila
iona treaba cu liberianu
sta in felul urmator
EL
e un tip caruia nu-i place sa stea prea mult in lumina reflectoarilor
d'aia il tin mai ferit
asta nu inseamna ca nu ma okup de el
tu cui crezi ca i-a dedicat melodia Liberian girl?
oana ai avut dreptate
cand defileaza BAD
seara, a doua zi iese soarele
purple, joann
mey fetili, yo propun ca castigatoarea la perlili goldie
sa aiba dreptul de a-si alege singura un baiat neimpozabil
din cei available
(se includ aici si baietii
parasiti, care de mai bine de o luna nu au defilat
ca e pacat sa stea ascunsi asemenea fromoseti
) ce ziceti?
www.youtube.com/watch?v=00MbOVO0scQ" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=I7CX3DA5NIk&feature=related" target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=sHFCt1VKkHY&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=8R0OfbzOVOM" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=kvAFp6bgv4s&feature=video_response" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=7XZGJiY2a3o" target="_blank"> JACKSON!!!

iona2005 spune:
citat din mesajul lui lisa-marie tu cui crezi ca i-a dedicat melodia Liberian girl? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |

JoAnn

Make It A Better Place
For You And For Me

mj_girl spune:
mey pentru pacea cui militeaza solu ala?? pentru pacea lu planeta??
e vreun razbel p'acilea? sa stiu si io
macar sa scot aresanalu
lisa ce a ai cautat cu fingerili acolo
, daca era mesaju pentru ankutza
? ha? meeeeey da curioasa mai esti
aia nu e defilare, cel putin nu pentru mine, sa fie clar
uite acilea www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">defilare
,inca o www.youtube.com/watch?v=bdjqcSCObuc" target="_blank">defilare
si inca o www.youtube.com/watch?v=nncMCgTb7Kk" target="_blank">defilare
, cat despre " baietii parasiti, care de mai bine de o luna nu au defilat" BEAT IT de langa baietii lu ankutza
ca am incheiat pactu cu ea
am drept de defilare asupra lor
si vor ramane ai ei
atata vreme cat ea ii vrea
io propun ca baietii care nu are nicio defilare la activ sa-si abandoneze loveritzele, ca prea ii arata de joi in pasti, si nu e corect ca pe ei sa ii tina sechestrati si ele sa stea
la defilarili lu altii. adeca baietii la care nu am vazut decat pozili, ca cica defileaza numai privat
pentru perlili goldie, premiu se va decide cand lista concurentelor va fi inchisa, sa zicem 7 martie? mai cautam espresii pana atunci
, premiu se va inmana pe 08 martie, dupa ce juriul va delibera
, ori vrei sa concurezi doar tu cu parpal???
de fapt, io cre ca parpal va fi descalificata, ca vaz ca nu lasat amprenta la usa
www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !

JoAnn spune:
Buna
Mey fetili da la spa-ul ala al vostru se mai lucreaza?? ma tenteaza o programare
Vad ca se pune gand rau baietilor care nu defileaza, sau mai bine zis detinatoarelor lor
in acest caz io pot sa stau linistita...ba daca vreti shadow poate da www.youtube.com/watch?v=g5fcdV9xplw" target="_blank">startul
www.youtube.com/watch?v=YUswfxAkLME" target="_blank">