Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 7
Buburuza_10 spune:
Salut!
Eu cafea nu mai beau de cand am aflat ca sunt insarcinata. Foarte rar, poate o data la 2 saptamani, beau cate un capuccino decofeinizat. Ultima oara am baut aseara si am avut o maaaaaaaaare insomnie. Am adormit la 6 dimineata! Noroc ca nu aveam nimic urgent de facut de dimineata! Eu dau vina pe cafea, dar adevarul e ca m-a prins dimineata citind ultimele pagini din "Gazda"! Nu m-as fi culcat nici picata cu ceara iniante sa termin cartea si sa aflu ce se intampla! Daca va plac cartile SF (presarate cu un pic de dragoste), va recomand cu caldura aceasta carte - "Gazda". Este scrisa de aceeasi Stephenie Meyer care a scris si seria "Amurg".
10+
Buburuza_10 spune:
Viss, stai cuminte si cat mai linistita. Totul o sa fie bine! Vei vedea! Ai incredere si putere!
Chichiutza, bine ai venit! Sa ai o sarcina frumoasa si linistita si un bebelush sanatos tus!
10+
andr33aaa spune:
buna fetelor,
inca o burtica proaspata :)
DN 05/05/1979
UM 05/01/2010
DPN 12/10/2010
succes tuturor!
LilianaR spune:
Mamaaaa, da' stiu ca scrieti!
Eu am fost la eco saptamana trecuta, a fost super, mi-au curs lacrimi de bucurie! Si sotul era cu ochii umezi.
Nu mai am greturi deloc aproape, sanii sunt mariti, dar mai putin sensibili, nu-i mai simt tensionati.
Nici eu nu am baut cafea de cand am aflat (doar decaf), dar am reinceput sa beau normala de cand mi-a luat doctorita tensiunea si mi-a recomandat expres sa beau o cafea pe zi.
Ceaiuri numai de fructe.
M-am stricat de 2 ori la stomac intr-o saptamana... cica te constipi, numai eu mi-am schimbat digestia altfel.
Oricum, e de bine, aveam 158 de batai pe minut.
Totul e ceas, putine analize cu abateri slabe; am facut toxo gondii IgG e tot negativ, listeria la fel... cred ca le repet lunar pe astea.
Am programare la eco morfo in saptamana 12, 01.03.2010; numai daca e ceva in neregula fac si bitestul; inca n-am inteles exact care ce si cum arata, o sa ma documentez eu.
Urmatoarea intalnire cu doctorita: peste vreo 6 saptamani.
8+
chichiutza spune:
Multumesc, si voua la fel! sa va creasca bebeii mari si sa va bucurati de ei. Si nici greturi sa n-aveti! Multumesc mult pt primirea calda!
6+
6+
crina-s spune:
bun venit noilor burtici! sa fiti sanatoase si voi si bebeii vostri!
eu nu mai beau cafea de cand am aflat, chiar daca am tensiunea mica m-am obisnuit, m-am lasat si de fumat, nu m-am mai vopsit de 2 ani decand incercam sa avem un bebe....
sambata lunistita dragilor!
crina 7+
crina
unombun spune:
viss,cauta doctorul care te are sub observatie, anunta-l de starea ta se fac si internari in situatie ca a ta.daca nu,la garda,la urgente,in alta parte.
chichiutza spune:
Viss, unombun are dreptate. Poate e mai bine sa te duci la o camera de garda. Te consulta cineva, poate-ti face si-o ecografie si nu mai stai atat de stresata pana luni. Poate e nevoie sa cresti si dozele de no-spa si progesteron ( evident la recomandarea medicului de la garda). Tin pumnii sa fie bebe sanatos!
6+
LoraG76 spune:
Viss, cum te mai simti? Daca mai ai vreo durere sau scurgere, cred ca e mai bine sa te vada si un medic de garda, undeva. Mai bine sa mergi degeaba, nu? Sper sa fiti bine si tu si bebe!
Crina, esti un model!
Lora, mami de Iustina
Bazar pentru Robi
Ajutati-o pe Alina!
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)