Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 8
crina-s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 Viss, cum te mai simti? Daca mai ai vreo durere sau scurgere, cred ca e mai bine sa te vada si un medic de garda, undeva. Mai bine sa mergi degeaba, nu? Sper sa fiti bine si tu si bebe! Crina, esti un model! Lora, mami de Iustina Bazar pentru Robi Ajutati-o pe Alina! Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro Bazar pentru Sebi (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
buna
nu sunt un model, doar incerc si eu cum pot sa obtin sufletelul mult dorit
te pup
crina
chichiutza spune:
Si crezi ca e putin lucru? Eu cred ca e foarte greu sa te desparti de obiceiuri care fac deja parte din personalitatea ta. Eu de exemplu incerc de mult sa fac un bebe, am reusit cu chiu cu vai sa ma las de fumat acum 4 luni, si uite ca acum s-a intamplat si minunea! Sa fie vreo legatura? unii zic ca da, altii ca ba... Voi ce ziceti? Exista vreo legatura intre cresterea fertilitatii si renuntarea la tutun?
Cartile de specialitate spun ca o ceasca doua de cafea pe zi nu afecteaza sarcina in nici un sens.
6+
viss spune:
fetelor, am vb la tel pe la 12 cu dr care ma are in grija, mi-a recomandat internare in spital.dar m-am razgandit si nu m-am dus, asa ca am hotarat impreuna sa maresc doza de utrogestan si sa fac injectii intramusculare cu nospa.scobutil/plegomazin la 6h, si repaus absolut la pat, ca si cum as fi in spital. am chemat-o pe soacra care a facut mancare iar sotul curat. teoretic in spital nu mi-ar fi facut alt trat.in plus, decat eco.dar am zis ca depresia mea e prea mare si nu pot sta doar cu gandurile astea pana luni,fara televizor, fara sot.dc nu pot impiedica altfel avortul asta e, sa fiu acasa unde pot urla si boci in voie, alturi de lucruri care sa-mi distraga atentia.de atunci sangerarea apare la 3-4 ore, cateva picaturi, apoi se rareste, apoi nimic..am sa stau la pat pana luni, cand am sa merg la eco, o sa stiu dc am avortat sau nu,si..dup-aia o sa vad cum si in ce fel am sa ma refac.va multumesc ca sunteti alaturi..de mine, de noi..
nike974 spune:
viss,
Dumnezeu si Maica Domnului cu mila!Ceea ce la om este cu neputinta, la Dumnezeu este cu putinta!
ai grija de tine.veri sa vb cu PS varsanufie sa te duci la dansul sa se roage pt tine?e un om super fain.
chichiutza spune:
Foarte bine. Tot e bine c-ai decis sa-l suni! Ia utrogestan in orice forma, no-spa si stai cuminte in pat. Te pot ajuta si supozitoarele cu scobutil. Nu te ridica decat pentru toaleta si eventual un micro-dus! Sunt sigura ca totul e bine! Capul sus! N-ai sa ai motive de urlat si bocit, doar de bucurat! :)
6+
6+
daria.diana spune:
Viss, imi pare rau de de se intampla!!!!!!!
Ma pentru tine!!! Sa speram ca totul va fi bine
Diana in 9+ si fericita mamica de Daria 25.10.2004
LoraG76 spune:
Viss, suntem alaturi de tine! Domnul sa te aiba in paza! Stai in pat tot timpul, nu te ridica decat sa mergi la baie! Fa tratament in continuare, uita-te la un film bun, relaxeaza-te, citeste ceva ce iti place si gandeste pozitiv, e foarte important. Stiu ca iti este greu, dar tot raul spre bine, ai sa vezi!
Lora, mami de Iustina
Bazar pentru Robi
Ajutati-o pe Alina!
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
unombun spune:
viss,sper ca utrogestan -oral primesti.
eu am avut amenintare de av.spontan cu 2 ani in urma si iti spun ca sub supraveghere e altceva.in plus,daca e anexita se trateaza la inceputul sarcinii cu antibiotice,injectabil,nu fac rau la bebe,se pot face in spital,din aceasta cauza spuneam de internare.era bun un diagnostic clar
ayda_m spune:
Buna fetele! Sunt si eu o proaspata graviduta in aproape 7 sapt si proaspata mamica. Am o fetita de 7 lunite si ne-am chinuit 3 ani ca sa o avem...tratamente peste tratamente, 5 inseminari artificiale si 3 fertilizari in vitro(fertilizarea in vitro era ultima sansa). Si acum cand nici nu speram am aflat ca sunt insarcinata natural , este o minune si inca nu ne-am revenit din soc! Am fost si la eco acum 2 zile si am vazut si inimioara cum pulsa.
Sa va dau datele sa ma treceti in listuta....UM a fost pe 2 decembrie dar fiindca alaptez ovulatia a avut loc foarte tarziu...dupa masuratorile la eco avem 6 sapt si 5 zile, DPN ar fi cam pe 11.10.2010.
Data nasterii 02.04.1979. Daca mai este nevoie de alte date sa-mi spuneti si le scriu
Sa avem o sarcina usoara,fara probleme si sa ajungem cu bine la finalul celor 40 de sapt
Ayda6+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)
poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici
Anca Micaela spune:
Viss, tin pumnii sa fie bine!
Bine ati venit, noile burtici!
Eu am fost dimineata la analize - mi-au recoltat sange. Miercuri le primesc. Ma apucase dorinta sa le cer sa imi faca si un bhCG (sa fiu eu sigura ca e valoarea ok), dar cand mi-au zis ca rezultatele vin in 10 zile, am renuntat! Vineri merg oricum la echo si atunci va trebui sa se vada si embrion, sa bata si inima... Am luat adeverinta de la medicul de familie ca-s gravi, dar nu indraznesc sa o depun la serviciu pana nu merg vineri le ginecolog... sa stiu eu ca e totul ok cu inimioara si tot... am greturi si ma dor sanii (si modificari radicale de stare de spirit, dar nu recunosc ) asa ca sper ca sunt pe drumul cel bun.
Noapte buna! Viss, gandurile mele bune se indreapta spre tine!
Anca Micaela, mama Emei Ioana si 6+
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png