Fulgusori Noiembrie-Decembrie 2009(23)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Magdaz_ina,ma bucur foarte mult ca ati ajuns acasa,multa sanatate puiutului si sa dea DD sa nu mai ajungeti niciodata prin spitale!

Roxyaly,sa va traiasca micutul cresti,sunteti foarte frumosi in pozele de la botez!

Raluci ,asa este, totul va fi bine cu puiutii nostri!

RamonaC,vazut pozici cu Domi,e foarte frumos si a crescut bine,ditamai barbatul!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Buna seara

Laurairina
sunt in padure incercand sa fiu o mama perfecta si iubitoare

lasand gluma la o parte, asa cum ziceai, sunt inca ai mei la mine - ai nimerit-o si am avut f putin timp de forum.

Oricum in seara asta intram ca vroiam sa-i transmit si eu lui Rares by Magdaz_ina multa sanatate si sa dea DD sa nu mai fie nevoie sa umblati prin spitale cu el. Magda, te asteptam pe aici cand vei putea.

In rest va imbratisez pe toate

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Magdaz_ina, bine ati revenit acasa! Micutului Rares multa sanatate sa nu mai fiti nevoiti sa calcati prin spitale!

Cristina_boc, i-a trecut raceala lui Andrei? I-ai dat antibiotic pana la urma?

Krelia, sa va fie de folos wrapul.

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Buna seara mamici.
Magdaz_ina bine ati venit acasa!Ma bucur din inima pentru voi si va doresc sa nu mai ajungeti niciodata intr-un spital

Simonette sa iti traiasca Yannis!!!La multi ani!
Mami te asteptam cu mare dor pe forum

La multi ani ,Ralia!!Nu ne mai dai nici un semn?

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Neataa
Am reusit acum sa o culc pe Ema. A dormit de la 11 la 5 cu 2 pause de masa. Dar am incercat sa o fac sa mai bage o tura de nani. Sper sa fi reusit.

Am fost vineri la vaccin. Ce fata curajoasa am. Nu a plans deloc in schimb eu cu tati eram cu frica in san. Bilant la 2 luni:5,4 kg, 62 cm.

Magdaz_ina,ma bucur ca ati ajuns acasa.Va doresc multa sanatate.

Roxyaly, micutul crestin. Te mai asteptam pe la noi.

Raluci ,Krelia , chefuiti ha??

RamonaC, Dominic e un scump.

Andre, ai scris in cap trecut reteta pt gnochi iar eu de ametita ce-s am crezut ca-i pt tortellini si am si bagat o portie. A iesit bun.

Laurairina ce vremuri la odisee, nu? Asteptai nunta, te gandeai ca nu o sa-ti vina rochia de mireasa... Nu am uitat Nu ma gandeam eu ca o sa raman gravi in cateva zile Ce vremuri...

Vad ca Ema chiar doarme. Ma bag la un mic nani.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Neatza!
!

Magdaz_ina, ma bucur tare mult ca ati ajuns acasa in sfarsit! Multa sanatate micutului Rares!!!Sa dea DD sa fie totul bine de acum inainte!

Noi am adormit din nou la 3!!!Am stat si am povestit, dar l-am si filmat intre timp...asa ca in curand o sa va postez pe webshots cu Rareshul vorbaret la ore tarzi in noapte! Ma bucur ca macar nu mai urla!!!

Aici a nins toata noaptea, ninge si acum si s-au facut nameti de zapada...masina e acoperita toata! La 12 mergem la un chef de majorat!!!Daca nu ne mai auzim pana atunci va doresc tuturor o zi frumoasa!!!Va pe toate fara exceptie, i va imbratisez bebelusii!!!

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Multumim pt. urari.
Rares mai are nevoie de interventii dar speram ca va evolua cel mai bine posibil pt. diagnosticul lui.
Iarina este o surioara de nota 10, se adapteaza foarte bine la noua situatie (cu crizele de gelozie aferente).

_
Magda, mami de Liviu-Rares (Andrei) 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Neata si de la noi!

Magdaz_ina, bine ati revenit sanatosi acasa!

micutilor sarbatoriti de astazi caci avem o gramada

Sa aveti o zi excelenta de Valentinu' asta (pt cine o sarbatoreste ... )

u all

Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Buna dimineata

sper ca ati avut o noapte linistita ( macar cele care nu ati spus deja ca ati facut planton pana la 3. Noi am avut o noapte bunuta

magdaz_ina, sa dea DD ca lucrurile sa evolueze neasteptat de bine... daca tu spui ce mai e nevoie de operatii... si sa sarbatorim impreuna an dupa an adunati de bebeii nostri si sa aflam cat de bine a evoluat Rares. Eu cred ca veti fi bine. Te rugam sa ne spui daca te putem ajuta cu ceva... orice... tu stii cel mai bine... si aici suntem pentru a ne ajuta una pe cealalta si a ne asigura ca puiutii nostri sunt bine. Orice crezi ca ai nevoie ... SUNTEM AICI... si sunt convinsa ca vom face toate , tot ce ne va sta in putinta sa te ajutam. Pupici lui Rares si Iarinei si parintilor incercati. Sa ne scrii cat mai des si sa ne pui si pozici cu voi

Simonette, sper ca voi sunteti bine si petreci azi, alaturi de cei 4 baieti ai tai. Cer mult daca te rog sa lasi un mesaj cu:suntem ok? pls

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Da, si noi sarbatorim azi, fara tati din pacate\Fac cinste cu ce vreti voi

Andre, gata pregatirile?

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE