Fulgusori Noiembrie-Decembrie 2009(23)
Raspunsuri - Pagina 10
dienutze spune:
Buna, fetelor!
Magda, bine ati venit acasa! Sa fiti sanatosi si sa nu mai aveti nevoie de spitale!
Eu, ca o fetita ce se joaca cu papusile... , sunt cam zombie, papusica mea nu doarme noaptea, tot astept sa isi faca un program cat de cat normal...si tot astept. Vad ca nu sunt singura, mai am mamici in aceeasi situatie, ceea ce ma face sa cred ca nu e o mica extraterestra si ca vom dormi si noaptea, nu numai ziua.
Le inteleg pe fetele care stau in umbra, caci daca puii lor le fac pb, daca ingrijesc singure de copil, de casa, de sot etc, este foarte greu sa fii activa pe forum.
Camy, hai la noi, nu cred ca te poti supara asa de tare incat sa ne parasesti. Cateodata unele pareri jignesc, asta e, suntem diferite! Eu vreau sa cred ca nimeni nu are nimic cu nimeni.
Ce face Flavius? Cum te descurci? Ai gasit bona, mai vrei sa mergi la munca de acum?
Pup toate fetele si fulgusorii nostri dragi!
Mica mea minune: Natalia Oana
(16.11.2009)
monis5 spune:
Neatza
Na, ca m-am trezit si eu mai in forma azi, ca a dormit kupilu' 10 ore cu 1 singura masa, la 5 dimineata. Face asta tot timpul, cu exceptia noptii de vineri, cand a dormit de la 10.30 la 3.30, cand s-a trezit sa pape - la o ora neobisnuita pentru el - si pana la 6.30 a stat treaz cu un mare chef de joaca. Zambea pe intuneric, tot vroia sa-si scoata manutzele sa prinda jucarii si orice am incercat, el tot pe a lui a tinut-o... ma si gandeam ca-l apuca vreo schimbare de program ...
Ieri am fost la o petrecere de copii, unde erau vreo 8 personaje, toti intre 2 si 7 ani, unde Santiago a stat gura casca la toata lumea... si eu care ma gandeam ca, obosit fiind, va dormi tot timpul. Aiurea, el are de explorat... cand e in brate la cineva nici timp de zambit nu are, asa ii umbla capul ca un titirez sa vada tot. Aproape ca il invidiez pentru setea asta de informatii... ... imi aminteste de copilaria mea, cand orice imi cadea in mana, nu scapa pana nu era complet analizat, studiat, eventual descompus . Acuma daca primesc vreun aparatoi care are mai mult de 3 butoane... prefer sa-mi spuna cineva cum functioneaza, in loc sa studiez singura . Cred ca asta e primul semn de imbatranire (alaturi de faptul ca nu mai rezist la petreceri cate o noapte intreaga)
sarbatoritilor si sarbatoritelor de azi
Lavinia, Ancutza, Floricik - ieri noapte la voi ma gandeam cat de greu poate sa va fie sa nu dormiti noapte de noapte. O pentru voi
Andre, Lumi - sper ca sunteti in mare-mare forma alaturi de taticii din tari indepartate
Krelia - super treaba cu wrapul . Eu nu am mai reusit sa-l pun in wrap, ca de cand sunt ai mei aici, n-am prea mai avut acces la copil , d'apoi sa-l mai tin in wrap. Astept acuma sa vina inelele de sling, sa-l experimentam si pe ala.
RamonaC - e super ca Dominic isi tine jucariile in manutze... eu nu ma gandesc decat cat de importanta e treaba asta pe cand le-or iesi dintisorii si vor simti mereu nevoia sa roada cate ceva (ca ca acum nu-si rod toata ziua manutzele )
Si pe mine m-a distrat f tare faza cu matzele de toate formele
Ralu_seby - spor la faza cu cate un san la o masa. La noi asa se intampla de la inceput, abia acum de cateva zile, seara inainte de culcare, nu mai da semne de somn imediat dupa primul san, asa ca am inceput sa-i dau si al doilea. Cand se trezeste la 5, incep prin a-i da din sanul pe care nu l-a golit seara.
Asteptam detalii de la party
Raluci - si eu zic sa nu te ingrijorezi cu suflul ala .
Intrebare pentru fetele cu copilasi cu suflu la inimioara: au copiii vostri o usoara tenta movulie in jurul guritei?
Alinus - spor la trebusoare si petrecere frumoasa, la asa cifra rotunda
Camelia - sa va traiasca puiul crestin
Cristinica - parca si lui Iuli iI trozneste din cand in cand cate o incheieturA, dar nu cred sa insemne ceva
Dymomo - mie nu mi-e clar cat a luat al meu in greutate in lunile din urma... dar din ce zici tu de Danut, pare ok.
Gata, am plecat o tura pe afara. Va pup, sa aveti o duminica reusita
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.
dymomo77 spune:
Ramo Dominic e un scump, e mumos de iti vine sa il mananci.
Ionela multumim pentru seveala... sa creasca Mihnea mare si sanatos .
Magdaz e o bucurie sa te aud din nou si ma bucur tare mult ca Rares e bine. Chiar ma gandeam de cateva zile la voi si asteptam un semn.
Si eu sper ca scumpa noastra Camy sa revina cat mai curand printre noi .
Eu am avut o noapte tare zbuciumata. Am venit de la nasi unde Danut mai mult a dormit, a papat san dar completare nu a vrut asa ca l-am bagat la nani si de la 23.45 pana la 9.30 a cerut san de cel putin 15 ori . La 10 am cedat si am pus sotul sa faca un bibe si sa il hraneasca si am bagat si eu o ora de nani cap coada. Acu doarme linistit si astept trezirea pentru o plimbare prin deja celebrul Copou.
mami fericit de Dan Mihail
cristina_boc spune:
Buna dimineata si de la Zalau, unde ninge si acum.
Ce mult iubeam zapada in copilarie, dar acum parca nu prea imi e draga.
Am cam lipsit saptamana asta, oricum nu scriu eu prea mult, dar am citit tot timpul.
Diana , si-a amintit cineva si de mine. Am renuntat la antibiotic. I-am dat jumate din doza prescrisa cand am ajuns acasa, dupa care am renuntat. Rosu in gat nu se trateaza cu antibiotice. Dar eu din disperare....
L-am tratat cu multa dragoste si tinut in brate, si acum este bine. Si s-a invatat si in brate.
O duminica placuta tuturor!
CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
http://family.webshots.com/album/576105196nUplYZ
http://picasaweb.google.ro/c.borostean
cristina_boc spune:
Lavinia multumesc de cafea:, tare buna si ce bine prinde.
Andrei a inceput sa-si schimbe programul de somn in aceasta saptamana. Ziua doarme destul de putin, cate 5-10 minute, in mai multe reprize. Dar se trezeste dimineata pe la 9-10. (Inainte se trezea pe la 7 dar dormea de la 11 pana la 16 cu o pauza de masa).
In schimb se trezeste noaptea mai des. Din 2 in 2 ore. De lenes ce e, adoarme la san si cred ca mananca putin.
Ieri a stat la san aproape toata ziua. Nu stiu ce a avut. Ma tine pe post de suzeta, ca pe ale lui mai nou le arunca.
L-am cantarit aseara si are 5350g.
CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
http://family.webshots.com/album/576105196nUplYZ
http://picasaweb.google.ro/c.borostean
laviniablaga spune:
Monis! Nici nu stii cat ma bucura faptul ca ai revenit cu o postare asa lunga. Inteleg totodata ca si prezenta alor tai si mai ales baietelul iti ocupatot timpul...asa ca lipsa ta dintre noi e motivata!Imi pare tare bine ca vestile pe care ni le dai despre Iulian sunt asa bune, sa aud ca se odihneste atat de bine noaptea, si ca se arata atat de interesat de lucrurile care il inconjoara!Atunci cand este in brate si Rares cerceteaza toate lucrurile din jur si e foarte atent!
Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE
na_bo spune:
buna si de la noi!
eu nu reusesc sa fiu asa matinala, am noroc ca si amalia doarme pana pe la 8, 9, apoi pana papam, ne schimbam ne jucam putin, adoarme e 11, 12.
desi nu tin mortis la Valentine Day, imi place ca exista o zi in care sarbatorim mai mult IUBIREA. ce ne am face fara ea?asa ca multe inimioare pline de fericire tuturor
la noi e o zapada, e frumos dar parca asteptam totusi primavara
many_bani spune:
Salutare si de la noi,
Am terminat si noi cu botezul, ne-am linistit, piscotelul a fost nesperat de cuminte, a avut doua mom. de plans: cand la indesat preotul in cristelnita si cand au venit ursitoarele. In rest a fost cuminte, a dormit, s-a jucat in landou sau a trecut din mana in mama la invitati. A stat in restaurant toata petrecerea, cu exceptia cand trebuia sa manance, am avut carutul cu noi si acolo a dormit, s-a jucat,nu l-a deranjat muzica, luminile, a fost de gasca. Petrecerea a fost ok, am mancat, am dansat, deci ne-am distrat.
Acum ne pregatim de baita si sper sa fie de comitet si sa nu planga, nasa este foarte stresata ca daca plange bebe.
Cand o sa adun toate pozele o sa incarc.
Acum incerc sa mai citesc din urma.
Va pupicesc.
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
Ancutza_Bro spune:
salut mamici
noi am evoluat putin...ne culcam noaptea la 2 jumatate nu la 4 cum faceam inainte ... poate incet incet ne obisnuim cu ideea ca noaptea se face nani iar ziua ne jucam
many_bani sa-ti traiasca Vladut cel crestinat, ma bucur ca a fost cuminte si sunt convinsa ca nu va plange la baita
monis trecem noi si peste noptile astea nedormite , chiar observasem de ceva timp ca si Sabina are o tenta movulie in jurul guritei, initial m-am cam speriat dar se pare ca nu e singura, o fi cazul sa ma ingrijorez?
Na_bo ai dreptate, nimic nu este mai frumos decat sa sarbatoresti iubirea....nu ca ar trebui o zi speciala ca sa amintim celor dragi cat ii iubim
"La multi ani de ziua indragostitilor" fetelor...va doresc sa fiti iubite...mult si intens, atat de partenerii de viata si de puiutii vostri cat si de toti cei care va sunt aproape
Lavinia cred ca ar trebui sa ii punem la telefon noaptea pe copilasii astia ai nostri...poate daca vorbesc intre ei ne lasa pe noi sa ne odihnim
cristina boc ma bucur ca Andrei este mai bine...nimic nu e mai placut decat tratamentul cu dragoste si imbratisari
Dymomo plimbare placuta in frumosul Copou
Ionela lui Mihnea , sa creasca mare si sa fie sanatos
tuturor care se sarbatoresc astazi
Lumi, Andre va pup si va doresc sa nu mai fiti nevoite sa stati atata timp departe de iubitii vostri parteneri ...Andre sa ai drum bun si linistit
Stephy pupam mamica ocupata si copilasii frumosi ... Sabina m-a rugat sa-ti spun sa-i transmiti lui Iustin din partea ei "Happy valentine's day" si ca ii pregateste o cu mult laptic
revin mai tarziu , Saby are chef de joaca si eu nu o bag in seama si ma cearta de numa'
...stiti voi...toate , fara exceptie
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
ionelamaria spune:
Noi am fost la plimbare si cumparaturi... ca e asa frumos afara. soare cald... si acusica se intorc ninsorile si ploile...
Vorbeati de sarbatoarea dragostei...Ma gandeam ca noi ( eu si sotul ) nu am sarbatorit niciodata 14 feb... noi sarbatorim pe 24 ( dragobete) parca e mai putin mercantil. ... e mai cald... si parca e numai al nostru... na... asa suntem noi... ma ciudatei. Intrasem in magazin sa refacem stocurile si totul era numai inimioare si.... d'astea... Pana la urma... e o sarbatoare fiecare zi impreuna.... asa ca ce mai conteaza?!
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE