Fulgusori Noiembrie-Decembrie 2009(23)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Incerc sa actualizez informatiile din mers... nu voi avea timp deocamdata sa citesc din urma.
Ce s-a intamplat cu Camy? E suparata pe noi?
Pt. Monis: ce se intampla cu suflu la inimioara si tenta movulie din jurul guritei? Ca mamica de cardiac stiu ca inseamna desaturare, Rares face asa daca plange foarte tare, in cazul lui e de asteptat (si de evitat pe cat posibil).
Nu vreau sa sperii pe nimeni, mai ales ca nu stiu ce s-a intamplat de la inceput, dar cred ca nu este ceva de neglijat; desi la Tg. Mures am vazut copilasi care erau mereu invinetiti in jurul guritei si la ochisori... nu stiu cat ii afecta dar oricum erau sub supraveghere medicala.

_
Magda, mami de Liviu-Rares (Andrei) 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Ionela - am dat si noi acum o tura pe afara (piticul a fost cu mama intr-o plimbare separata) si ne-au cam degerat oasele. Chiar i-am spus lui tati (noi nu sarbatorim niciodata 'valentinul') ca daca mi-ar fi luat o floare azi i-o dadeam sa mi-o duca, sa nu-mi cada mana de la frig (erau o multime de fete pe strada cu cate o floare si cu o mutra usor nefericita de la degetelele inghetate cu care o duceau)

Magda - intreb de curiozitate ca si la Iulian mi se pare ca e usor albastriu / movuliu in jurul gurii, dar pana acum nu mi-a zis pediatrul ca ar fi ceva de urmarit. E drept ca nu l-au ascultat multi doctori (inafara de pediatru, doar neonat-ul de la maternitate pana la externare) si nici eu nu vreau sa-mi fac griji inutile, dar vorbind fetele pe aici ieri de suflu la copii, m-am intrebat si eu.... parca stiam de pe undeva ca albastreala asta ar fi ceva legat de circulatie.... oi sti prostii. (Cand ii fac baita mi se pare ca ori i se accentueaza albastreala, ori mi se pare din cauza ca restul pielii isi schimba usor culoarea si stiu ca am citit undeva ca poate fi si de la frica... poate astea-s alte prostii ).

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Am incercat sa gasesc alte mamici de cardiaci pe forum (pt. ca, desi pare un cliseu, numai cine a trecut pe aici stie cu adevarat ce inseamna); si am gasit propunerea unei mamici legata de o petitie pt. suplimentarea fondurilor la Tg. Mures.
Am constatat cu tristete ca este adevarat cliseul, subiectul a fost rapid inchis pt. ca: "Actiunea SAnsa la viata, sansa la noi amintiri (initiata de Procter and Gamble) - s-a incheiat iar www.desprecopii.com a sprijinit-o in mod deosebit."
Repet si eu: momentan doar la Tg. Mures se fac operatii pt. copii iar anul acesta fondurile au fost reduse la 1/2.
Sunt copii care nu au timp sa ajunga in strainatate, care nu au timp pana Marie Curie va opera, pt. ei Tg. Mures este singura sansa.

http://www.petitieonline.ro/petitie/fonduri_pentru_institutul_de_boli_cardiovasculare_si_transplant_tg_mures-p23145044.html"

_
Magda, mami de Liviu-Rares (Andrei) 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

salut mamici
many_bani sa-ti traiasca Vladut cel crestinat, ma bucur ca a fost cuminte si sunt convinsa ca nu va plange la baita

Multumim de urari.
Pupam frumuselele de la Piatra

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia86 spune:

Lavi, DianaR, Lumi, Miany va multumim pt. comentariile la pozici si va trimitem un .
magda am semnat petitia si uram multa sanatate lui Rares
Monis am vazut pozicile cu Iulian, este un superb creste tare frumos.

Camelia fericita de David Cristian ( 14 dec. 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

magda- semnat petitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Semnat.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Floricik, am vazut si eu pozicile cu Ema, tare tare haioasa mai e cum doarme si ce pozitii isi trage in somnicE scumpa tare si are un nasuc asa in vant

Magda am semnat si eu petitia, sper sa ajute la ceva..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinica09 spune:

MAGDA am semnat si eu petitia

Mergi la inceput