Fulgusori Noiembrie-Decembrie 2009(23)
Raspunsuri - Pagina 11
magdaz_ina spune:
Incerc sa actualizez informatiile din mers... nu voi avea timp deocamdata sa citesc din urma.
Ce s-a intamplat cu Camy? E suparata pe noi?
Pt. Monis: ce se intampla cu suflu la inimioara si tenta movulie din jurul guritei? Ca mamica de cardiac stiu ca inseamna desaturare, Rares face asa daca plange foarte tare, in cazul lui e de asteptat (si de evitat pe cat posibil).
Nu vreau sa sperii pe nimeni, mai ales ca nu stiu ce s-a intamplat de la inceput, dar cred ca nu este ceva de neglijat; desi la Tg. Mures am vazut copilasi care erau mereu invinetiti in jurul guritei si la ochisori... nu stiu cat ii afecta dar oricum erau sub supraveghere medicala.
_
Magda, mami de
Liviu-Rares (Andrei) 18.11.2009 si
Iarina 31.01.2006
monis5 spune:
Ionela - am dat si noi acum o tura pe afara (piticul a fost cu mama intr-o plimbare separata) si ne-au cam degerat oasele. Chiar i-am spus lui tati (noi nu sarbatorim niciodata 'valentinul') ca daca mi-ar fi luat o floare azi i-o dadeam sa mi-o duca, sa nu-mi cada mana de la frig
(erau o multime de fete pe strada cu cate o floare si cu o mutra usor nefericita de la degetelele inghetate cu care o duceau)
Magda - intreb de curiozitate ca si la Iulian mi se pare ca e usor albastriu / movuliu in jurul gurii, dar pana acum nu mi-a zis pediatrul ca ar fi ceva de urmarit. E drept ca nu l-au ascultat multi doctori (inafara de pediatru, doar neonat-ul de la maternitate pana la externare) si nici eu nu vreau sa-mi fac griji inutile, dar vorbind fetele pe aici ieri de suflu la copii, m-am intrebat si eu.... parca stiam de pe undeva ca albastreala asta ar fi ceva legat de circulatie.... oi sti prostii. (Cand ii fac baita mi se pare ca ori i se accentueaza albastreala, ori mi se pare din cauza ca restul pielii isi schimba usor culoarea si stiu ca am citit undeva ca poate fi si de la frica... poate astea-s alte prostii
).
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride. 
magdaz_ina spune:
Am incercat sa gasesc alte mamici de cardiaci pe forum (pt. ca, desi pare un cliseu, numai cine a trecut pe aici stie cu adevarat ce inseamna); si am gasit propunerea unei mamici legata de o petitie pt. suplimentarea fondurilor la Tg. Mures.
Am constatat cu tristete ca este adevarat cliseul, subiectul a fost rapid inchis pt. ca: "Actiunea SAnsa la viata, sansa la noi amintiri (initiata de Procter and Gamble) - s-a incheiat iar www.desprecopii.com a sprijinit-o in mod deosebit."
Repet si eu: momentan doar la Tg. Mures se fac operatii pt. copii iar anul acesta fondurile au fost reduse la 1/2.
Sunt copii care nu au timp sa ajunga in strainatate, care nu au timp pana Marie Curie va opera, pt. ei Tg. Mures este singura sansa.
http://www.petitieonline.ro/petitie/fonduri_pentru_institutul_de_boli_cardiovasculare_si_transplant_tg_mures-p23145044.html"
_
Magda, mami de
Liviu-Rares (Andrei) 18.11.2009 si
Iarina 31.01.2006
many_bani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ancutza_Bro salut mamici many_bani sa-ti traiasca Vladut cel crestinat, ma bucur ca a fost cuminte si sunt convinsa ca nu va plange la baita ![]() |
Multumim de urari.
Pupam frumuselele de la Piatra

mami de
Vlad (29.10.2009)Poze
camelia86 spune:
Lavi, DianaR, Lumi, Miany va multumim pt. comentariile la pozici si va trimitem un
.
magda am semnat petitia si uram multa sanatate lui Rares
Monis am vazut pozicile cu Iulian, este un superb creste tare frumos. 
Camelia
fericita de
David Cristian ( 14 dec. 2009)
floricik spune:
Semnat.
Floricik mami de
Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
laurairina13 spune:
Floricik, am vazut si eu pozicile cu Ema, tare tare haioasa mai e cum doarme si ce pozitii isi trage in somnic![]()
E scumpa tare si are un nasuc asa in vant
Magda am semnat si eu petitia, sper sa ajute la ceva..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)![]()
rechinas in pozici