Fulgusori Noiembrie-Decembrie 2009(23)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

saluti,

azi ne plimbaram si noi in toate directiile, nu sarbatorim valentinul, sau ma rog sa zicem ca am folosit aceasta ocazie pt a da "liber la sices" am eliberat caprioara

din ce stiu cu movul in jurul guritei (ce am citit de cand am alfat ca are remus suflu) ca este un grad mai mare de suflu sistolic , acu nu stiu ce sa zic, dar moni, eu zic sa nu-ti faci probleme, pe remus l-au mai vazut 2 pediatrii inainte si nu au zis nimik, acum ultimul a sesizat

floricik - pupam Ema frumoasa

Sa ne traitit fugisori dragi

Ralu, mami de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
Poze BUBU

"Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Buna seara fetilor
Gata botezul si pentru noi, impresiile sint si mai bune si mai putin bune, bebe s-a comportat exemplar, promit sa pun poze cit de repede
Am intrat sa va pup, sint obosita moarta, vorbim miine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

HAPPY VALENTINE!!!

VA DORESC TUTUROR SA IUBITI MULT SI SA FITI IUBITE LA FEL DE MULT.

(....chiar daca eu tin mai mult la Dragobete dar daca e vorba de iubire si de Valentine's day, de ce nu?!...Desi ar trebui sa iubim in fiecare zi ;))

VA PUP PE TOATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

FLORICK vazut printesa dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna seara fetele!
Eu nu mai am timp sa intru pentru ca am inceput curatenia , in 3-4 zile ne mutam
Maine ma duc cu Maya si cu socramiu(Laurairina, daca ne-ai vedea ce bine ne intelegem, nici nu-mi vine sa cred).Sunt pusa rau pe scarbele de la cabinet , si vreau sa ma iau de ele si chiar sa le cer banii innapoi pe vaccin si dosarul fetii sa o mut, dar vreau sa ma duc cu ceva sigur,, asa ca spuneti-mi daca stiu bine:
Daca era vaccinul strain trebuia sa-mi dea cutia acasa, si am inteles ca este o singura intepatura nu 2 cum ne-a facut noua...zic bine?????

fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

AAAA..si inca ceva
Raportez 64,4 kg pe acelasi cantar, si cantarita seara nu dimineata ca pana acum, si cu haine de strada nu de casa...deci as mai putea scadea usor vreo 200gr........da treaca de la mine.......vreu un brat de frezii, ca merit..nu?

fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

Stephy pupam mamica ocupata si copilasii frumosi ... Sabina m-a rugat sa-ti spun sa-i transmiti lui Iustin din partea ei "Happy valentine's day" si ca ii pregateste o cu mult laptic

Draguta de Sabinuta n-a uitat de "valentinul" ei si i-a pregatit o cina delicioasa care ii prinde bine puturosului de Iustinut ca-i cam certat cu tzatza .Si se bucura ca-i asa indrazneata ca el e foarte timid si lipsit de initiativa.
Totusi ii daruieste cu drag un buchetel de frezii .

Va pupam dulcicilor

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Simina am un buchetel de frezii pt tine .Super ca ai rezultate bune la cantar desi eu zic ca nu aveai nevoie.Sa ai spor la curatenie si sa rezolvi litigiul cu dna doctor .Nu pot sa te ajut prea bine in legatura cu vaccinul .Nu mai stii ce vaccin ai cumparat?La infanrix se face o intepatura si costa peste 230 ron iar la pentaxim se fac doua intepaturi pt ca nu se combina cu cel contra hepatiteiB in aceeasi seringa si costa sub 200 ron.
Sper sa te lamuresti maine .

_
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

toate mamicile si toti fulgusorii si extra pupici pt proaspetii crestini .
Parca si gemeneii Ariadnei se numara printre crestini,poate vii mami sa ne povestesti cum a fost
Many_bani nu cred ca-i bebe sa nu planga deloc la botez asa ca din ce povestesti tu a fost foarte cuminte Vladut.Felicitari!

Ne-am intors din Sinaia cea plina de nameti ,am respirat aer curat desi mai mult am stat in vizite .Bebe a fost cumintel dar nu asa cum e acasa ci a mai marait, ba mai mult a cam facut nazuri la papa .Surioara a fost tare incantata ,vineri noaptea am culcat-o cu greu,nu se mai despartea de jucariile ei de acolo.Asta dupa ce a stat o vreme la gratar cu baietii.
Acum fug la nani ,sa aveti o noapte linistita

_
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Magda, am semnat petitia si am trimis-o mai departe. Multa sanatate!

Si Nicholas era albastrui deasupra guritei cand era mic , adica in prima luna din cate tin minte. Pediatrul a spus ca nu e nici o problema. Acum a trecut.

In cateva minute o sa pun niste poze facute azi si un filmulet la semnatura.

Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Poze
www.youtube.com/watch?v=2rJh5IWto3M" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput