Fulgusori Noiembrie-Decembrie 2009(23)
Raspunsuri - Pagina 13
BoboMom spune:
Legat de culoarea pielii - cand pielea bebelusului este expusa la aer (nu neaparat aer rece) capata o culoare rosiatica si parca ar avea niste cerculete (nu stiu cum sa exprim altfel ). Asta tot pediatrul ne-a spus la unul din primele controale. Monis, parca tu ai spus ceva de culoarea pielii, daca nu ma insel. Nu stiu daca la asta te refereai.
Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Poze
www.youtube.com/watch?v=2rJh5IWto3M" target="_blank">Filmulete
laurairina13 spune:
Niatzaaa!!
M-am trezit mai cu spor in dimineata asta, caci tre sa ma apuc voiniceste de terminat martisoarele mele crosetate, pe urma un puloveras Amaliei, pe urma poate o posetuta crosetata..sa vad cat timp imi lasa si rechinasaaa..
Siminooo, iote aici !! Felicitari pt kg date jos!
Daca ai sti ce mult ma bucur pt voi ca va mutati la casuta voastraa..parca ma vad pe mine cum ar fi daca ne-am muta si noi in sf la apartamentu nostruSpor la curatenie, si sa dati chef mare de casa noua, inteles???
Breeeeeee....sa ma laud si iooo : raportez 60.4kg, adica minus 1.4kg (sa nu va pun sa ma cautati la tabel cat aveam sapt trecuta )
Daca mai trec si de pragul psihic de 60kg, sunt cea mai bucuroasa, sper saptamana viitoare sa raportez macar un 59.9..
Hai ca m-am laudat destul..va urez o saptamana minunataaa si spor la forumit..io is prin zona, va astept la colt cu floricele, purcelusi, martisoare, tot ce vreti voi!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
laviniablaga spune:
Buna dimi!!!!
Intru si eu, sa va salut si sa va urez o saptamana frumoasa!
Aseara am ajuns de la chef pe la 23.00, si am plecat de acasa de la 12.30 ziua!!! Rares a fost neasteptat de cuminte, a dormit, a mancat, s-a hilizit la toti invitatii, asa ca ne-am simtit tare bine!
Magda, sa stii ca si eu am semnat petitia!
La cheful repsectiv m-am intalnit cu o mamica de fetita de 7 luni, si am schimbat cateva pareri cu ea, cu privire la cresterea copiilor. Vreau sa va spun ca fetita ei, la 7 luni, cantareste 9 kg, a mancat piept exclusiv, pana la 5 luni jumatate, si abia apoi a inceput diversificarea...insa primeste tzitzi si acum. Mi-a spus ca atata timp cat pot alapta sa o fac, pentru sanatatea celui mic. Copila respectiva la cele 7 lunite stie sa se ridice singura din sezut in picioare, tinandu-se de canapea, stie sa faca doi pasi in patru labe...ingana pe toata lumea pentru a atrage atentia....ma gandeam ca peste 3 lunite si copiii nostri vor face la fel de multe progrese. Am vorbit si despre momentul diversificarii, si mi-a spus ca a inceput cu celebrul suc de mar, dar ca acum fetita mananca tot felul de piure-uri din fructe, fructe combinate cu legume(gen mar+morcov, ananas+brocoli, etc). Ieri, dupa vreo doua ture de tzitzi a mancat, 350 grame de cereale din acelea de la milupa cu 4 fructe si un activia combinat cu actimel-mi-a explicat ca la sfatul medicului a preferat sa ii dea un iaurt natural, cremos, decat iaurturi cu fructe sau celebrul danonino...pentru gust, uneori ii mai adauga pulpa de citrice. De asemenea mi-a spus ca o data pe saptamana ii face un fel de [iure din telna + carnitza de curcan si ii da si galbenus de ou, dar nu mai mult de 50 grame. EU sfaturile pe care le-am primit de la ea le-am considerat extrem de folositoare, mai ales pentru ca am observat cat de bine se dezvolta fetita... Sper ca nu v-am plictisit cu povestioara.
Va pup!
Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE
nov.dec2009 spune:
Laurici am vrut sa fac up-date-ul, dar era deja facut felicitarile mele (Lavinia)
Sa ma laud si eu..cantarul a aratat 52.00 kg! Saptamana asta am fost mai lenesa...am scazut numai 400 de grame asa ca primesc jumate de !!!
Mamici de fulgusori
ionelamaria spune:
Mneata
Vreau cafeluta!
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin Buna seara fetele! Eu nu mai am timp sa intru pentru ca am inceput curatenia , in 3-4 zile ne mutam Maine ma duc cu Maya si cu socramiu(Laurairina, daca ne-ai vedea ce bine ne intelegem, nici nu-mi vine sa cred).Sunt pusa rau pe scarbele de la cabinet , si vreau sa ma iau de ele si chiar sa le cer banii innapoi pe vaccin si dosarul fetii sa o mut, dar vreau sa ma duc cu ceva sigur,, asa ca spuneti-mi daca stiu bine: Daca era vaccinul strain trebuia sa-mi dea cutia acasa, si am inteles ca este o singura intepatura nu 2 cum ne-a facut noua...zic bine????? |
Eu am avut Infanrix, am dat ceva mai mult la dr ca sa nu ma complic eu sa-l cumpar ca mi-a spus sa-i iau eu daca il gasesc mai ieftin si sa-l aduc intr-un vas cu gheata... asa ca nu am vrut sa ma complic. Am dat 280 pe el si l-a tesfacut in fata mea, mi-a dat cutia sa citesc prospectul si sa o pastrez in caz de Doamne fereste ceva... o am si acum... Idee e sa pot da IN JUDECATA FIRMA PRODUCATOARE.... DAR , SINCER, NICI NU VREAU SA MA GANDESC LA ASA CEVA. Pana una alta, era normal sa ai cutia... ca daca se intampla ceva.... si ajungeai la urgenta cu fata... era cazul sa ai cutia si prospectul la tine... si asa mai departe...
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
laviniablaga spune:
Am vazut ca esti pusa pe lucru serios Laura. Eu sincer nu am nici un chef de nimic, nici macar sa imi aranjez hainele prin dulapuri..dar de nevoie o sa fac si asta!
Am vazut ultimele 3 poze ale rechinasei, si am observat ce spor are la papat manutele. Eu uneori il surprind pe Rares uitandu-se atent la manute, si apoi incercand sa si le bage pe amandoua in gurita...Ce se mai enerveaza cand isi da seama, ca abia una ii incape cu greu acolo!
Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin Buna seara fetele! Eu nu mai am timp sa intru pentru ca am inceput curatenia , in 3-4 zile ne mutam Maine ma duc cu Maya si cu socramiu(Laurairina, daca ne-ai vedea ce bine ne intelegem, nici nu-mi vine sa cred).Sunt pusa rau pe scarbele de la cabinet , si vreau sa ma iau de ele si chiar sa le cer banii innapoi pe vaccin si dosarul fetii sa o mut, dar vreau sa ma duc cu ceva sigur,, asa ca spuneti-mi daca stiu bine: Daca era vaccinul strain trebuia sa-mi dea cutia acasa, si am inteles ca este o singura intepatura nu 2 cum ne-a facut noua...zic bine????? |
ma bucur ca mai aveti nitelush pan la mutare
legat de vaccin, da 1 singura intepatura, si cutia la tine. 2 intepaturi sunt clar la cel de stat
succes
Ralu, mami de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
Poze BUBU
ionelamaria spune:
Lavi, merci de cafea
Ce vorbiti voi acolo? de curatenie? eu nici patul nu ma simt in stare sa-l fac azi... parca nu am dormit deloc, desi am dormit pana la 8 ( cu intreruperile de rigoare pe la 2 si pe la 5)
Andrelutu' sa aveti drum fara peripetii spre casa... imi dau lacrimile cand ma gandesc la emotia care trebuie sa fie in sufletul tau. Sper ca zilele care urmeaza sa ne trezim de mirosul cafelei din Italia
Mami fericita de Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
ionelamaria spune:
Simina, Raluci, atentie: numai infanrix e o intepatura. pentaxim presupune 2 intepaturi si e tot cumparat. Cel de la stat e gratuit si se fac 2 intepaturi ca pentaxim . Depinde pt care dintre ele ai optat, Simina. Daca ai optat si platit infanrix.... nasol rau cu 2 intepaturi... ca sigur nu era infanrix. Daca ai optat pt pentaxim .... poti face scandal ca nu ai nimic trecut in carnet si ca nu ti-a dat cutia si prospectul.
Mami fericita de Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
smaranditza spune:
'Neatza si de la mine.
Mai, nu-mi vine sa cred ca dupa ce am calcat in strachini rau de tot la sfarsit de saptamana (vineri seara la o zi de nastere, sambata la socri, ieri acasa cu ditamai pizza...), cantarul arata tot 69,0 De trei ori m-am urcat pe el dimineata, sa fiu sigura ca vad bine. Din cate observ, o saptamana dau jos un kg, o saptamana ma mentin (cu exactitate, chiar si la zecimale )
MA bag sa mai citesc din urma, asa mai in diagonala, ca am cam ramas de caruta in ultimele zile.
Edit: FELICITARI, si un brat mare de pt Laurairina in special, si pentru toate fetele cu rezultate bune la cantar.