Fulgusori Noiembrie-Decembrie 2009(23)
Raspunsuri - Pagina 14
laviniablaga spune:
Ione
Smaranditza, ma bucur ca te mentii!Decat sa pui in plus, mai bine stagnezi!Bv
Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE
simina_kin spune:
Neata fetele
Stefy, Ionela, raluci multumesc pt raspunsuri
Cand am vacut vaccinul am dat 180lei. Azi am sunat doctora sa vad la ce ora ma duc la cabinet si mi-a zis ca azi nu-i ea acolo, decat asistenta si doc tanara (care-i incepatoare), si-a ramas sa ma duc miercuri.Am intrebat-o cum se numeste vaccinul care i la facut fetii la 2 luni si mi-a zis Pentaxim
Avand in vedere ca Stefi mi-a zis ca are 2 intepaturi si-i mai putin de 200, incep sa cred ca nu am luat teapa
Oricum ar fi pe asta de 4 luni il fac de stat ca nu avem bani.Mi-a zis ca dif intre antre cel cumparat si cel de stat consta intr-o imunizare anti-nu-stiu-ce , dar ca putem sa recuperam la cel de 6 luni dc-l facem pe cel strain...
Pana una alta sa va zic ca am facut febra musculara la cate genoflexiuni am facut ieri spaland la faianta-gresie-geamuri, mobile, parchet + urcatul scarilor de nspe ori
pentaxim
fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
coquelicot spune:
Neatza , pup u
In primul rand sa ne laudam:
in weekend am fost si noi pentru prima data cu omuletul la cumparaturi, pus in wrap. Eram un pic cu inima stransa caci avea combinezonul de iarna si el face urat la infofoleala. N-a vociferat. Era coplesit de tot ce vede si a si adormit in el..
Dar cand am vazut puhoiul de oameni, aveam impresia ca toti tusesc spre noi si ca e o galagie infernala cu tanti aia din difuzoare...ma rog, ideea este sa il introduc, incet, incet in spatii publice. A fost super ok.
Apoi, duminica am plecat numai in vizite, si n-a zis nici pas..
Aseara, cand il masam eu pe spate, pe masa de infasat, s-a intors de pe burta pe spate de 3 ori, fara ajutor, si fara sa ii pun manuta sub el.
In plus, ne-a facut fleasca la baita, dadea din picioare si manute cu mare elan:)
Acu'ca mi-am laudat cioara sa trecem la altele:
Magda- bine ati revenit sanatosi, am semnat si eu petitia
Laurairina - ce mai zice rechinasa? Tot intr-un hohot o tine? Eu abia astept, trebuie sa fi fost extraordinar momentul.
Lili - vezi ca ai promis poze cu tine, nu mai ai motiv sa te scuzi ca esti in pijamale.;))
LauraG- Tare frumos piticotul tau:)
pentru cantar, ieri aveam 75, dar avand in veder ca am balotat o gauffre si ceva mancare in exces in vizite, bagati-ma cu un 76.
pup fara exceptiune
mami de bebe MATEI (10.11.2009)
laurairina13 spune:
bre da tare proasta mai isScriu repede mesaj sa ii povestesc Laviniei ca si a mea e cu manutzili intr-o treaba incontinuu, postez repede, si dau sa ma uit sa mai citesc..
Cand colo, vad cca noiem-dec scrie acelasi lucru ca fiisa se joaca cu manutzili si s-a dus la lasata secului la socri..si nu intelegeam ce si cum.......Cine mai face exact ca noi
Cand colo eram eu logata cu userul comun...
Desteapta ih????
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
laurairina13 spune:
Acu sa postez si mesaju buclucas:
Ma laudam ca si fiimea isi framanta manutzili intens, si daca ar avea 3 manutzi si le-ar baga pe toate in gurita..
Ieri am fost si noi la lasata secului la socri, si desi am halit ca sparta, surpriza..ca si la Smaranditza, nu am pus pe mine, din contra s-au mentinut kg scazute pe parcursul sapt trecute
Fiimea a fost tare de comitet, s-a plimbat de la unu la altu fara probleme, radea cu noi la masa, povestea cu bunicasa..ce sa mai , a facut atmosfera pitica
Si a primit si o palmuta in plina fata de la var'su cel obraznic, rasfatat si gelos, si m-am umplut de draciSi-a luat-o el pe urma de la toata lumea, dar faptul a fost consumat...
Ma face sa ma gandesc bine si sa facem bb 2 cat de curand se poate face, sa nu fie prea mare dif dintre bebei sa nu se3 ajunga la gelozia asta...
rechinas in pozici
dankutza spune:
Maine o opereaza pe mama. In dupa-amiaza asta o duce la spital. Am intrat in panica! Nu pot sa citesc ce ati scris. Nu ma simt in stare. Sper ca totul e bine la toata lumea. Va pup
Mami de amazoana
My Perfect Baby - poze de la 6 saptamani(nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix
Ancutza_Bro spune:
'neatza fetelor...
eu sunt uite-asa:
Sabina s-a intors ieri de pe spate pe burta ! e adevarat ca statea putin mai ridicata pe o pernuta dar tot e un lucru extraordinar siiiii am vrut sa ii pun o caciulita (lucru ce se intampla rar in casa) si m-a certat de mama focului incruntata spunand foarte clar : "nei nei ne ne ne"
m-am topit toata aseara ...creste pustoaica mea
Lavi saru'mana de
Stephy pupam Iustinutul ca sa ii mai treaca timiditatea si multumim tare mult pt frezii, sunt florile mele preferate de primavara , ador parfumul lor
Simina avand in vedere ca si pentaximul are doua injectii nu poti fi sigura daca ti l-au facut pe cel bun sau nu...parca ziceai ca nu l-au desfacut in fata ta...eu macar asta le-as reprosa si le-as aminti de cutie si prospect (pe un ton calm desigur )
Laurica ce-as mai croseta si eu o hainuta pt printesa mea, din pacate sunt "ANTI" si nu ma pricep deloc la chestii de-astea complicate
ai fost prea tare cu postarea ta de pe userul comun
Ionela daca nu te simti in stare sa faci patul, nu-l fa! nu e chiar asa mare tragedie o zi fara patul facut
Smaranditza tine-o tot asa cu kilogramele
Coque ma bucur ca v-a priit plimbarea si Mateiut a stat cumintel in wrap
Dankutza ce pot sa-ti doresc decat sanatate mamei tale si sa dea D-zeu sa treceti cu bine de operatia asta ...fii tare!
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
laurairina13 spune:
Danktuza, multa bafta, si sa iasa o operatie reusita! Fii tare, caci trebuie sa ii inspiri incredere mamei tale, sa nu te simta ca iti e frica..Da?
Ma rog si eu la Doamne Doamne sa iasa totul bine!!
rechinas in pozici
laurairina13 spune:
Ancutza asa eram si io cand s-a hlizit fiimea cu voceee..eram flescaita toata..
Cresc puii nostri, si pe zi ce trece ne uimesc cu alte lucruri noi care le fac
rechinas in pozici
Ramonika spune:
ionela - la farm. help net din Alexandru se gaseste infanrix cu 246 lei (pret cu card, poti face cardul pe loc). cred ca e cel mai ieftin din tot orasul.
dankutza - multa sanatate mamei, sa-i reuseasca operatia.
Ramonika Ruxandra tati si Vladutz