Fulgusori Noiembrie-Decembrie 2009(23)
Raspunsuri - Pagina 15
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika ionela - la farm. help net din Alexandru se gaseste infanrix cu 246 lei (pret cu card, poti face cardul pe loc). cred ca e cel mai ieftin din tot orasul. Ramonika Ruxandra tati si Vladutz |
merci mult. Problema mea e ca dr mi-a spus ca trebuie transportat pe gheta( intr-o cutie ceva) si nu am vrut sa mai caut eu,..... ca sa nu spuna ca nu l-am tinut eu cum trebuie daca apare vreo problema Dar oricum, pt data urmatoare... ma mai gandesc... poate incerc eu sa-l cumpar... imi fac ceva curaj:D
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
ionelamaria spune:
Dankutza, sa dea DD sa fie totul bine. Ne rugam sa functioneze ok lucrurile si sa vii cu vesti bune
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
lylyana.ion spune:
neata si de la noi!
Dankutza, mult succes mamei tale maine la operatie si tie mult curaj!!!!
Ionela, vaccinul stiu ca tb tinut la rece, nu in gheata...ca e iarna afara, daca era vara mai ziceam
Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
laviniablaga spune:
Laura Esti tare!
Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE
laviniablaga spune:
Dankutza! Curaj! pentru mama ta! Ma gandesc cu drag la tine!
Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE
monis5 spune:
Neatzaaaa
Felicitari mamicilor care au botezat puiutii!
si felicitari si celor care au mai scapat de ceva kilograme in plus (eu sunt cam ca parca scad cam mult si nu prea mai am de unde, ca o sa raman o mana de oase intr-o piele cam prea mare... nici asa nu e bine...)
Simina spor la treaba! Astepta tratatia de casa noua .
Dupa vaccinul de la 2 luni (Infanrix}, doctorul a lipit in carnetelul de vaccinari codul de pe cutie, iar cutia am aruncat-o la gunoi.
Shtephy - deci a intrat si Iustinutul in faza de la 2 luni de care am povestit si noi, cu mici mofturele la san. Trece . Pupam copilasii frumosi si mamica de care ne e dor tare
LauraG - iarta-ma, m-ai intrebat zilele trecute ce fac cu lapticul muls. Pai il pun in recipiente de alea de pastrat lapte / papa la congelator de la Avent, pe care le sterilizez odata cu pompa de san. I-am dat 1 data din ele (oricum nu am asa de mult, am doar vreo 3-4 de cate 100-120 ml, ca atunci cand mulg putin - adica sub 50 ml - nu-l mai bag la congelat, ci il dau in ziua cu pricina) si 1 data i-a dat soacra-mea. Il dau cu lingurita de silicon si a mers super pana acum. Mi-am dat seama ca nedandu-i niciodata cu biberonul, de aia nu vrea nici sa auda de suzeta (la care am renuntat de tot si il las sa-si morfoleasca mainile... )
Cu culoare pielii, ma refeream la baie. Cand il bag la apa, cumva pielea parca devine usor mai palida, si atunci imi pare ca se vede mai tare albastriul din jurul guritei. Eu sper ca e doar in mintea mea
Laurairina - spor la "martisorit" . Hai ca partea cea mai grea cu apartamentul - cumpararea lui - a trecut. Mai ai putina rabdare si noi asteptam aici cuminti sa ne dai si tu de baut cand va mutati
Lavinia - ce fain ati petrecut. Pupam Raresul de comitet
Cat despre povestioara, toate bune, insa mie personal mi se pare aiurea sa-i dai copilutului asa mic activia si actimel . Adica astea-s toate numai din lapte praf facute si au o multime de ... "crocobauri" daca citesti pe eticheta... Parerea mea
Ionela - eu am luat vaccinul din farmacie si fiind iarna l-am dus fara grija acasa, unde l-am pus in frigider. Tare aia cu vasul cu gheata... te si vezi cu copilul intr-o mana si cu galetusa cu gheata in ailalta
Raluci - inteleg ca te bate gandul sa demarati "Proiectul BB2"?
Fetelor, sa transmitem azi un gand bun catre Andre si mica italianca... au un drum greu in fata lor... Sper ca diseara primim vesti ca au ajuns la casuta lor dintre munte si mare
revin curand (sper)
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.
na_bo spune:
neataa
ce buna e cafeaua LAVI, ce fain ati petrecut ieri
Dankutza-ne gandim la tine si la mama ta, sa fie totul bine
Simina -cred ca ai spor din moment ce va mutati la casa voastra
pupici la toata lumea
noi am dormit ft bine azi noapte de la 11 si un sfert la 8 cu pauza de titi la 5 jumate
rgagapie spune:
am fost plecate la tara de joi, deci am lipsit motivat . Pitica a fost rasfatata de numa, numai in brate a stat (o sa vad cum ma descurc azi). Sambata am taiat porcu (ala de craciun, daca nu am fost nu l-au taiat pana nu am venit si noi ). Asa ca iar s-a dus regimu meu, in plus am primit si tort ca asa e obiceiu.
De papat papam numai de la mami .
Acum plec sa vad daca reusesc sa depun dosaru de CIC.
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Poze noi
Poze botez
Ramona de Maya Paula (17.11.2009)
na_bo spune:
sa va pove ce am facut ieri cu amalia
am colorat manuta ei si mana mea cu tempera rosie, le am imprimat pe o foaie colorata si le am pus pe frigider pe cand a venit tati de la lucru
l am impresionat, mai ales ca i am scris-Tati te iubim
monis5 spune:
na, ca am revenit urgent, ca piticul, dupa ce acum 1 ora jumate s-a jucat cu sanul si a ras cu el in gura , s-a gandit totusi sa mai pape ceva. Intre timp am bagat putin pompa, sa mai eliberez din laptic, dar n-am avut mare succes. Mai bine, are ce papa el acuma
Coquelicot - si eu sunt usor stresata cand ies cu Iuli prin magazine, nu vad decat microbi purtati de colo-colo de sistemele de ventilatie dar incerc sa ma abtin, ca doar n-o sa-l tin mereu in casa si cand o da prima oara cu nasul intr-o bacterie sa nu stie ce e aia
Ce ati cumparat dragutz? Mai sunt reduceri?
Felicitari pentru intoarceri ... mai e asa putin pana vor incepe sa faca miscari din ce in ce mai complexe, care ii vor purta dintr-o parte in alta a patului... Iuli cand sta pe spate deja se impinge cu talpile in pat si inainteaza incet...
Sa stii ca eu ma gandesc diseara sa-i pun apa in cada mare ca sa aiba loc de desfasurare si sa renuntam in curand la cadita lui, ca asa de tare topaie si el, incat uneori mi-e teama sa n-o faca sa sara de pe suportii aia de cada
Laurairina - ai fost totala . Asa deci, nov-dec iti citeste gandurile
Un gand bun si pentru mami de Dankutza - sa dea DD sa fie totul bine .
Ancutza pupam Sabinutza care-si face mamica asa de fericita
Ramonika - voi ce mai faceti? Mai zi-ne si noua ceva de Ruxi
Na_bo - super somn ce a tras bebe . E tare fain cand nu te trezesti dimineatza rupt in 6 de la nesomn.
Rgagapie - bafta cu dosarul si felicitari pentru alaptat
v-am pupat! sa aveti o saptamana buna!
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.