Fulgusori Noiembrie-Decembrie 2009(23)
Raspunsuri - Pagina 8
cristinica09 spune:
CAMELIA,RALUCI va multumesc pentru raspunsuri...m-am mai linistit din punctul asta de vedere in schimb banditelul asta nu vrea sa mai pape decat foarte putin...50-60 ml la 4-5 ore.Astazi chiar am inceput sa ma ingrijorezSa fie oare de la vaccinul facut pe 9 feb?
RamonaCopot spune:
Diana, Lavi sarumana de complimente.
Lavi, da jucarioara aia de pt dentitie, moale umpluta cu ceva gel/apa. Acolo in poza doar ce i-o dadusem si a si bagat-o in gura. Molfaie la ea cam 10-15 min pe zi, pana se plictiseste si gaseste alta jucarie. Isi tine jucarelele cu manuta, uneori insista si la biberon sa il tina el singur si nu sunt putine datile cand si-l scoate/baga singur in gurita. Daca nu sta pe plan perfect orizontal da sa e ridice in fundulet, dar mi se pare mult prea devreme asa ca nici cand ii dau sa pape nu il mai pun pe perinuta.
Apropos...cand e voie sa stea in fundulet? dar de-a busilea cand incep sa ne curete podelele ?
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
ralu_seby spune:
Andrecluj, s-ar putea sa ai dreptate cu wrapul asta, cu toate ca mi se pare tare complicat..dar o aud si pe Krelia ca il foloseste..cine stie, ma tenteaza.
Matei al meu n-a mai inchis un ochi de la 12:30 cand a dormit juma de ora. Suntem pe la mama si ne-am chinuit toate sa-l adormim:si eu si mama si sor-mea. A supt de m-a capiat, parea ca a adormit si cand il puneam jos, soc!! Felinarele cat cepele!!!
Fete, suflu sistolic se poate rezolva de la sine in timp, nu cred sa fie mari probleme.
Azi i-am dat la fiecare masa doar cate un san, vom vedea cum se comporta.
Revin, va kissulesc pe toate fara exceptie
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
RamonaCopot spune:
Kreliuss...ditractie placuta in seara asta. Party tematic??? hm.... oae ce tema poa' sa fie in ajunul SF Valentin??? (mai..eu va banuiesc ca voi plecati de acasa sa mai proiectati un fotomodel mic , fratior/surioara pt Rares...cel putin eu asta as face in seara asta )
Ramona,
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Richard Raluci,Alinus,imi pare rau ca si bebeii vostri sunt suspecti de suflu sistolic....mai suntem eu si Dymomo cu bebeii in aceasta situatie. |
eu sunt sigura ca vor fi bine puii nostrii, nici nu gandesc altfel. dr mi-a zis sa stau linistita
lavi -
Ralu, mami de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
Poze BUBU
ralu_seby spune:
Pff, cred ca puiul meu trece printr-un puseu de crestere, altfel nu-mi explic d c vrea sa manance atat. A terminat de mancat la 19:15 si apoi la 20:15 a trebuit sa-l pun iar...si de dormit nu a dormit nici pana acum, sper sa cada lat la noapte. O fi din cauza ca suntem in alta casa decat a lui?
As manca o inghetata Nirvana cu cioco si lichior..
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
magdaz_ina spune:
Pe 10.02.2010, cand am implinit 12 saptamani, am ajuns si noi acasa!
Mami si Rares va pupa si va multumeste pt. sustinere.
Sper ca in curand sa pot citi macar putin din urma si sa scriu si eu mai des.
_
Magda, mami de Liviu-Rares (Andrei) 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
raluci_b spune:
gata culcat baiat, am revenit la silicoane, mi-a jumulit sanii de numa, nu am rezistat , mai incercam
Ralu, mami de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
Poze BUBU
RamonaCopot spune:
Magda, bine ati venit acasa . Sa fiti sanatosi si fericiti toata viata de acum inainte si sa nu mai stati prin spitale niciodata. si la micutul Rares si la mamica incercata.
Ramona,
laurairina13 spune:
Iete na..cand e vorba de hlizit pe aici eu lipsesc ziulica intreaga..
Acum am intrat si eu pe aici, am recuperat, si nu pot sa nu multumesc Cos_minutzei pentru surpriza frumoasa care mi-a facut-o Bre..ce vremuri..ce moravuri..ce destrabalare anu trecut pe vremea asta.. Am citit si eu si am regasit si fetili mele de pe aici Ramonika, Floricik si Raluci..acu vorba Ramonikai(sa te citez si io bre)..nu mai cetiti de acolo ca cine stie ce prostii am mai scris
RamonaC, tare faza cu matzele tale 'de toate formele'..si am vazut Dominicu, ce ficior frumos frumos ai si cu tenul alb ca laptele..Sa nu se deoache da ce o sa rapeasca inimile la feteeee
Diana, ma bucur sa aud ca ai 3 cezariene si a fost ok! ..si eu imi doresc sa mai facem un bebe, sa avem macar 2, si tot ma gandesc ca ar mai fi 2 cezariene..
Krelia, ma bucur ca ti-e de folos wrapul, deci zici ca e tare bun pt cele cu dureri de spate..hmm..si eu am niste dureri de imi vine sa nu mai iau rechinasa in brate cateodat
Ralu, sa treaca repede puseul de crestere, si sa revina bebe la programul normal!
Monisuuuu..pe unde umbli..ca te-am prins ca te uitai in pozicili Dominicului acu mai o juma de ora in urma..
Andre, mi-au iesit super bunuttzi gnocchi, ft bun pontul cu rosiile in loc de suc de rosii cum foloseam eu si iesea mereu acrut..
Magdaz, bine ati revenit acasa si pe forum, si sa dea Domnu sa nu mai fie nevoie sa mai ajungeti in spitale decat pentru controale de rutina
mai voiam sa zic ceva, da ma duc ca imi guita porcu in cusca ..sa ii dau de haleala..
Pe maineee! program de nanel pt bebei nedormiciosi de Lavi, Ancutza si Floricik
edit: sa nu va ganditi ca guita porcusoru de mine, ci porcusoru de Guineea, da?? ca eu vreau sa primesc luni floricele, gata cu porcii
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici