Fulgusori Noiembrie-Decembrie 2009(23)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Ralucisa va fie de bine distractia. Bravo voua ca va faceti timp si pentru voi. Multa sanatate lui Remus, sa speram ca nu e nimic grav acolo la inimioara. Si noua ne-a zis dr cea noua, ca nu-i place de ce Dragos e cam vinetiu in jurul guritei si sa facem un EKG.

Ce slabuta miscare aici pe forum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Dymomo, in lunile 3-4 nu mai iau ei asa bine in greutate. Oricum daca au luat un minim de 500mg e arhisuficient, chiar si mai putin eu nu m-as stresa cata vreme stiti deja poezia bebe e bine, vesel, uda scutece etc. La Vlad nu indraznesc sa va zic cat a luat ca a fost dezastru (suficient sa zic ca lua sub limita minima in primele 3 luni) dar nici nu vroia completare de nici un fel, nici lapte de-al meu, nici lp, nici cu biberonul (manca maxim 5 ml, 5 nu 50 nu e greseala!!!) iar cu seringa sau cu lingurita mananca ceva ceva dupa care varsa tot ce mancase . Asa ca ma lasat copilul in pace (ar fi mancat de foame ca facusem proba, i-am dat odata inainte de san si a stiut ce sa faca cu bineronul cu lapte praf) asa ca m-am resemnat si l-am lasat in ritmul lui. Timeea a mers binisor la inceput 600-1300-600 dupa care a inceput dezastru la un an avea mai putin decat avusese Vlad. Teo deocamdata e copilul ca la carte: 1000-1000-700. Sa vedem ce urmeaza, nu-mi fac eu prea mari sperante ca eu nu stiu sa fac copii dolofani ci diafani.

Roxi sa va traisca si voua micutul crestin!

Camelia bine ai revenit!

Alinush, da e un puseu de crestere, asa cere el mai mult lapte de la mamica lui, in curand va reveni la programul initial si tie o sa-ti pocneasca sanii cateva zile.

pupici la toate fetele fara exceptie!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

ROXYALY welcome back. Sa va traiasca bebitza crestinat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinus25

Ralucisa va fie de bine distractia. Bravo voua ca va faceti timp si pentru voi. Multa sanatate lui Remus, sa speram ca nu e nimic grav acolo la inimioara. Si noua ne-a zis dr cea noua, ca nu-i place de ce Dragos e cam vinetiu in jurul guritei si sa facem un EKG.

Ce slabuta miscare aici pe forum...

trebuie sa ne facem timp, sau ma rog trebuie sa incercam

doamne ajuta sa fie bine Bebeii, sanatate multa

Ralu, mami de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
Poze BUBU
"Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Diana merci mult. Asta fac acum toata ziua il pun la san, m-am ingrijorat un pic, m-am gandit ca poate imi scazuse mie laptele, ca incepusem sa mananc si eu mai sanatos, fara dulciuri, sucuri, si alimente grase... dar sunt o gramada de mamici care mananca asa si nu au probleme cu laptele. Sper sa dureze cat mai putin acest minunat puseu. La Riana aici m-am impotmolit si i-am bagat completare, rezultatul: intr-o luna nu mai aveam lapte. Mamaaa prin ce ai trecut tu cu Vlad si cata rabdare ai avut, esti de apreciat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Buna seara,
Am mai adaugat si noi pozici noi.

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Ramo, l-am vazut pe Domi si vreau sa iti zic ca se face din ce in ce mai frumos! Vroiam sa te intreb daca jucaria aia verde e special pentru dentitie. Domi o tine deja singurel cu manuta????

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Raluci, pupam familia petrecareata, si pe Remusica cel de gashka! Sper totusi ca problema descoperita de noul medic sa nu fie prea grava!Pup

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Fetelor,va multumesc pt toate gandurile si mesajele frumoase si pt faptul ca mi-ati fost mereu alaturi!

Andre,sunt foarte fericita si emotionata pt plecarea voastra, o traiesc si o simt ca si cum ar fi si a mea....o farama,acolo! Ma bucur ca s-a terminat totul cu bine,toate lunile de stat la pat ti-au adus o fetita sanatoasa si superba,iar de acum veti fi impreuna cu tati. Va doresc calatorie placuta,sa fie cat mai usoara si placuta si abia astept sa ne scrii `de acasa`! Cum au fost(si sunt) atatea asemanari in vietile noastre,ai fost intotdeauna speciala pt mine!

RamoC,Ionela,ma gandesc tot timpul la voi si stiu prin ce treceti,cat de greu va este....dar toate vor trece si,cand sotii vostri vor fi acasa,totul va fi doar o amintire care isi va pierde culoarea cu fiecare zi de fericire alaturi de omul iubit.

Monica , ma bucur ca si la voi e tati acasa! Nu am stiut ca si voi ati fost singure.....

Alinus25, 30 de ani e o varsta extraordinara,bucura-te de ea impreuna cu frumoasa ta familie!

Raluci,Alinus,imi pare rau ca si bebeii vostri sunt suspecti de suflu sistolic....mai suntem eu si Dymomo cu bebeii in aceasta situatie.

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

buna fetelor!

vroiam sa va spun ca am primit wrapul...Rares sta cam de juma' de ora in el...insa acum da semne evidente de foiala..o sa-l scot....
oricum, este super...pt durerea mea de spate...

azi m-am rasfatat...mani, pensat si "coafat"...am pus ghili'...pt ca la claia mea de par nu mi-au tinut maretele bucle....asa ca tot prins in vf capului l-am facut

diseara mergem la un party tematic..hihihi...abia astept

pup.. vorbim!

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput