Fulgusori Noiembrie-Decembrie 2009(23)
Raspunsuri - Pagina 6
Biara spune:
Salutari si de la noi
Pitica acum a adormit dupa o ora de joaca si ras, asa ca profit si eu de momentul acesta sa va salut si sa felicit familiile care s-au reintregit
Va multumim pentru comentariile la pozici Maia va pe toate si pe toti fulgusorii, e tare incantata de comentarii.
Simina, referitor la culoarea pielii cred ca cineva acolo sus s-a saturat sa ma tot auda ca ma plang de cat de alba sunt eu si pistruiata asa ca mi-a dat minunea asta si cand ma gandesc ca va avea si ochii albastri ca si mine, cred ca tati va sta cu pusca la usa in urmatorii ani , sunt fericita ca nu va avea probleme cu bronzatul ca si mine .
Ralu, eu pe pitica o pun cu mine in pat, dimineata dupa ce pleaca tati la serviciu si in cursul zilei dormim impreuna, si cu toate astea pana acum nu a facut urat cand o pun in patutul ei.
Am citit postarile de la aspirante, foarte emotionante, eu pe vremea aia nici nu ma gandeam ca in scurt timp voi avea un samburas mic, ma gandeam doar ca trebuie sa strang bani pentru fertilizare, sufeream cand auzeam ca cineva din familie asteapta bebe (ma bucuram dar sufeream la gandul ca poate eu nu voi tine niciodata un sufletel mic in brate care sa fie al meu) si tot asa. Din fericire D-zeu a avut grija de noi si ne-a binecuvantat cu minunea asta mica care ne umple in fiecare zi sufletele de bucurie,cate o data stau si ma gandesc ce sa ii mai fac mamarutei ca sa ii arat cat de mult o iubesc si o iubim.
hai ca iar am facut o ditamai placinta, va pupam pe toate si va dorim un sfarsit de saptamana frumos, iar maine sa aveti o zi plina de iubire (mai multa decat in celelate zile )
Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea
Alinus25 spune:
Roxyaly sa va traiasca micul crestin! Ce a mai crescut Matei! S-a facut mare si frumos
Ma bucur pentru fete Lumi si Andre ca s-au reintalnit cu taticii.
Laura si Andre mi-ati facut o pofta cu reteta aia de gnochi ca-mi ploua-n gura. 100% o fac si eu saptamana viitoare. As face-o acum, dar azi incep sa ma pregatesc si eu pentru ziua de maine cand ma sarbatoresc pe mine, cu ocazia implinirii (luni) mirificei varste de 30 de ani.
Daca nu mai intru va doresc weekend placut!
laviniablaga spune:
Biara, ce face printesa mica ... sau sa ii spun nora mea draga? Va pupam pe amandouaLavi si Rares!
Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE
camelia86 spune:
buna fetelor! sper ca nu ne-ati uitat.... de cand nu am mai dat niciun semn... dar am scuza: teroristul meu mic nu ma lasa nici sa respir bine...se trezeste de 6-7 ori pe noapte, uneori cu chef de plans alteori cu chef de "povestit ", iar ziua trebuie sa stau langa el si cand doarme ca daca indraznesc sa plec ma simte se trezeste si incepe concertul.
ce sa va mai zic de noi, papam san insa cand suntem prea "flamangiosi" dam si completare LP.
suntem crestini, pe 6 feb. am avut botezul, a fost tare frumos.
va pup pe toate si revin.. ma bag la citit din urma...
Camelia fericita de David Cristian ( 14 dec. 2009)
laviniablaga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camelia86 buna fetelor! sper ca nu ne-ati uitat.... de cand nu am mai dat niciun semn... dar am scuza: teroristul meu mic nu ma lasa nici sa respir bine...se trezeste de 6-7 ori pe noapte, uneori cu chef de plans alteori cu chef de "povestit ", iar ziua trebuie sa stau langa el si cand doarme ca daca indraznesc sa plec ma simte se trezeste si incepe concertul. ce sa va mai zic de noi, papam san insa cand suntem prea "flamangiosi" dam si completare LP. suntem crestini, pe 6 feb. am avut botezul, a fost tare frumos. va pup pe toate si revin.. ma bag la citit din urma... Camelia fericita de David Cristian ( 14 dec. 2009) |
Cand am citit postarea ta, parca m-ai descris pe mine, pana acum vreo luna si ceva! bine ai revenit!
Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE
laviniablaga spune:
Bine ai revenit Roxy!Sper ca problemele de sanatate au trecut si ca te poti bucura alaturi de Matei zi de zi.ai grija de tine. vazut pozele super de la botez!Pup si la voi!
cristinica09 spune:
Va si pe ziua de astazi.
Vreau sa va intreb ceva...Bebelusilor vostri le trosnesc incheieturile?De ceva timp simt la umeri si acum si la picioruse.
Si inca o intrbare...banditelul meu e cracanat ...la voi tibia este dreapta sau se vede ca o paranteza?
Scuze daca s-a mai scris si nu am citit eu.
camelia86 spune:
Cristinica si puiului meu ii trosnesc oasele... cred ca e normal, nu-i motiv de ingrijorare.
am pus pozici noi pe picasa cu puiul meu.... va invit sa le vedeti..
Camelia fericita de David Cristian ( 14 dec. 2009)
raluci_b spune:
heloo fetele, aseara pt ca tot canta www.popasmusic.com/" target="_blank"> nasu, am adormit baiatul si tzusti in club, am ajuns inapoi pe la 2 jumate, acum is cam cu ochii in pioneze, dar.....ce sa facem, nu le putem vaea pe toate. Remus a dormit tot timpul, ne-a lasat sa ne zbenguim
cosminutzule - ce ma bucur ca ne vizitez, si ca am retrait momentele frumoase, cand asteptam ziua urmatoare pt a ne testa
cristinica- si al meu mai trosneste la masaj, nu cred ca avemd e ce sa ne ingrijoram
andre - ti se vede fericirea si in scris
azi am fost la verificarea de 3 luni, la un nou pediatru, se pare ca bebe are un usor suflu sistolic, ramane de urmarit, in rest este bine, nu l-a cantarit, asta o sa merg sa fac la doctorita veche de la noi din sat
Ralu, mami de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
Poze BUBU
DianaR spune:
Salutare. Ne-am intors de la Timisoara, a nins de numa tot drumul incolo si inapoi... S-a intors iara iarna...
Laura, Lavi, Dana, va multumesc. Imi tot spune lumea ca m-a facut mai frumoasa sarcina asta, toata sarcina am radiat de fericire si acum dupa ce am nascut radiez in continuare, ma simt implinita ca femeie si fericita. E ceva ce n-am simtit dupa celelalte 2 nasteri, cel putin nu la amplitudinea asta. Aproape ca nu mai am nici un regret ca n-am nascut niciodata natural, desi primele dati eram f frustrata din cauza asta, poate si din cauza ca de data asta am fost "treaza" (traiasca peridurala!) si am putut trai senzatia minunata de a auzi primul planset al copilului, de a o vedea acolo pe masuta neonatoloagei asa cum iesise de la mine din burtica, de a-i atinge cu obrazul meu piciorutul ei plin de vernix .
trimit si mai revin.
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete