Fulgusori Noiembrie-Decembrie 2009(23)
Raspunsuri - Pagina 5
dymomo77 spune:
Doris era doar o figura de stil aia cu pompa de la avent. Nu ca as fi reusit vreodata sa scot 100 de ml cu ea.
Ma bucur ca sunteti asa vesele de dimineata, miroase deja a primavara chiar daca la Iasi ploua si nu sunt sanse de o plimbare cu carutul.
Pun si eu o intrebare stupida, la voi cat au luat in greutate bebeii in lunile 3 si 4? Ca eu ma luam dupa carti si asteptam macar 8-900 de grame si acu constat ca nu numai al meu se afla sub acel prag de 750 si ma gandesc ca probabil asa e la majoritatea si nu e un motiv sa imi/ne facem griji.
Diana ma laudasem cu graficul ala la 24 de ore dar intre timp am pierdut sirul. Oricum Danut papa aproape de fiecare data din ambii sani pana ii goleste si uneori vrea completare alteori nu.
mami fericit de Dan Mihail
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RamonaCopot Ramoniko...pai mie matzele alea imi plac la nebunie . Visez si eu la o casa a noastra si atunci sa vezi tu card de matze la mine, de toate culorile si formele. Ramona, MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI |
Sa-mi faci si mie poze cu matele de "toate formele"
fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
laviniablaga spune:
Neatza!
Andre, multzam fain de cafea!!!! Chiar am avut nevoie...ca Raresh ne-a tinut treji si pe mine si pe tata`so pana la 3 jumate4 azi dimineata!!! Nu a plans a stat si a povestit!
Pupaceala tuturor gagicilor!
Acum sta pe pat la mine si vorbeste singur!!!!
Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE
na_bo spune:
neata si de la noi, mai tarzior ce i drept
Mersi de cafea , cu vremea asta poate ne mai trezeste
Andrecluj- ne bucuram pentru voi, nu se compara nimic cu familia reintregita
na_bo spune:
ploua...ploua...ploua...
vreme de leneveala
m am uitat la fulgusorii vostri...in poze, bineinteles...sunt niste dragalasi
ionelamaria spune:
Mneata
hop si eu la cafea
DorisMihnea mananca la o masa dintr-un san si la urmatoarea din celalalt. Exceptie atunci cand mananca 1-2 minute ( spun eu de sete) si sanul ramane tare, plin... dar in aceasta situatie, dupa maxim o ora vrea iar la san.
cos_minutza, sa te ajute DD sa fii cat mai repede
Laurairina, si uite asa... ai adus emotie in sufletele fiecareia.... da... anul trecut pe vremea asta il asteptam pe tati foarte hotarata si pusa pe treaba
Dymomo, eu nu am cantar de bebe si nici nu merg la bilant de 3 luni, dar cred ca al meu a luat cam 6-7 sute de grame in luna 3... desi a papat bine... si in lunile precedente a luat cate 1100. Observ ca a crescut in lungime mult...nu-i mai vine nimic de 3 luni...
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
na_bo spune:
dymomo77- amalia si in luna 2 a crescut numa 500gr. Acum m am mai calmat daca e vesela si doarme bine sper ca k. ea mananca dimineata doar dintr un san, iar dupa amiaza si seara din ambii si completare la o masa, ca nu mai e lapte sa i ajunga
dymomo77 spune:
Ionela si na_bo merci de raspuns. Danut a luat asa: luna 1 1.000kg, luna 2 1.100, luna 3 700 iar acum in 2 saptamani din luna 4 300. Asta asa ca sa se mai linisteasca si mamicile duse ca mine. In lungime a luat si Danut mult ca el s-a nascut cu doar 47 de cm asa ca si noi am trecut la body de 3-6 luni ca celelalte stateau deja strunite.
Noi ne pregatim de o vizita la nasii de cununie de casa noua(plus ca acusi e si ziua nasei) asa ca mergen la cumparaturi si pe la 17.00 in vizita.
mami fericit de Dan Mihail
roxyaly spune:
Am vazut ca va intrebati ce mai e cu noi.Pai ce sa zic, suntem bine si cuminti, pe 6 am avut botezul, a venit sora sotului meu sa il boteze pe Matei din Italica si abea ieri a plecat.Bebe e un cumintel, doarme de la 22 pana la 7 dimineata fara intrerupere.mai nou vad ca nu mai vrea decat 4 mese, ce sa fac incerc sa ma gandesc ca asa e programul lui si ca nu e un robotel ca sa manance la ore fixe.Maine facem 3 luni.
o sa pun imediat poze pe fulgusori sa ne vedeti.
pana una alta intrati aici pentru poze http://picasaweb.google.com/grozeaalina1/BotezMatei6022010#
Andre, Lumi ma bucur din toata inimaz ca ii aveti pe tatici langa voi.
mami Matei Constantin
roxyaly-poze
Alinus25 spune:
Salutare si de la noi
In continuare Dragos e agitat...Astept ziua in care o sa vina ziua aia linistita.
Mai fetelor, m-am apucat sa citesc si eu azi (daca tot am timp, ca stau cu Dragos in brate, asa e si si el linistit) inceputurile odiseei noastre, ca eu n-am fost de la inceput aici si am vazut ca multe va cunosteati deja de la aspirante... ce frumos. Si am ajuns cu cititu, asa mai pe sarite pana in faza in care m-am cunoscut cu dragutza mea Adriana. Ca sa vezi ce prietenii leaga forumu asta....
Eu ii dau sa suga din amandoi sanii la fiecare masa, acuma nu stiu daca ii goleste sau nu, pentru ca tot timpu inca mai curge cate un pic daca strang de ei, dupa ce a terminat de papat. Cert este ca a crescut foarte bine pana la varsta asta, are 6900g imbracat.
Intrebare: Cum stiu ca am lapte suficient, ca mai nou piciu meu vrea sa stea tot timpu ca sanu-n gra, oare sa aiba si el renumitu puseu de crestere?
Revin