Fulgusori Noiembrie-Decembrie 2009(23)
Raspunsuri - Pagina 4
laviniablaga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cos_minutza Buna mamici de fulgusori!!!Sunt o aspiranta si va rog sa ma scuzati ca intru pe la voi,insa azi fara sa vreau,cautandu-mi prima postare la aspirante am gasit ceva care cred ca o va bucura pe Laurairina!Uita-ti aici Sa stiti ca sunteti un grup foarte dragut,imi place sa va citesc cand am timp Sa va creasca fulgusori mari,frumosi si sanatosi!!! In 2010 sa dea Domnul sa fiu www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra |
multumim de urare! sunt sigura ca laura noastra isi va aminti cu drag de momentele alea superbe, in care a aflat ca va deveni mamica...si am vazut-o pe acolo si pe Ramonika noastra draga
Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE
DORIS_71 spune:
Buon ritorno a papà di Chiara, adesso la famiglia e riunita. Buon viaggio e buona fortuna.
coquelicot spune:
Neata dragelor,
Sunt intr-o pasa nostalgica, ma gandesc cu drag si la Andre,Lumi, Ionela, RamoC, acum ca ma paste si pe mine o plecare de tati de Matei intr-o delgatie la Roma. Nu stiu inca cat va dura si daca.
Hai sa va trimit ceva frumos, si spre rusinea mea cand dau de chestii d-astea imi dau seama cat de usor judec oamenii- nu credeam ca Mihai Morar este omul asta:
(Este vorba de scrisoarea lui Mihai Morar catre fiicele lui, gemenele Mara si Cezara.)
"Scrisoare pentru Mara si Cezara
Iubitele mele,
Voi, amandoua, sunteti singurele urme care as vrea sa ramana in urma trecerii mele. Tatal vostru si-a ales o meserie in care doar ''azi'' are valoare. Nu vor ramane dupa mine nici vorbe cioplite in piatra, nici cuvinte ferecate in coperti, nici portrete prinse in rama. Tati traieste in lumea lui ''esti cel mai bun'', iar maine se poate trezi in lumea lui ''esti un mare nimeni''. [...]
Veti creste si veti afla ca oamenii sunt frumosi. Asa cum singure veti afla ca nu oamenii sunt cea mai frumoasa creatie a oamenilor. Pentru ca fuga lor prin lume ii obliga sa se urateasca. Eu si mami traim ca sa va aratam lucrurile frumoase care au iesit din mana si mintea omului. Oamenii sunt frumosi cand zambesc. Oamenii sunt frumosi cand canta. Oamenii sunt frumosi cand scriu. Oameni sunt frumosi cand iubesc, Oamenii sunt frumosi cand viseaza si implinesc vise. Veti fi doi oameni frumosi daca va veti indragosti de cele mai frumoase creatii ale oamenilor: cuvintele, muzica, iubirea si locurile minunate de pe Pamant.
Veti creste si veti afla ca oamenii sunt atat de rai pe cat de buni stiu sa fie. Si oricat si-ar dori sa va fereasca mama si tata de rautatea oamenilor, ne va fi totusi peste puteri. Veti vedea ca in lumea asta oamenii se vand pentru un pumn de bani, se cumpara pentru o secunda de placere, se urasc pentru o palma de pamant, se scuipa pentru un loc mai in fata, se injura pentru un somn mai linistit. Ati venit intr-o lume in care poti castiga averi peste noapte si poti pierde totul intr-o clipa. Noi doi suntem paznicii vostri, dar nu vom fi tot timpul in preajma voastra. Marile alegeri le veti face singure. Dar atunci sa nu uitati ca lucrurile cele mai de pret nu sunt in niciun caz cele care pot fi divizate in unitati de masura: centi, metri patrati, kilograme, cai putere, karate. Fericirile sunt ascunse in lucruri imposibil de masurat. Si-am ajuns iar sa va vorbesc despre iubire, cuvinte, muzica. Si inca un lucru rar: respect.
Nu s-a nascut inca omul perfect. Fiecare dintre noi e pictat din lumini si umbre. Viata o sa va invete ce inseamna compromisul. Orice om e o proportie intre credinta si compromis. Dar oricate compromisuri ati face in viata, sa nu vina ziua in care sa va compromiteti. Pentru ca ziua aceea va fi cea in care v-ati pierdut de tot credinta.
Tatal vostru o sa va arate lumea, cu bune si rele, dar n-o sa va oblige. Nici eu nu am fost un prunc care sa asculte sfaturi. Mai degraba am facut pe dos fata de cum am fost strunit. Eu doar o sa incerc sa va fac sa aveti incredere in voi. Si sa va iubiti pe sine cu masura. In scrisoarea catre fiica lui, Mimilica, Alexandru Vlahuta o indemna sa se certe de cate ori se simte egoista si se simte muscata de sarpele rautatii, al invidiei si al minciunii: ''Fii aspra cu tine, dreapta cu prietenii si suflet larg cu cei rai. Fa-te mica, fa-te neinsemnata de cate ori desteptaciunea te indeamna sa strigi "Uitati-va la mine!'' Maica-mea, bunica voastra, cand am plecat din casa parinteasca mi-a spus in vorbe mult mai simple: ''Du-te unde vrei, fa ce vrei, dar pe unde mergi sa nu ma faci de rusine!''
V-am scris mai sus despre fericiri. Dar ce stiu eu despre fericire cand eu o invat zilnic de la voi? Sunteti fericite pentru ca stiti sa va jucati frumos, sa radeti senin sa va bucurati sincer si sa plangeti asemenea. Fericirea e cand va treziti dimineata si dati din maini pentru ca in patut, langa voi, e Patrick, bucata aceea de carpa rosie pe care o strangeti in brate si fara de care nu ati putut adormi in niciuna din noptile de cand ati sosit in casa si pana acum. Fericirea e cand mami si tati au ochii carpiti de somn, iar voi, in creierii noptii, le strangeti in palma cate un deget, va cazniti sa va ridicati in picioare si incepeti sa marsaluiti prin casa purtandu-l in mana cealalta pe Igor, o girafa pe care inca nu ati intrecut-o in inaltime. Dar o sa vedeti ca oamenii mari nu sunt fericiti tot timpul. Cu cat trece viata, fericirea nu se mai calculeaza in ani, ci in secunde. Pentru ca oamenilor mari uita sa fie copii. Iar ca sa fii fericit la orice varsta conditia esentiala e sa redevii copil.
Da, tati e fericit! Acum un an si ceva, intr-o dupa amiaza de toamna, am intrat speriat intr-o sala pe usa careia scria ''Nou Nascuti. Terapie Intensiva''. Simteam ca lumea se pravaleste peste mine. Ati venit atunci mult mai devreme decat va asteptam. Dar cand am ajuns in fata unui incubator pe care scria ''Morar 1 - 1, 800 kg'' si ''Morar 2 - 1,250 kg'' milioane de senzatii bune mi-au strapuns corpul. Desi medicina va vedea viata prin prisma unor aparate care palpaiau, eu mi-am vazut atunci prima oara viata prin ochii o doi copii. Si de atunci am incetat sa-i mai vad viata prin mine. De ce oamenii sunt atat de incrancenati? De ce alearga atat de mult pentru scopuri mici? De ce sa ura e mai bine vazuta decat dragostea? Viata e atat de complicata pana cand iei un copil de mana si incepi sa vezi lumea prin ochii lui. Iar cand in casa ta sunt doua perechi de ochi prin care sa te uiti in jurul tau, stii ca minunile exista.
Mara si Cezara, tati va multumeste!
Iubitorul vostru, Mihai "
mami de bebe MATEI (10.11.2009)
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui DORIS_71 Buon ritorno a papà di Chiara, adesso la famiglia e riunita. Buon viaggio e buona fortuna. |
ralu_seby spune:
Neatzaaa! Ah ce aroma de cafea...
Lavi, mercic pt incurajari, intr-adevar, in afara de fornaiala pe care o avea, Matei nu da alte semne de raceala.
Am pus sa fac un ceai de tei+macese, am luat un oscilo..sper sa-mi treaca odataaaa
Intrebare: am voie sa pun miere in ceai? ieri mi-am pus, dar mi-am amintit ca bebicii sub 2 ani nu au voie si ma gandeam ca se transmite prin lapte.
Andrecluj, pana acum singurul lucru in fata caruia am rezistat a fost sa nu-l aduc pe Matei in patul nostru. Nu de alta dar sefa mea a dormit cu fi-su pana la 13 ani...si vara-miu pana acum la 10 ani.No way..
Nu mai rezist cu copilu asta vrea numai in brate si acum urla din toti rarunchii ca nu-si gaseste pozitie. Nu vrea sa stea si el deloc linistit nici in patut nici in relax. Abia am reusit sa mananc ceva ca atipise. Ufff
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
Ramonika spune:
citat din mesajul lui cos_minutza am gasit ceva care cred ca o va bucura pe Laurairina!Uita-ti aici |
iote-ma si pe mine pe-acolo se putea sa lipsesc de pe langa laura?
Ramonika Ruxandra tati si Vladutz
RamonaCopot spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ramonika
iote-ma si pe mine pe-acolo javascript:insertsmilie('')se putea sa lipsesc de pe langa laura? Ramonika Ruxandra tati si Vladutz |
Buna dimineata,
Ce tare...am vazut-o pe acolo pe Laurica, pe Ramonika, Floricika, RaluciB(daca imi permiteti sa continui tot asa - Ralucika ). Ce tareeee .
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui ralu_sebyNu mai rezist cu copilu asta vrea numai in brate si acum urla din toti rarunchii ca nu-si gaseste pozitie. Nu vrea sa stea si el deloc linistit nici in patut nici in relax. Abia am reusit sa mananc ceva ca atipise. Ufff |
Ramonika spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui RamonaCopot
Buna dimineata, Ce tare...am vazut-o pe acolo pe Laurica, pe Ramonika, Floricika, RaluciB(daca imi permiteti sa continui tot asa - Ralucika ). Ce tareeee . Ramona, MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI |
mai, nu mai cititi, cine stie ce prostii spuneam pe-acolo... plus ca eram cu cardul de matze dupa mine...
Ramonika Ruxandra tati si Vladutz
RamonaCopot spune:
Ramoniko...pai mie matzele alea imi plac la nebunie . Visez si eu la o casa a noastra si atunci sa vezi tu card de matze la mine, de toate culorile si formele.
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI