Fulgusori Noiembrie-Decembrie 2009(23)
Raspunsuri - Pagina 19
Lumi_Richard spune:
Pup si eu fetele!
Magdaz,am semnat si eu petitia. Multa sanatate lui Rares si multi pupici surioarei intelegatoare.
Andrutza si Dankutza,ma rog si eu pt mamele voastre,le doresc multa sanatate si voua multa putere!
Andre,te asteptam cu vesti de acasa! Sper ca ati calatorit bine si nu a fost prea obositor pt Chiara!
Fetelor,in special Monis...in legatura cu vaccinul...ce rost mai are acum,mai putem schimba ceva?
Eu am cumparat vaccin,le-am dat cutia,ca a trebuit sa asteptam,nu am vazut cutia,doar mi-au intepat-o si nu mi-au dat nici o cutie inapoi.... Am inceput sa va citesc,toate aveti cutii,ati vazut cand l-au deschis etc....am inceput sa intru in panica,dar mi-am dat seama ca nu ma pot face nimic,decat sa fiu mai atenta de-acum inainte si sa nu uit ca suntem in Romania....
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
Lumi_Richard spune:
Pe 19 Feb se implineste un an de cand iubirea noastra a inceput sa capete forme
, asa ca vineri vom iesi sa sarbatorim marele eveniment care ne-a schimbat complet viata!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
coquelicot spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lili_a Am fost si eu la Kaufland simbata, si n-aveau Premium Care nr 3 si ma felicit ca n-am luat d-ailalti, am sunat sotul si l-am trimis la Cora. |
Ha, ha, cand am plecat, pe la unu jumate, am vazut o pitica in combinezon roz pal. Chiar mi-am zis uite alta mama nebuna care se inghesuie cu bb mic. Parca avea o haina maro. Sa fi fost tu? Ai fost la ala de pe Barbu Vacarescu?
ei, normal ca o sa caut tarc mai ieftin. Acu'stau sa ma gandesc daca nu ar fi mai nimerit un bouncer, dar asta e pentru o perioada mai scurta, presupun.
Monis, si la mine au luat cutia din spate si nu parea rece, tin minte ca am tot pipait cutia.
Wow, lyly, sa ne spui daca iti faci curaj sa ii dai drumul in apa.
mami de bebe MATEI (10.11.2009)
lili_a spune:
| citat din mesajul lui coquelicot Ha, ha, cand am plecat, pe la unu jumate, am vazut o pitica in combinezon roz pal. Chiar mi-am zis uite alta mama nebuna care se inghesuie cu bb mic. Parca avea o haina maro. Sa fi fost tu? Ai fost la ala de pe Barbu Vacarescu? ei, normal ca o sa caut tarc mai ieftin. Acu'stau sa ma gandesc daca nu ar fi mai nimerit un bouncer, dar asta e pentru o perioada mai scurta, presupun. |
Bouncer am primit si noi acum la botez unul de la Fisher Price, e pina la 9 kg. Sincer, nu e extraordinar, vibreaza ca o periuta de dinti iar pitica nu e impresionata. Singurul avantaj e ca sta f comod in el si ii place sa ne jucam cind sta acolo. Asa ca eu vreau sa-i iau leagan, imi place unul de la Graco care se alimenteaza de la priza (urasc bateriile) dar e cam scumput
A propos de joaca, a descoperit ca poate sa tina si eu sa trag de pestele ala cu arc de la centrul de activitati si numai asta vrea sa faca, mi-a amortit mina trasgind de peshte. Cu aceasta ocazie am descoperit si ca e dreptace
laurairina13 spune:
Am cetit si io pe aici la ceas de seara, si am ramas cu o nelamurire...
Diano, ce am zis eu bre si Ramonik de te-am facut sa nu mai vrei sa scrii??Sper ca nik de rau..ca eu zau ca nu imi amintesc nika...
Daca oi fi zis ceva ce parea a fi asa sa stii ca nu a fost cu rea intentie..Doar ma stii ca io mi's fata cuminte![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kreliutz, uitandu-ma la pozicile voastre nu m-am putut abtine si sa nu vad cat de tare se aseamana pruncii nostri![]()
aici:rareshelu si rechinasa
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)![]()
rechinas in pozici
Lidia74 spune:
| citat din mesajul lui DianaR mi-am zis ca poate nu scrieti ca scriu eu prea mult. |
DIANA sa nu te aud ca spui asa ceva
. Eu cand am o nelamurire astept intotdeauna si postarea ta

monis5 spune:
Fetelor, merci mult de raspunsuri cu privire la lasata-secului, eu una habar nu avea de vizitele cu nasii
(e vorba de cei de cununie sau si de cei de botez - ai kupilului?
) si de raspunsurile cu vaccinul.
Lumi - intreb de vaccin tocmai ca sa stiu data urmatoare... ma gandeam sa ma duc la aceeasi farmacie sa-l cumpar pe ala PENTA dar m-a pus un pic pe ganduri faza cu frigiderul ![]()
(la vaccinurile facute la spital e scris in carnetel doar data la care s-au facut si parafa medicului... ![]()
Sa aveti o petrecere frumoasa 

Mani_bany - am vazut si eu pozicile, dar m-am luat cu treaba si am uitat sa spun
. Sunteti niste frumosi 

Diana - merci
. Asa este, doar stiam ca de urmarit sunt buzele de fapt, dar cand mintea o ia razna... 

![]()
Doris - de voi ce ne povestiti? 
Lidia - iti sta f bine cu parul valvoi (
)

plec spre baia in cada mare...
pup you all
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride. 
Lidia74 spune:
| citat din mesajul lui monis5 - iti sta f bine cu parul valvoi ( ) ![]() ![]() ![]() |
MONIS - Thanks my love