Fulgusori Noiembrie-Decembrie 2009(23)
Raspunsuri - Pagina 18
lylyana.ion spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 Fetelor care ati cumparat vaccinul din farmacie, ati vazut cumva daca vi l-au dat din frigider? ![]() ![]() Ca eu cand am pus mana pe el nu avea in nici un caz 4 grade... (mi l-a adus din "spate" de undeva....). monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride. ![]() |
al nostru a fost din frigi, a zis ca nu-l vede in sistem si verifica in frigider si l-am simtit si eu ca era f rece
Lili fericita
de
Alexandru (18.11.2009)pozicile noastre
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
lylyana.ion spune:
many_bani, sa va traiasca crestinul! ce cuminte a fost 
Lili fericita
de
Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
floricik spune:
Salutare.
Fata mea a dormit noaptea trecuta de la 22 la 7 dimineata cu o pauza de masa pe la 3. Uauuu ce viata.

Laurairina, Raluci, Lidia multumim pt complimente.
Laura sa stii ca noi ne-am gandit cu cine seamana copilu' cu nasul asa in vant...sotul zice ca seamana cu postasul
Jur ca nu-l cunosc pe postas

![]()
Alinutza_24, Dankutza, multa sanatate mamicilor voastre.
Andre, sunt cu gandul la voi.
Azi nu mai stiam ce jucarii sa-i arat Emei ...si am adus de la bucatarie o papusa sub fusta careia se baga pungi. Mai intai a privit-o curioasa, apoi a bagat un zambet si o hlizeala de m-am topit toata 
Pun si 'dovada'.![]()
http://family.webshots.com/photo/2778897200102203168xOKTEg
Floricik mami de
Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
DianaR spune:
Haideti mai fetelor, slabutza miscare...
Nu mai aveti deloc chef de scris?
Gandindu-ma la ce au spus Laura si Ramonika, mi-am zis ca poate nu scrieti ca scriu eu pea mult.
Asa ca n-am mai scris mai deloc zilele astea si tot degeaba. Deci nu-s eu cauza. M-am linistit.![]()
Andre, drum bun sa ajungeti repede si usor la casuta voastra!
Monis, ei au pielea finuta si atunci la frig sau in somn, cand fac vasoconstrictie periferica pielea devine alba si se vede desenul fin al venelor, in jurul buzelor ele sunt mai abundente si formeaza o arcada, asta vezi tu. La copilasii cardiaci in primul rand buzele sunt vinetii, astea ar trebui sa sara in ochi, nu pielea din jurul lor.
Suflu sistolic e f frecvent la bebelusi si copii. Tipul asta de suflu poate exista si in conditii normale la copii si adolescenti si nu inseamna neaparat un defect la nivelul inimii. Dar ca sa fiti sigure exista ecografia cardiaca, daca pediatrul vostru care a depistat suflu considera ca ar fi fost necesar va trimitea sa faceti una.
Lavi, daca vrei ii spui medicului de familie ca vrei sa-i faci o hemograma si-ti da trimitele la un laborator. Vad ca multe fete o fac, asta e ceva mai nou, la celelalte odisei nu s-a vorbit deloc de asta. Acuma mie mi se para justificata la copilasii prematuri, sau la cei nascuti din mame cu anemie feripriva, dar nu stiu ce sa zic, o sa mai sap pe net.
Dankutza, Doamne ajuta maine la operatie! Alinutza, multa sanatate mamei tale!
Gabi, daca se inroseste pe la pliuri eu o dau cu crema de fundulet acolo unde e rosie, seara dupa baita si dupa ce am uscat cat am putut de bine locul cu prosopul si ii trece.
Coque, cam mult 10 mil pe un tarc. Noi avem de la Vlad un pat/tarc baby care, urasc firma asta si nu recomand nicicui produsele ei, dar tarcul asta e chiar ok. Adica a rezistat la 3 copii (vlad, Timeea si finutul) si inca mai e ok si ptr Teo. A fost super ieftin, are masuta de infasat, unele modele au si arcada de jucarii, etaj ptr cand e micut, se stange f bine ca pat pliant ptr calatorii si e bun si de tarc.
Ancutza, felicitari ptr intors!
Trimit placinta si poate revin.
Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09)
Filmulete
DianaR spune:
Mda... raportul de kile ca am uitat de el
un porc mare la mine ca iar am ajuns la 70 kg. Degeaba tin regim daca m-am lasat pe tanjeala cu stepperul, de maine bag iara tare!
Diana cu
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09)
Filmulete
DianaR spune:
Many am vazut micutul la botez, sa va traiasa, Floricik ii faina Ema cum rade cu gura pana la urechi, Krelia va sta bine in wrap si ii fain leaganul.
No bine, va las ca s-a trezit si oricum vorbesc singura...
Diana cu
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09)
Filmulete
DORIS_71 spune:
Magda semnat petitia, multa sanatate lui Rares.
Laurairina multumim ptr. comentariile la pozici.
many_bani spune:
Raluci, Ancutza, Ionela, Diana multumim ptr. comentarii la pozici 

Raluci sa stii ca si noi vrem sa-l ducem pe Vlad la babyspa dupa 4 luni. Vrem sa facem abonament de 2 sedinte pe sapt. si chiar am gasit ceva dragut pe langa noi.
Si eu imi fac curaj sa-l imbaiez pe bebe in cada deoarece in cadita nu mai poate sta perfect intins si a invatat sa dea din picioare de stropeste tot.
mami de
Vlad (29.10.2009)
Poze
many_bani spune:
| citat din mesajul lui lylyana.ion many_bani, sa va traiasca crestinul! ce cuminte a fost ![]() |
Si noi pupam

mami de
Vlad (29.10.2009)Poze
raluci_b spune:
| citat din mesajul lui many_bani Raluci, Ancutza, Ionela, Diana multumim ptr. comentarii la pozici ![]() ![]() Raluci sa stii ca si noi vrem sa-l ducem pe Vlad la babyspa dupa 4 luni. Vrem sa facem abonament de 2 sedinte pe sapt. si chiar am gasit ceva dragut pe langa noi. Si eu imi fac curaj sa-l imbaiez pe bebe in cada deoarece in cadita nu mai poate sta perfect intins si a invatat sa dea din picioare de stropeste tot. |
unde ai gasit, eu nu stiu decat asta de care va ziceam, este departe de mine

Ralu, mami de
Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
Poze BUBU