Fulgusori Noiembrie-Decembrie 2009(23)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Diana, vroiam sa te intreb ceva cu privire la analizele copilului. daca medicul pediatru nu mi-a spus ca e nevoie...adica nici nu a adus vb de asa ceva, ar trebui sa il intreb eu, sa ii spun sa imi dea trimitere...adica...la bebelusi cand e normal sa li se faca analizele?

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

salutare..

sa incep cu partea nasoala... raport cantar 63 kg , deci un megaporc

coque, eu nu pot sa vad patutul din link (reclama ilegala) dar eu am patuturi care le pot folosi ca tarc si au si masa de infasat (nu stiu daca e ce vrei tu) ...ce vreau eu sa spun e ca masa de infasat are latimea patutului- 60 cm si nu prea mai poate fi folosita mult timp pentru ca o depasesc in lungime copiii
am si eu o neclaritate... voi hraniti copilul cand incepe sa planga sau cand incepe cu semnele (foit, supt deget cumulat cu intervalul de timp scurs de la precedenta masa)?
Eva mea are in dotare niste falcute super si o gusitza asemenea.. problema e ca gusita asta + un gat scurtut ... se formeaza pe gat un pliu care e mereu cred eu transpirat, pielea acolo e mai subtire si rosiatica... o sterg zilnic cu apa termala acolo si ii dadeam cu crema de corp, dar nu prea ma lasa ... cred ca ar trebui totusi sa-i dau cu o crema care sa si trateze acea "iritatie", triderm, bepanten, pediatril... sau ceva de genul asta...
voi ce folositi daca e cazul? (am vazul ca si la subsoara au pielea un pic mai roz si mai subtire... )
Eva a dormit azi noapte 6 ore legat... ca a ales ca interval 20-2 asta e altceva.. dupa 2 am trecut la trezirile clasice la 3 ore... astept sa inceapa si Dragos sa bage cate un somn mai lung, ca el, dupa 2 incercari de somn de 4 ore, a revenit la trezirile la 3 ore...
nici eu nu am gasit pampers premium nr 3 si am luat active... inca nu i-am desfacut ca inca nu am terminat pachetul in curs... ziceti ca sunt nasoli?
felicitari puilor crestinati... noi asteptam pana dupa Paste... nu am hotarat data, nici locatia ( si ma refer la oras nu la restaurant) nici macar nu am stabilit cine ii boteaza... dar stau relaxata... ii ducem de manuta la botez... avem timp sa ne hotaram... eu am vrut mereu pe vremea cand nu ii aveam ca atunci cand voi avea copii sa ii botez la manastirea Tismana... nu am renuntat total la idee, dar venind in bucuresti ne-am cam indepartat de locatie...
trimit pt ca deja s-au trezit total amandoi...si vor in brate pe verticala....altfel nu ne mai place

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Gabitza, si la noi e gatul e rosu datorita pliurilor. Pentru asta aM luat crema baby, preparata in farmacie. dupa ce il spal si il sterg bine bine, dau cu crema si sa stii k nu prea transpira si nici nu se mai inroseste!Referitor la treaba cu suptul, eu pe Rares uneori cand il iau in brate il vad cum isi misca gurita ca si cum ar suge...atunci il pun sa pape, sau bineinteles cand plange...dar de obicei ii stiu programul, ca papa cam la 2 h jumate 3 h!

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

monis, inainte de a-i face baie lui, a facut intai sotul si s-a incalzit suficient. apoi am umplut intai cada si dupa aceea l-am adus pe el. a avut loc sa dea din picioruse in voia lui si tot zic ca-i dau drumul de tot sa vad cum reactioneaza dar mi-e frica

Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Monis...cica de lasata secului exista obiceiul de a se duce finii la nasi cu...ceva...si noi hotarasem sa ne vedem la un cico si-un fursec...dar cum eram toti obositi..am zis pas. Evident ca asta nu e musai un motiv de a te vedea cu nasii....doar ca e LS....plus ca noi nici nu prea stim cand sunt sarbatorile astea de "intalniri cu nasii"...ieri a fost o intamplare ca am stiut...
Raru' acu' doarme...uite asa .....de zici ca se pregatea sa dirijeze

(si tot p'acolo, ceva cu wrapu' si flacare violet...ca mai multe..n-avusaram aparat)

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Am atasat cateva poze de la botez pe care le puteti vedea aici. Citesc din urma si revin
Pupici

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Buna ziua si de la noi!
Raport de kile n-am am, nu ma sui pe cintar dupa botez nici moarta ca-mi stric ziua
Am terminat si cu baita pt scoaterea din mir, sint tare bucuroasa ca ieri a fost asa vreme buna fata de azi...

Citat:
citat din mesajul lui coquelicot
aaa, negasind Pampers premium care, am luat Active baby- moooama ce naspa sunt, parca sunt facuti din plastic si mai sunt si impregnati cu aloe vera, cica...bleah.
Ma gandesc sa investesc intr-un tarc/pat de voiaj, ca deja nu imi mai vine sa il las nici pe pat in centrul de joaca.

Coque vin si pozele fara pijamale, tre' sa adun de prin aparate + alea de la fotograful oficial (cu blitz care bate in tavan cum ii place Monicai ) si postez si eu. Vine si relatarea de la botez dar ma urnesc mai greu
Am fost si eu la Kaufland simbata, si n-aveau Premium Care nr 3 si ma felicit ca n-am luat d-ailalti, am sunat sotul si l-am trimis la Cora.
Tarc de joaca si eu vreau unul mare, nu vreau sa aiba si masa de infasat ca devinbe inutila cind creste bebe (parca a mai zis cineva asta}
Mie imi place www.buburuza.com/scripts/prodView.asp?idproduct=483" target="_blank">asta, astept sa-l aduca pe stoc
dankutza pt mama ta sa fie bine
andre calatorie usoara, asteptam impresii de la casuta dintre munte si mare
lumi va distrati cu tati?
shtephy ce bine-mi pare sa te vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

monis- nu inca bb 2, mai la iarna urmatoare, adica la sf anului , legat de lasata secului este de fapt Duminica iertarii, cand trebuie sa te impaci cu cei cu care te-ai certat si te duci si la nasi, mama zice ca pe aici e obicei sa mergi cu portocale si lamai parca a zis. De asemenea se fac focuri pt a inlatura spiritele rele, iar aseara la noi in sat au fost facute sute de focuri si se confectioneaza din carpe niste bulgari (carpe infasurate pe un capat de sarma) se tin la inmuiat in benzina/motorina, timp de 1 saptamana si in seara de lasata secului se dau foc si se invart, tare frumoase erau aseara stradutzele plune de luminite, ma bucur ca se mai pastreaza traditia

dankuta - sanatate multa sa treaca mama ta cu bine peste aceasta incercare alinutza sanatate si mamei tale

coque cam scumpicel tzarcul ala, dar tu stii ce vrei pt bebelul tau, dar sfatul meu este sa incerci si pe okazii

legat de transportul vaccinului, eu l-am transportat intr-o gentuta termoizolanta si a fost ok

ma atrage ideea de babay spa, ia intrati de vedeti babyspa.ro, cred ca am sa ma duc, sa se topeasca zapada sa avem unde parca (lylyana ca tot zici de bagat cu capul la apa

Ralu, mami de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
Poze BUBU

"Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Am atasat cateva poze de la botez pe care le puteti vedea aici. Citesc din urma si revin
Pupici

frumoase pozele, sa va traiasca sa fie sanatos

Ralu, mami de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
Poze BUBU
"Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Fetelor care ati cumparat vaccinul din farmacie, ati vazut cumva daca vi l-au dat din frigider?
Ca eu cand am pus mana pe el nu avea in nici un caz 4 grade... (mi l-a adus din "spate" de undeva....).

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.

Mergi la inceput