Fulgusori Noiembrie-Decembrie 2009(23)
Raspunsuri - Pagina 20
lylyana.ion spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 plec spre baia in cada mare... pup you all |
asteptam impresii
Lili fericita
de
Alexandru (18.11.2009)pozicile noastre
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
many_bani spune:
Fetelor va multumim si va pupam pe toate fara exceptie ![]()
Raluci noi la babyspapunctro vrem sa merge, insa aproape de casa poate sa insemne 10 min.sau o ora de trafic turbat.
Ma bag in pat
NB
mami de
Vlad (29.10.2009)
Poze
DianaR spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurairina13 Am cetit si io pe aici la ceas de seara, si am ramas cu o nelamurire... Diano, ce am zis eu bre si Ramonik de te-am facut sa nu mai vrei sa scrii??Sper ca nik de rau..ca eu zau ca nu imi amintesc nika... ![]() Daca oi fi zis ceva ce parea a fi asa sa stii ca nu a fost cu rea intentie..Doar ma stii ca io mi's fata cuminterechinas in pozici |
stai linistita, n-ai zis nik de rau
. Ma refeream la asta " Inafara ca aduc in discutie pe aici tot felu de subiecte offtopic, sau sa ma plang ca rechinasa mea ori e prea matinala, ori suge non stop , acu la ceas de reflectat in urma, nu prea am adus mare aport. Si citesc mereu postarile voastre frumoase, cu sfaturi, cu tot felul de idei cum sa stimulam bebelasii nostri, si ma simt-spun sincer- foarte nasol ,ca eu nu is in stare sa scriu asa frumos ca voi..se vede treaba ca as putea sa am si 7 facultati si tot nu as reusi..Nu am nici talent scriitoricesc, si nici nu reusesc sa imi exprim asa frumos gandurile ca voi. De aia de cele mai multe ori citesc, mereu pretuiesc postarile voastre chiar daca nu le zic aici cu voce tare. Dar , ma repet, ma simt prea mica sa mai comentez cand vad cateva postari asa frumos elaborate. Eu ce sa mai spun, decat ca sunt de acord, ca mi-au placut, ca in rest nu ma duce capul... Daca as face asta non stop,ar suna cam pupincurism..scuzati expresia" si Ramonika a zis si ea tot ceva de genu' asta. Deci, nimic de rau, dar m-am gandit eu ca daca vin si tot intervin eu, atunci nu mai scrieti voi. No, in fine, prostie din partea mea, azi n-am fost tocmai bine dispusa, m-a deprimat cantarul de dimineata.Pupici la toate fetele!
Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09) Filmulete
lili_a spune:
La ceas de seara, iete si filmuletul cu peshtele de care am scris mai sus: http://www.youtube.com/watch?v=cSV49ztuNj4
Si noapte buna tuturor
Lidia74 spune:
LILI dulce mai e asta mica...
DRAGELE MELE ma uit la bebeii vostri si toti sunt atat de frumosi, de reusiti...Doamne ce mici minuni...
By the way...Azi mi-am facut vaccinul antirubeolic... Doamne...atat de greu m-am hotarat sa il fac
Dar cu gandul la bebe mi-am luat inima in dinti si l-am facut. De sarcina nu poate fi vorba decat peste 3 luni
. Si... DIANA... sa stii ca mi-au prins tare bine sfaturile tale
.

pup you all