Bobocei de sept-oct 2008 (258)
Raspunsuri - Pagina 9
Nocom spune:
NEATAAAAAAAAAA!!!
pentru toata lumea!! Cine dorea si un ceai?? Pe ala il dau direct la mine acasa!!!
Noi ne-am trezit la ora 8 pentru laptic si n-a mai adormit la loc!!! Acum incercam sa ne jucam in liniste , caci restul dorm...
HAPPY VALENTINE`S DAY!!!!!!!!
Nocom spune:
babytoooooo asa devreme s-au trezit gagicile de tot tu ai dat cafeaua azi?!!?!? Pai film cu sirene mai mama?!?! Au 11 ani!!!! Ma bucur ca Valentina a avut o petrecre SUPER!!!
nikolici o cam strangeau pantofii de donsoara ta! Ce dulce era cum vroia ea sa merga dar nu se miscau bestiile!!!
daria si-a pus caciula in cap si acuma varsa tot din prtmoneul meu pe covor... oare vrea sa plece la shopping si nu gaseste cardul?!?!
babytza spune:
Nocom fetele inca dorm Ca tot restul casei....numai soricelul' nu mai avea stare in pat Am ochii impaienjeniti de somn .
Hi hi , fetele s-au uitat la Aquamarine. Dragutel filmul Mai de domnisoare la prima indragosteala ....
Babytza si puiiValentina David
angelynna82 spune:
Neatza, proaspata avem
Dya o mare imbratsare pt tine, sper sa se rezolve problemele
Bitza si eu vreau sa ii cumpar trcicleta, a voastra cum e?
Musette felicitari pentru LU_CA
Bitza sper ca sunteti bine, si multa sanatate
Lavida si eu pastrez testul de sarcina..l-am facut pe 04.ian 2008...moa..cat a trecut...Crina are o cutie mare unde are mai multe amintiri..printre care hainute...flori uscate dela botez si baita...lumanarea de la botez...
Crisrina felicitari pentru papagali ...tare frumosi sunt si imi plac fff mult
Nikolici tare dulce K
Babytza ma bucur ca v-ati distrat, poze de la petrecere , super tare sotul
Laureta offf, multa sanatate si sper sa descoperi cauza plasetului
ieri am avut o gramada de treaba...abia inspre seara am terminat ...a dat trezirea azi dimineata de la 06.00...moa de cand nu m-am mai trezit la ora asta ....acum astept sa se trezeasca maie...sa pot merge la sensiblu...sa consum cardul lor...castigat la premiu
asa...am dezinstalat scaunul de masa...de fapt tablita din fata...asa ca acum e scaun normal...dar mandra mea sta in picioare in el...asa ajunge mai bine la birou sa fure mouse-ul
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
alexa si mami spune:
neata, multu de cafeluta fetelor. Roxi sa ne pui poze de la party. Nocom, shopping doar e fetitza.
gaia.nevia spune:
Kllemi, Teo face asa la gura. Eu il sterg dupa fiecare masa cu apa avene pe fata. Si vad ca a fost suficient.
Plus ca am grija ce mananca... de exemplu ieri le-a dat ciocolata la gradinita, sunt plina de draci, pt ca ultima oara s-a umplut de bube si pe fata si pe picioare cand a mancat un Barni cu cacao.
Asa ca acu astept bubele... daca nu apar... are liber la ciocolata de la mine cel putin (noroc ca nu-l lasa ta-su!)
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
babytza spune:
Angelyna O sa pun si poze , dar sa le descar mai intai
Alina am facut o cafea noua in dimineata asta, sper sa iti placa
Musette felicitari pentru LUCA !!!!!!!!!!!!!!
Babytza si puiiValentina David
Nocom spune:
Ada, ieri (sambata!!) teo a fost a gradnita?!!?! Si i-a dat ciocolata?!?!?! Mamaaaaaa, ai luat-o razna sau ai visat???
Ce gradinita aveti voi?? la noi se face mancarea acolo si singurele dulciuri sunt prajiturele facute acolo, negrese, placinte, fursecuri, biscuiti.....
gaia.nevia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nocom Ada, ieri (sambata!!) teo a fost a gradnita?!!?! Si i-a dat ciocolata?!?!?! Mamaaaaaa, ai luat-o razna sau ai visat??? Ce gradinita aveti voi?? la noi se face mancarea acolo si singurele dulciuri sunt prajiturele facute acolo, negrese, placinte, fursecuri, biscuiti..... Cei mai iubiti pamanteni, Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004) |
a fost la FTK. nu se presupune ca mananca ceva acolo, dar uneori se joaca/experimenteaza cu mancarea.
Odata au decorat prajituri cu bombonele. Evident teo a mancat si bombonelele si prajitura.
Ieri au facut salam de biscuiti, nu stiu toate detaliile pt ca a fost tati cu el si nu prea a fost instare sa-mi descrie exact ce s-a intamplat...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri