Bobocei de sept-oct 2008 (258)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Morning,

Am descoperit de ce nu dormea fi-mea, pe la 12.30 si-a bagat niste maini in gura de mamaaa mama! 3 pastilute hyland's luate cu manutele ei se pare ca au ajutat-o pentru nu dupa mult timp a fost mai cooperativa si a adormit. Inseamna ca in maxim o saptamana ii rasare inca ceva prin gurita.

Ada, daca nici pana acum nu are bube de ieri... nu cred ca mai ies.

Eu stau si va scriu, sunt uor aplecata pe scaun. Anda si-a dezgolit sanul preferat si suge din picioare, o aud cum inghite .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Ada aha, am inteles... Sunt foarte faine cursurile Fast Track, am crezut ca a inceput deja gradi impreuna cu radu....

Ramo ce tare e Andutza, se descurca in orice situatie. sa nu-ti frica niciodata ca moare de foame copilul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

ooo, iti dai seama ca o sa plang zilnic pe aici cand oi incepe gradinita...
va fi ori 15 martie ori 1 aprilie, asa ceva.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare!
Ieri am ajuns la urgente ca plangea si era tare morocanos...n-are nimic,posibil de la dinti(zice dr) si mi-a dat antibiotic+fenobarbital ca i-a luat acolo temperatura si avea 39.5. Am traumatizat copilul aiurea...a plans de mi-a sfasiat sufletul.

Azi au rasarit de dimineata 4 bubite pe burtica si vreo 2 pe gat,care din ora in ora s-au inmultit,au aparut si pe picioruse si cand l-am adormit am vazut si in palma una.
Bubitele sunt mici, culoare rosu pal,nu ies in relief.E roseola???
Astanoapte a facut iar febra, azi inca nu. La 9 i-am dat PAnadol... sa-i mai dau acum la 4 ore Nurofen sau doar daca face febra??

Mergi la inceput

Bitza cam pare roseola sau oricum o viroza da io nu sunt doctor, in niciun caz nu pare de antibiotic. Nu stiu daca ii mananca draciile alea, poate o mixtura de la farmacie l-ar ajuta in sensul asta? Fenobarbital ? SI tu i-ai dat ce-au zis aia?

Vezi ca astia dau antbiotice cand li se pare parintele panicat, mai mult "preventv" in ideea ca daca au totusi o infectie aia are sanse sa treaca cu un antibiotic cu actiune larga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Happy Valentine's Day!!!
Angelynna tricicleta e www.intertoys.nl/speelgoed/driewieler-smart-trike-rood-556676.html?PathCatalog=nl_alles&Refinement_Leeftijd=1.5-3Jaar" target="_blank">asta
Babytza ma bucur ca a fost totul bine! hai cu poze!

Mergi la inceput

Cristina gogosile alea ma baga in boala nu alta, am achizitionat iaurt ca nu aveam destul si ma apuc de ele.

Nocom bine, rau, intr-adevar uu moare de foame dar i-am facut cereale cu niste mar copt si scortisoara si n-a mancat mult dupa ce a supt si a dat semne ca ar mai vrea iar eu n-am ma avut rabdare sa stau cu ea la san. Am trimis-o la piata cu tac'su si o sa i le bag pe gat cand se intoarce. Daca nu si nu, le baloteaza tati, atat asteapta, mereu zice ca-si cumpara o cutie de cereale numai pengtru el ca si el merita papa bun. Tu ai trims fata la scumparaturi pana la urma?

Fug sa-mi organizez dulapurile prin bucatarie.

Mergi la inceput

Bitza, la roseola bubitele sunt pale, cam ca o spuzeala de la transpiratie. Ai mei au avut pe frunte, ceafa, piept, spate, maini si picioare. Cam ca o pijama cu maneci si craci
Din mom in care apar bubitele, febra dispare complet. Nu cred insa ca e asa grav daca ii mai dai antitermice si azi.
Nu mi-a dat impresia ca sunt mancacioase, deci nu vad nevoia de fenobarbital... Poate fi agitat de la febra, iar daca acum s-a terminat, s-a rezolvat si cu agitatia.
Asta bineinteles daca vb de roseola...

Pupam!

(ce faina e tricicleta... si ce pret!!! vreau si eu 2 )

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Happy Valentine's Day!
Bitza - urmareste-i si azi febra si da-i antitermice la nevoie....nu incepe inca antibioticul...daca e roseola febra va ceda si timp de 2-3 zile bubitele se vor inmulti...arata cam ca o urzicatura...
De pe data de 12.02 am copil intarcat...de ceva vreme sugea doar noaptea o data insa de cand am scapat de dintisori (ii avem pe toti....bine, mai putin ultimele 4 masele...) nu se mai trezeste noaptea iar la 9 cand e desteptarea nu mai vrea san....asa incat...am facut o cruce mare, am multumit lui Dumnezeu ca s-a putut pana acum si...am trecut la o noua etapa a vietii
Astazi l-am dus la Kids Land (locul de joaca de la mall)...a fost f incantat de cati copii erau, a alergat, a chiuit....bucurie mare...cand ne-am intors acasa mai avea putin si adormea cu mancarea in gura
Multumesc tuturor participantelorpentru blog...nu mai stiam ce sa fac de mancare si mi-a plouat in gura ce-am vazut acolo...maine ma apuc de treaba...(stati linistite n-am renuntat la dieta fac pentru bebe si sot :P )
revin

Mergi la inceput

Please help! Cum fac ca sa comand de pe Amazon in Romanica?
Pe ce site trebuie sa imi fac cont? Si cum se poate plati?
(tx... scuzati da sunt nestiutoare rau, asa ca ziceti ca la prosti)

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput