Bobocei de sept-oct 2008 (258)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Xor felicitari ca ai reusit sa-ti alaptezi puiutul pana acum!!! Ai dreptate, ati inceput o noua etapa in viata. Sa va fie din ce in ce mai bine!!!!

Ada si eu sunt la fel de praf.... sorry

Daria doarme deja de 2 ore, eu am facut o baie buuuuna, acum astept sa se trezeasca si plecam in vizita.... Se anunta iar o zi minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Ada eu mi-am facut contul pe amazon.com si am vrut sa comand pe amazon.co.uk (contul se vede dar nu stiu sigur daca trebuie sa imia ctualizez adresa. Intre timp n-am finalizat comanda.

In partea cae mai de sus a paginii de UK ai "Hello. Sign in to get personalised recommendations. New Customer? Start here". Dai acolo la start here si te inscrii. APoi dinc e-am vazut eu faci comanda ca peste tot si iti da transportul, deci nu mi s-a parut nimic deosebit. Daca nu asta voiai sa stii scuza o baba bagacioasa.

Gogosile alea sunt dementiale dar de ce nu mi-au iesit rotundeeee ca in pozaaaa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Ramona cum n-au iesit rotunde? le pici cu lingurita in uleiul incins. daca nu cad te ajuti de alta lingurita
Mai bag si eu o tura azi ca ieri nu ne-au ajuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

bitza sper sa ii treaca febra de tot si sa numai fie maraici. I-ai dat pana la urma fenobabital , sau e mai bine acum ?

Xor felicitari mami ca ai reusit sa alaptezi pana acum

Aveti aici cateva poze de la party

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

happy, happy valentine's day!!!!
Bytza sper ca sunteti mai bine si ca ati identificat cauza.

a iesit soarele!!!!! nu credeam sa ma mai bucur asa de curand. doamne!!! si vrabiutele ciripesc...si....si....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Ada, Nushulica a comandat pe amazon, vb cu ea ce si cum.
Bitza multa sanatate puiului! scapati repede daca e roseola.
Xor, felicitari pt alaptat si pt intarcat. ce bine e cand vine din partea puiului. asa visez si eu ca o sa se intample, oricum nu fac nik in acest sens, cind o vrea el...
Roxi super petrecere!!! sunteti frumosi cu totii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Bitza e super tricicleta, sa o folositi sanatosi!!!
cred ca vine si la noi primavara, sau cel putin sper ca azi este soare si nu mai bate nici vantul, e caldut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Bitza , tare faina tricicleta...oare s-o gasi si la noi

Xor felicitari

Babytza super poze, moa cre' ca a fost super distractie pe la tine

am cheltuit banii de la klorane azi ... tare bine a fost sa mai plec si eu

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

despre ce gogosi vb voi, vreau si eu

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

unele cu iaurt, sunt pe blog

Mergi la inceput