Bobocei de sept-oct 2008 (258)
Raspunsuri - Pagina 11
Nocom spune:
Xor felicitari ca ai reusit sa-ti alaptezi puiutul pana acum!!!

Ai dreptate, ati inceput o noua etapa in viata. Sa va fie din ce in ce mai bine!!!!
Ada si eu sunt la fel de praf.... sorry
Daria doarme deja de 2 ore, eu am facut o baie buuuuna, acum astept sa se trezeasca si plecam in vizita....
Se anunta iar o zi minunata

300 spune:
Ada eu mi-am facut contul pe amazon.com si am vrut sa comand pe amazon.co.uk (contul se vede dar nu stiu sigur daca trebuie sa imia ctualizez adresa. Intre timp n-am finalizat comanda.
In partea cae mai de sus a paginii de UK ai "Hello. Sign in to get personalised recommendations. New Customer? Start here". Dai acolo la start here si te inscrii. APoi dinc e-am vazut eu faci comanda ca peste tot si iti da transportul, deci nu mi s-a parut nimic deosebit. Daca nu asta voiai sa stii scuza o baba bagacioasa.
Gogosile alea sunt dementiale dar de ce nu mi-au iesit rotundeeee ca in pozaaaa?
baby_boy spune:
Ramona cum n-au iesit rotunde? le pici cu lingurita in uleiul incins. daca nu cad te ajuti de alta lingurita
Mai bag si eu o tura azi ca ieri nu ne-au ajuns![]()
babytza spune:
bitza sper sa ii treaca febra de tot si sa numai fie maraici. I-ai dat pana la urma fenobabital , sau e mai bine acum ? 
Xor felicitari mami ca ai reusit sa alaptezi pana acum 

Aveti aici cateva poze de la party 
Babytza si puii
Valentina
David
iepurila spune:
happy, happy valentine's day!!!!
Bytza sper ca sunteti mai bine si ca ati identificat cauza. 
a iesit soarele!!!!! nu credeam sa ma mai bucur asa de curand. doamne!!! si vrabiutele ciripesc...si....si....

alexa si mami spune:
Ada, Nushulica a comandat pe amazon, vb cu ea ce si cum.
Bitza multa sanatate puiului! scapati repede daca e roseola.
Xor, felicitari pt alaptat si pt intarcat. ce bine e cand vine din partea puiului. asa visez si eu ca o sa se intample, oricum nu fac nik in acest sens, cind o vrea el...
Roxi super petrecere!!!
sunteti frumosi cu totii.
alexa si mami spune:
Bitza e super tricicleta
, sa o folositi sanatosi!!!
cred ca vine si la noi primavara, sau cel putin sper ca azi este soare si nu mai bate nici vantul, e caldut.
angelynna82 spune:
Bitza
, tare faina tricicleta...oare s-o gasi si la noi![]()
Xor felicitari
Babytza super poze, moa cre' ca a fost super distractie pe la tine 
am cheltuit banii de la klorane azi
... tare bine a fost sa mai plec si eu 
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
angelynna82 spune:
despre ce gogosi vb voi, vreau si eu

de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt