Bobocei de sept-oct 2008 (258)
Raspunsuri - Pagina 12
dyanira spune:
Happy Valentines Day!!!
Noi am avut o noapte mai agitata din cauza maselutelor.
Deja suntem posesorii primei masele din ultimul set am ajuns la nr 17 cu dintii si nr 18 e pe vine aia ne-a cam suparat azi noapte.Off ca mai e putin pana la 20 si am scapat de tot.
Pe noi ne-a scos tati in oras aseara de Valentine Andrei a fost tare cuminte si am mai iesit si noi ca nu mai iesisem demult.
Intru si eu sa vad de gogosele ca mi-ati facut pofta
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
nushulica spune:
salutare!!!
babytza daca tot ai zis sa nu dispara gravidutele de aici da-mi voie sa ma plang iar:NU MAI POOOT!!!
nu sunt in stare de nimic mi-e rau continuu nu mai pot sa mananc nici portocale ca ma ustura stomacul,mi-e foame de lesin si ametesc dar nu pot sa mananc nimic
cu david sigur nu mi-e fost atat de rau,maine am eco sper sa-mi dea dr ceva sa iau pt greata asta sa mananc si eu ceva ca asa nu se poate
si tu cand ai povestit cata mancare ai facut pt petrecere sa mor aici
dar cum sa mananc daca nu sta nik in stomac??felicitari pt petrecerea reusita!!!
bitza imi pare rau ca aveti roseola
dar pe de alta parte e bine ca scapati
nocom priceputa dariuta ta daca de pe acum cauta cardurile sa mearga la shopping,pazea edi!!!![]()
![]()
ada eu cont mi-am facut pe amazon.co.uk si am platit cu card de debit visa electron de la raiffeisen a fost totul ok,cand iti faci cont iti cere din prima si datele cardului cu care vei plati si cand te hotarasti sa cumperi efectiv selectezi cardul respectiv nu mai trebuie sa-l ai langa tine sa bagi seria,spor la shopping
nerantula esti o fericita,ce sa zic!?mi-as dori sa ma simt si eu macar un pic mai bine sa fiu in stare sa am grija de david asa cum trebuie,momentan nici mancarea nu-s in stare sa i-o fac,ii face tac-su eu doar ii zic pui aia faci aia...saracu copil nush ce mananca acolo,cert e ca-i place![]()
deci va rog sa-mi tineti pumnii pt maine seara la 7 cand merg la prima eco![]()
aah uitam sa va zic,sotul meu mi-a adus azi o cutie de bomboane inimioare de alea de la milka
imi venea sa i le dau de cap oricum ca eu nici nu pot sa ma gandesc la dulce dar sa mai si mananc
sigur si le-a luat pt el...in fine,gestul a contatt ca noi nu tinem saracia asta de sarbatoare niciodata![]()
si
de
David
nushulica spune:
daca vb de gogosile bestiale
moaamaa eu abia astept sa scap de greturi sa le fac iar,le fac de mult timp si-s intr-adevar bestiale
dintr-o portie noi mancam o data,nu mai ramane nimic![]()
iepu da asa frumos a fost azi ,am scos si noi copilul un pic in parcul copou a fost ok, pacat de starea mea de rahat in rest el s-a bucurat ca a vazut copii![]()
si
de
David
lala77 spune:
Helloo!????
Mamaaa, ce ciubote are Karina!
![]()
Kllemi, imi pare rau ca ati avut disco. O sa se obisnuiasca in final.
La bubite: incearca sa tii locul uscat; daca suge suzet\a, vezi sa nu stea pielea uda sub ea si de aceea nu se vindeca. Anna face asa cand ii iese cate un dinte ca baleste rau. De regula, ii mai iau suzeta si ii dau un strat subtire de Sudocrem/orice cu zinc.
Laureta, si voi cu nopti albe?
Babytza, ce frumos e la voi! Petrecere in pijama! Ce vremuri!

Gaia, si la Alice la gradi le da ciocolata.Nu multa si nu des. Dar le da; si am auzit mamici facand galagie ca tine ca au copii care fac bubite de la chestii de-astea. Dar vad ca tot le da. Nu cred ca pot sa dea doar unora si altora nu, dar ar putea sa o scoata de tot ca nu se moare fara.
Bitza, dar daca a spus ca n-are nimic si e de la dinti, de ce v-a dat antibiotic?
Eu i-as da antitermic si fara sa faca febra, macar vreo 2 zile ca e si antiinflamator; si daca ies dintii, ajuta si la durere.
Xor, bravo pt intarcat. Poate tie nu-ti pare tocmai bine, scuzati.
Eu as vrea s-o intarc pe Anna dar mereu ma gandesc ca o sa-mi para rau, bla,bla. Si tot astept sa se intarce ea; dar ziua aia e se pare , inca departe.
Si ma gandesc eu ca daca nu mai suge, poate le mut pe amandoua in alta camera si-l aduc pe tati inapoi. De fapt doar asta e motivul pt care vreau sa intarc. Ei, e de la cap.
Noua ne iese o masea. Are o umflatura mare pe gingie.Si nu mananca mai nimic, ceea ce la Anna e de neconceput.
Azi doar a supt si am convins-o sa manance niste iaurt rece. Dar o sa avem masele!
lala77 spune:
Eu am o problema care nu-mi da pace de cateva zile:
Oare Anna mea e obeza? Are 13 kg; inaltime nu stiu. Si s-a nascut cu 3,36 kg- nu stiu daca acum mai conteaza.
Acum cateva zile mi s-a parut caare ditamai burtoiul si de acolo m-a apucat. Dati-va si voi cu parerea, please!
M-am uitat pe un grafic trimis de socrela de la ei de acolo si pare un copil mare, dar in grafic. Si Alice la 1 an avea 13,5 kg si acum nu mai e grasa, in plus Anna e si alaptata si Culcer spune ca astia alaptati fac un fel de obezitate fiziologica si trece cand sunt intarcati. Dar eu am goange in cap si nu pot sa le scot.

Nushulica, trece pana la urma; doar ca ai impresia ca n-o sa treaca. Haha, e o chestie in popor care zice ca daca mori de greturi ,e fata.Mai stii!?
Bafta la eco; tin pumnii!
angelynna82 spune:
Nusha imi pare rau de greturile care le ai, las ca scapi curand,
pt maine
Lala ne era dor de tine, sa va iasa maseluta cat ma repede 
Dya ma bucur ca te simti mai bine, offf si la voi cu masele 
eheee, in sfarsit am spalat dra pe dinti cu degetar
, super tare...chiar ii place 
Ramo multam...chiar nu intrasem pe blog 
La mine e mocirla rau...daca nu zapada in mijlocul starzii de nu poti sa mergi
...
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
angelynna82 spune:
Lala si Crina are ditamai burtoiul in fata, s-a nascut cu 3.4kg...ultima oara avea 72cm...asta acum cateva luni...si prin decembrie vreo 12kg, eu zic sa nu iti faci griji
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
nushulica spune:
lala asa ce mai rade sor-mea de mine ca-i fataaaa!!!si ea tot fata are si cam asa a debutat si sarcina ei...de ce rade?ca eu sustin sus si tare ca e cu cuc si ea nuuuu e fata...om vedea...eu abia astept sa-l vad maine sa stiu ca e ok,mi-ar ridica mult moralul si cred ca mi-ar tine si de foame![]()
si
de
David
nushulica spune:
eu n-as zice ca-i obeza anna...pai da frate ce sa faci daca copilul are apetit si papa?sa-l lasi sa urle de foame?sa-l treci pe degresate si salate?
daca ea e vioaie si se simte bine in pielea ei e ok,doar nu crezi ca mananca ca sparta pana pocneste ca nu s-ar simti confortabil si nu ar mai fi in stare de joaca,zic si eu...copilul mananca cat ii trebuie
david e manechin pe langa anna si crina vad(bate spre 12 abia dar inca nu a ajuns acolo),dar nah..asa-s baietii din ziua de azi
tin la silueta,mai ales al meu care toata ziua umbla cu margele in gat si se da cu crema![]()
si
de
David
Nerantula spune:
Nusha, imi pare rau ca ti-e asa de rau, nu te invidiez, sa stii, oricat imi doresc eu garantii ca sarcina mea e bine! 
Pe la cate saptamani au inceput? Eu am implinit ieri 6s si parca au inceput ceva indispozitii, e mult spus greturi si nu-mi convine .. fizic ... psihic e bine ![]()
Gruia, farama de steluta