Bobocei de sept-oct 2008 (258)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Nusha, merci frumos! Imi pare rau de greturi, da trec repede!

Radu are 11kg imbracat Si a trecut deja de semnul de pe usa unde l-am masurat data trecuta (82cm)
Poate ca nu mananca de fapt asa mult? Sau nu pune pe el... Sau ce face cu kilele alea de biscuiti?

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui lala77
Si Alice la 1 an avea 13,5 kg si acum nu mai e grasa, in plus Anna e si alaptata si Culcer spune ca astia alaptati fac un fel de obezitate fiziologica si trece cand sunt intarcati. Dar eu am goange in cap si nu pot sa le scot.

Da da si Karina e obeza, cred ca de la alaptat are doar 10 kg la 1 an si 4 luni...clar e obeza, noroc ca scobitorile o tin sa nu-i se reverse grasimea.
Aseara am fost la o petrecere cu copii multi, si unde sunt copii sunt si mamici cu idei care mai de care.Mi s-a reprosat of course ca K nu a luat in greutate ca laptele meu nu e bun si ca de ce nu i-am dat biberon cu LP...am preferat sa nu ma lansez in discutii mai ample ca nu era loc...dar m-au cam ofticat destul sincera sa fiu.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

A, nu ma gandeam s-o trec pe regim. Cand era Alice asa, toata lumea imi spunea ca e prea grasa, bla,bla. Si nu ma omoram sa-i bag in seama. Dar la Anna am pe constiinta faptul ca mananca dulciuri din cand in cand. V-am zis ca-i de la cap. Altceva care s-o ingrase, nu prea are in alimentatie. Celeale mananca uneori Cheerios si doar cate o mana, biscuiti nu-i dau ca nu cumpar, nu-i pun paine in ciorba-mananca tartine uneori sau toast dar nu jumate de franzela in ciorba. Doar ca scapa la iaurturi cu fructe, care au calorii cat inghetata, ciocolata...mai bine ar manca paine.

Nushulica, eu zic ca-i fata! Nu cred in chestii din astea ca fiecare femeie e altfel, dar asa fac eu un prognostic.

Mie imi miroase a primavara. Ma saturasem de iarna. Asa e exact cum imi place mie- de la 0 grade in sus incep si eu sa functionez. Eu urasc sa am multe haine pe mine si de la temp asta pot sa rezist cu o bluza si o fleece. Deci imi place!!!!Lunga iarna mai fu, nene!

Angelyna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Am citit de gogosici cu iaurt sa vad daca fac ...ca vroiam sa va intreb pe cele care mai faceti nu sunt uleioase?adica imbibate cu ulei ca facea si soacramea gogosici cu iaurt nu stiu daca aceiasi reteta erau bune dar erau cam pline de ulei.
Nushaeu am avut niste greturi oribile asa ca ale tale si uite e cu cuc...eu zic ca si la tine e tot baiat asa simt eu.Stii ce mancam eu ca si pe mine ma durea stomacul de foame...popcorn ala puteam sa il mananc si imi alina si durerea de stomac de fapt a fost singurul lucru care lam mancat si banane pana la 20 de sapt.Dar sa vezi ce am mai mancat dupa 20 de sapt.
Bafta maine la eco!!!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nerantula eu in sarcina am avut greturi incepand de la 4s pana pe la 20s...eram varza, mancare nu puteam face...orice miros simteam

Niko ufff, ce ma oftica chestiile astea

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

nusha sarcina ta suna a sarcina toxica, dai tot la boboci?

bitza eu nu cred ca e roseola, nu-mi suna cunoscuta eruptia cu febra in ac timp.Poate ma insel eu!Insanatosire grabnica!

lala am uitat sa o pup pe obeza de Anna si pe sora-sa ubita!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Apropo de ceea ce zicea Lala...si soacra'mea zicea ca e Crina prea grasa, ca sa nu ii mai dau sa manance prea mult...insa mereu i-am dat cu flit

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Nikolici, doamnele acelea erau niste...prefer sa nu spun cuvantul. Pai la 1 an si 4 luni nu mai conteaza daca laptele tau e "bun" sau nu ca la varsta asta copilul mananca si altceva si laptele nu mai e alimentul principal, chiar daca e formula. Asa e copilul, dar tu stii asta deja.
Culcer spunea ca in unele cazuri apare chestiaasta; evident ca nu la toti.

Nushulica, eu scriu dupa cum imi aduc aminte: cand eram in ultimul hal si ma plangeam ca mie mi-e scarba sa mai si vomit, dr meu mi-a spus ca e semn ca sarcina merge bine. Mi-o fi spus asa ca sa ma calmeze.

Nikolici, si la mine tot pe la 6 sapt au inceput simptomele si tot asa timid. Dar pe la 8 sapt am zis ca mor pana la 3 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Lala cred ca de la atata iarna o vezi obeza pe Anna . Fii'mea nu stiu daca a facut 10 kg la 1 an jumate si tot are un fel de burtica, cu care merge inainte. Si are vreo 80-81 de cm. Mi-a povestit o prietena de o cunostinta a ei, cu un baietel de 6 luni di jumatate si 11 kg!!!!!! Asta cum o mai fi? Deregleaza toate statisticile .
Ada nu conteaza pe care amazon te inscrii, userul si parola sunt valabile pe oricare. Si daca faci o simulare de comanda iti scrie acolo daca obiectul/obiectele sunt livrate la noi.

Nusha am doua fete (cum suna... tre sa incep sa ma obisnuiesc) si n-am avur probleme cu raul la nici una din sarcini. La Maia am avut niste tentative de senzatii de greata, poate 10 la numar toata sarcina si alea au durat nu mai mult de 3 secunde. Deci si io votez cu baiat

Azi am prestat pizza, cu aluat facut la masina de paine si budinca cu branza dulce... miam miam... mi-a trecut pofta de mancare.
Si este prima zi dupa nush cat timp in care Maia mananca o masa de pranz intreaga!! I-am facut dovlecei umpluti, ieri a luat 2 lingurite si n-a mai vrut iar azi a mancat un o portie identica cu cea de ieri... deci ce-o avea, frate, de nu mananca, pentru ca nu e de gustul mancarii clar....

_
Our future determines our past

bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

salutare la ceas de seara

nushu pai daca David este manechin, inseamna ca a mea este anorexica, dabea cred ca bate spre 10.500 kg. ar trebui sa ma ingrijorez???
Sper din suflet sa iasa cuc sau ce iti doresti tu cel mai mult

niko lasa lumea sa vorbeasca ...nici macar nu ara trebui sa te deranjeze catusi de putin

lala multumesc ptr.sfat, incerc pe cat posibil sa tin locul uscat, dar nu prea reusesc si ma enervez rau de tot ca in stilul asta nu ne mai trece never-ever.
Si termina cu prostiile ca ar fi obeza....daaaa???...sa nu te mai aud lasa copilul, crede-ma ca are tot timpul sa slabeasca, stai sa vina vara sa alerge toata ziua sa vezi atunci

Meeeiiiii despre ce gogosi vorbiti???? vreau si eu......tocmai am terminat o ciorbita de pui de tara...iaaamiii ...nu de alta dar maine nu am cand sa fac, ca sunt plecata

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput